Кращий онлайн-кінотеатр для Smart TV

Anonim

Використання Smart TV стало широко поширеним. Ця телевізійна приставка розширює можливості телевізора, дозволяючи користуватися переглядом відео інтернетом. Онлайн кінотеатри - це сайти, що забезпечують можливість легального перегляду тисяч фільмів та серіалів у високій якості. Для того, щоб орієнтуватися в такому різноманітті, необхідно знати, в яких кінотеатрах зручніше та вигідніше переглядати відео. У статті розповідається про найбільш популярні з них.

На цьому відео показано огляд онлайн кінотеатрів:

Рейтинг найкращих онлайн-кінотеатрів

Щоб вибрати найбільш підходящий для користувача сайт, потрібно розібратися в тому, який функціонал пропонують такі сайти і які переваги вони мають. Перегляд тут цілком легальний. При цьому глядачі не відволікаються на рекламу і можуть насолоджуватися відео у високій якості.

Всі відеоматеріали можуть переглядатися з використанням таких моделей оплати:

  1. Оплата підписок означає, що глядачеві надається можливість вибрати контент певного типу. За це передбачено помісячну оплату.
  2. Можна дивитися окремі фільми. Вартість показу залежить від їхньої якості. Часу випуску та інших факторів.
  3. Деякі відео доступні для безкоштовного перегляду. У деяких випадках онлайн-кінотеатри можуть передбачати пільговий період під час передплати символічної ціни.

Іноді фільми надаються в оренду на добу або більший період. Глядач повинен знайти можливість переглянути фільм, не виходячи за його межі. Якщо розглядати співвідношення ціни та кількості доступних відео, то найбільш вигідно використовувати підписки.

14 - Now.Ru

Ця платформа для легального доступу до відео створена ЗАТ «ЗАРАЗ», що входить до групи компаній ТНТ. Аудиторія цього сайту складає 100 мільйонів глядачів. В онлайн-кінотеатрі використовується власна система доставки контенту. Сервіс доступний за посиланням.

Основну частину контенту складають фільми, випущені учасниками холдингу ТНТ. Тут демонструється лише захищений контент. З цією метою застосовується система DRM Adobe. Фінансові показники діяльності сайту не розкриваються.

Асортимент 7 Якість відео 8 Доступність на різних платформах 7 Рівень цін 7 Різноманітність запропонованого контенту 6 Якість доступу 8 Разом 7.2 Сервіс в основному показує продукцію ТНТ.

13 - Netflix

Цей онлайн кінотеатр американський. Кілька років тому він розпочав роботу в РФ. Основною частиною відеоконтенту є серіали. Компанія також самостійно випускає шоу.Однак контент насамперед призначений для американського глядача, оскільки висвітлює теми, цікаві для мешканців цієї країни. Ознайомитися з кінотеатром можна на сторінці.

Тому онлайн кінотеатр користується в Росії змінним успіхом. Тут недостатньо матеріалів російською мовою. Це стосується не тільки перекладу, але й наявності субтитрів.

На додаток до сказаного вартість місячної підписки набагато вища порівняно з конкурентами. Мінімальна величина дорівнює 8 євро, а вартість більшості становить 12-13 євро.

Поряд зі сказаним вище слід відзначити безперечні переваги сервісу:

  1. Тут надаються багато ексклюзивних фільмів і серіалів.
  2. Більшість відеоконтенту поставляється з якістю 4К та звуком Dolbi 5.1. Це дозволить власникам сучасних телевізорів отримати задоволення від перегляду.

Використання цього онлайн кінотеатру доступне на Smart TV, смартфонах, ПК та ноутбуках.

Асортимент 7 Якість відео 8 Доступність на різних платформах 8 Рівень цін 6 Різноманітність запропонованого контенту 7 Якість доступу 8 Разом 7.3 Сервіс більше орієнтований на зарубіжну публіку.

12- Кінопошук HD

При передплаті надається 30 безкоштовних днів. Ця опція надається лише для нових користувачів. Підписка на місяць коштуватиме 269 рублів щомісяця. Якщо надається доступ до відео від Амедіатеки, вартість зростає до плати 649 рублів за місяць. Доступний перегляд фільмів з якістю FULL HD, UHD, 4K, HDR, 3D.

