Йота запустила тариф з безлімітом на інтернет і 2000 хвилин за 250 рублів

Anonim

Оператор Yota запускає новий тариф для всіх своїх нових абонентів. Тарифний пакет розрахований на місяць, він включає велику кількість хвилин, смс-повідомлень та безлімітний інтернет. Абонплата становить від 250 рублів на місяць.

Безліміт для нових абонентів

Оператор Йота запустив тариф спеціально для нових абонентів. Всього за 250 рублів на місяць вони отримують 2000 хвилин на дзвінки та безлімітний мобільний інтернет. Інтернет-трафіку. Смс-повідомлення з потрібною інформацією прийде за пару днів до закінчення тестового періоду.

Збери свій тариф

Багато користувачів толком не знають, скільки саме трафіку витрачають, тому конструктор для персонального налаштування тарифу може викликати деякі труднощі. Саме тому оператор Йота вирішив не обмежувати своїх клієнтів лімітами та надав їм максимальні умови при першому підключенні. Завдяки цьому можна показати реальне споживання мобільного інтернету та дзвінків. Це допоможе надалі оптимально вибрати пакет хвилин та гігабайтів.

Як підключити новий тариф

Тарифом можуть скористатися нові абоненти оператора Yota. Підключитися нескладно, це не займе багато часу.

  1. Заходимо на офіційний сайт Yota.
  2. На вбудованому калькуляторі виставляємо 2000 хвилин і безлімітний мобільний інтернет.
  3. Внизу активуємо ярлик безлімітних смс-повідомлень.
  4. Залишається натиснути кнопку Замовити сім-карту.

Пробний період становить місяць, за цей час абонент встигне зрозуміти, скільки трафіку та хвилин йому необхідно, щоб без обмежень користуватися послугами зв'язку.