Опис гігантського телефону Maxvi P20

Anonim

Телефон Maxvi P20 – це справді дивовижний гаджет, який приваблює погляд кожного користувача. Пов'язано це з тим, що цей пристрій оснащений великою кількістю функцій, а він сам по собі величезний. Його габарити рівні радянському пеналу, багато хто дивується, коли бачать такий пристрій, тим більше за скромною для нього ціною.

Опис функцій Maxvi P20

У цього пристрою є велика кількість плюсів і мінусів, про які варто поговорити далі. Також в ньому вбудовано багато функцій, детальніший огляд на пристрій можна подивитися в цьому відео.

Вбудована функція караоке

Сам телефон не дарма має такі габарити. Пов'язано це з тим, що його можна порівняти із звичайною колонкою. Також у ньому вбудована цікава та незвичайна для пристроїв функція – караоке. Вона неймовірна зручна та проста для використання. Якщо користувачеві необхідно пожвавити вечірку, йому не доведеться підключати мережу, оскільки цей телефон здатний відтворювати звук навіть без допомоги інтернету. Компактний мікрофон, який також йде в наборі, допоможе власнику пристрою відчути себе справжньою зіркою.

Bluetooth-колонка

Як говорилося раніше, пристрій можна використовувати як портативну колонку. Вона стане незамінним помічником у подорожах, дорозі, та й взагалі в будь-якому місці, де користувач хотів би послухати свою улюблену музику.

Powerbank

Телефон оснащений досить потужною батареєю в 5500 mAh. Це означає те, що користувач не тільки отримує довгу роботу пристрою, але також можливість підключити і підзарядити інші пристрої. Таке є не на кожному сучасному пристрої. Його можна використовувати як портативну зарядку.

Світломузика

На бічній частині пристрою користувач може виявити зручну та яскраву світлову музику. Він сам може настроїти її включення. Зробити це можна і тоді, коли пристрій вмикається, і коли він вимикається. Також доступний режим світлового шоу під час слухання музики. Є величезна кількість режимів та налаштувань для користувача.

Потужний ліхтарик

Ліхтарик дійсно потужний, тому що він складається з двох світлових діодів. Щоб активувати ліхтарик, є окремі клавіші увімкнення та вимкнення пристрою.

Карти пам'яті

Цей пристрій підтримує картку пам'яті до 32 ГБ. Такого не можуть дозволити собі деякі сучасні пристрої. Щоб застосувати це, потрібно відкрити задню кришку. Велика кількість пам'яті дозволяє завантажити більшу кількість треків.

Характеристики Maxvi P20

Перш ніж купувати пристрій, необхідно дізнатися його основні характеристики:

Параметр Характеристика
Операційна система Власна ОС
Кількість слотів для СІМ – карт 3
Матеріал корпуса Пластик
Акумулятор 5500 mAh
Размер 2, 8 дюймів
Вбудована пам'ять 32 ГБ
Також до телефону йде додаткова комплектація. Якщо користувачеві необхідний яскравий пристрій з незвичайним наповненням, цей телефон – те, що йому підійде.

Плюси та мінуси Maxvi P20

Як і будь-який апарат, Maxvi P20 має свої переваги та недоліки, детальніше про які можна подивитися в таблиці нижче:

Плюси та мінуси Дуже зручна та необхідна функція караоке, яка разом з великою кількістю пам'яті, потужним динаміком та іншими додатковими «плюсами» у вигляді світлової музики та інших функцій, дає неперевершений ефект на будь-яких дискотеках, гучних заходах.Як говорилося раніше, у користувача в комплекті з пристроєм йде інші додаткові фішки, серед яких і навушники з мікрофоном, і зарядка, інші цікаві речі. Також у комплектації користувач отримує гарантійний талон, який може використовувати, якщо пристрій зламався. Пристрій має велику батарею, яку вистачає кілька днів. Також за допомогою її можна заряджати інші пристрої. Багато телефонів так не можуть. Як зауважують інші користувачі, при максимальному рівні гучності апарат видає далеко не чистий звук. З'являються перешкоди та інші неприємності, які можуть містити прослуховування. Сам по собі телефон досить тяжкий, тому що в ньому вбудований потужний акумулятор, а також інші додаткові фішки. Такий пристрій складно носити із собою постійно, тому що виникають труднощі у перенесенні. Кнопки на корпусі можуть самі натискатися, так як зроблені з неміцного матеріалу і мають підстави, що виступають.

Кому підійде Maxvi P20

Такий пристрій навряд чи підійде сучасній молоді, яка звикла до гарних сенсорних екранів. Швидше за все, цей телефон чудово підійде для людей старшого покоління, яким необхідний гучний звук та об'ємна батарея. В інших випадках такий пристрій поступається новомодним Айфонам і Самсунгам.

Відгуки

Відгуки та досвід користувачів дійсно важливий. Як зауважує багато хто, у пристрою досить слабка якість складання, а також реалізація необхідного софту. Деякі зустрічалися з тим, що на екрані з'являвся шлюб, через який користувачі просто втрачали пристрій через кілька днів використання. Незважаючи на це, багатьом подобається ціна, а також додаткові функції, комплектація пристрою. Офіційний цінник також не кусає, що дозволяє гідно оцінити цей пристрій.