Купівля одного фільму коштуватиме 290 руб. Прокат обійдеться у суму від 60 рублів. Перегляд відео доступний на Smart TV та приставках інших виробників. Дозволяється одночасно переглядати на п'яти пристроях.

Асортимент 8 Якість відео 8 Доступність на різних платформах 7 Рівень цін 7 Різноманітність запропонованого контенту 8 Якість доступу 8 Разом 7.7 Швидко зростаючий сервіс.

11 - ТНТ Premier

Цей майданчик створювався для популяризації фільмів ТНТ. Користувачі цього онлайн кінотеатру можуть переглядати також фільми інших кінокомпаній. Доступний тут контент включає фільми, серіали, телепередачі та інші види. Зокрема. Передбачено розділ, що включає передачі для найменших, що включає в себе тисячі мультиплікаційних фільмів.

Любителі спортивних змагань можуть ознайомитися тут з передачами, доступними на каналі Матч-Прем'єр. Онлайн кінотеатр демонструє стильний та зрозумілий інтерфейс. Для глядачів є дві форми оплати: у вигляді передплати або оплати перегляду окремих фільмів. Дозволяється одночасно переглядати з різних пристроїв. З одного облікового запису допускається використання не більше п'яти.

Сайт має продуманий і зрозумілий інтерфейс. Він не викликає складнощів навіть у тих, хто вперше користується цим онлайн-кінотеатром. Перегляд доступний з Smart TV, планшетів, смартфонів або браузера на ПК. Важливою особливістю цього кінотеатру є те. Що він орієнтований різні типи клієнтів. Для кожного з них він може запропонувати цікавий контент.

Асортимент 8 Якість відео 8 Доступність на різних платформах 7 Рівень цін 7 Різноманітність запропонованого контенту 7 Якість доступу 8 Разом 7.5 Кінотеатр дозволяє переглядати велику кількість фільмів та телепередач.

10 - Rutube

Цей сервіс дає можливість переглядати не тільки фільми, а й інші види відеопродукції. Тут доступні популярні телешоу та їх нарізки. Глядачі можуть переглянути улюблені серіали високої якості.

Достоїнствами сервісу є великий вибір відеоконтенту. Тут оплата відбувається шляхом заробітку на рекламних оголошеннях.Користувачі не сплачують за перегляд. Однак недоліками є неможливість регулювання якості на приймальних пристроях і проблеми з якістю доступу до сайту, що зрідка виникають.

Асортимент 4 Якість відео 4 Доступність на різних платформах 3 Рівень цін 4 Різноманітність пропонованого контенту 4 Якість доступу 3 Разом 3.7 Великий, але недостатньо комфортний сервіс.

9 - Divan.tv

Цей сервіс позиціонує себе як провайдер IPTV. Проект розпочав свою роботу у 2011 році. Пропонує передплатникам 11 видів передплат для перегляду відео. Глядачі можуть не лише дивитися відео та серіали, а й підключатися до великої кількості телеканалів. У найдорожчих пакетів їхня кількість сягає 185. Користувачам надається безкоштовний семиденний тестовий період. Вартість перегляду контенту знаходиться в межах від 1, 3 до 3, 5 доларів на місяць.

Надається послуга під назвою «Архів».Вона дозволяє переглядати телепередачу, що сподобалася, протягом 7 діб після виходу в ефір. Цей онлайн кінотеатр дозволяє скористатися Smart TV. Існує фірмова програма для операційної системи Android. Воно дозволяє переглядати, але вважається недостатньо комфортним. Відвідати сторінку можна за посиланням

Асортимент 8 Якість відео 10 Доступність на різних платформах 7 Рівень цін 7 Різноманітність запропонованого контенту 4 Якість доступу 10 Разом 7.7 Сервіс, що швидко розвивається.

8 - TVZavr

У цьому кінотеатрі відносно велика частка відео доступна безкоштовно. Щомісячна передплата коштує 249 рублів. Як рекламна акція від компанії глядачам протягом перших двох тижнів можна користуватися підпискою безкоштовно. Кінотеатр знаходиться на сторінці .

Тут передбачена можливість орендувати фільми або купити право перегляду на безстроковий період часу. Фірма надає для перегляду спеціалізовану програму. Воно доступне для використання на Smart TV та більшості інших пристроїв.

Онлайн кінотеатр забезпечує якісне з'єднання, що дозволяє комфортно переглядати відеоконтент. Цей сервіс має такі переваги:

  1. Всі фільми можна переглядати у високій якості.
  2. При виборі фільму доступне використання оцінок, зроблених раніше користувачами. Це допоможе легко орієнтуватися у величезному розмаїтті відео.
  3. Параметри перегляду адаптуються так, щоб на цьому пристрої показати максимально високу якість.

Сайт пропонує підписку за розумною ціною, надаючи частину матеріалу для безкоштовного перегляду.

Асортимент 8 Якість відео 8 Доступність на різних платформах 8 Рівень цін 8 Різноманітність контенту 8 Якість доступу 10 Разом 8.3 Відносно невеликий, але приємний кінотеатр.

7 - AYYO

Цей сервіс продає відеоконтент за ціною 48 рублів за фільм, телепередачу, мультфільм або телешоу.Перегляд доступний лише онлайн. Для цього глядачеві надається 48 годин. Якщо за цей час клієнт не міг знайти час. То для продовження терміну потрібно буде знову внести таку ж плату. Сервіс доступний за посиланням https://ayyo.ru/.

Створювачем сервісу є компанія Innova Systems. Онлайн кінотеатр купує права на демонстрацію контенту безпосередньо до правовласників. Для глядачів доступний сервіс з підбору відповідного фільму.

Це свого роду конструктор, що дозволяє врахувати смаки, настрій, улюблені жанри та інші параметри. На сайті є розділ із безкоштовними фільмами, які стають доступними після того, як глядач зробить пожертву для сайту.

Асортимент 8 Якість відео 8 Доступність на різних платформах 8 Рівень цін 7 Різноманітність запропонованого контенту 8 Якість доступу 10 Разом 8.2 Сайт дозволяє комфортно вибирати та переглядати контент.

6 - Tvigle

Тут можна знайти фільми, відео та серіали для будь-якого віку. Для вибору фільмів можна скористатися переглядом за категоріями. Якщо глядача цікавлять останні надходження, то він може з ними ознайомитися в розділі «Нове». Для перегляду потрібно перейти на сторінку

Тут надано різноманітний контент, що включає фільми, серіали, телевізійні шоу, мультфільми та інші види. Якість відео дозволяє отримати чудову картинку за допомогою Smart TV. Дозволяється одночасно переглядати відео на двох або більшій кількості пристроїв. Цей сервіс відомий тим, що новинки з'являються тут дуже швидко.

Асортимент 7 Якість відео 8 Доступність на різних платформах 7 Рівень цін 7 Різноманітність контенту 8 Якість доступу 8 Разом 7.5 Онлайн-кінотеатр, який дає можливість комфортного перегляду.

5 - Megogo

Цей сервіс надає можливість перегляду фільмів, серіалів, телевізійних каналів та багато іншого.Показ здійснюється без реклами. Клієнти мають можливість скористатися передплатою. Тут також є прослуховування аудіокниг або музичних творів. Відвідати кінотеатр можна за посиланням

Цей онлайн кінотеатр також обслуговує людей з обмеженими можливостями. Для них є фільми з сурдоперекладом або тифлокоментуванням (усний опис того, що відбувається для незрячих).

Одним із найкращих варіантів є використання підписки «ТБ та Кіно: Оптимальна». Вона включає понад 130 телеканалів та 73 тисячі фільмів. Сайт надає спеціалізований додаток для смартфонів. Тут буде доступно більше 5000 аудіокниг додатково. Більшість кінострічок надаються у вигляді FullHD, проте 350 фільмів у цій підписці доступні в якості 4К.

Цей онлайн-кінотеатр дозволяє використовувати Smart TV, смартфони, планшети, а також приставки інших виробників. Також відео можна дивитися за допомогою браузерів на ПК або ноутбуці.

Асортимент 8 Якість відео 10 Доступність на різних платформах 8 Рівень цін 7 Різноманітність запропонованого контенту 8 Якість доступу 8 Разом 8.2 Платформа містить багато цікавого контенту, вона стрімко набирає

4 - Google Play Фільми

Цей сайт не схожий на інші онлайн кінотеатри. Його називають сервісом оренди відео. Щомісячна передплата на сайті не застосовується. Оплата здійснюється за доступ до окремих фільмів. Вони надаються у власність чи оренду на 46 годин. В останньому випадку глядачеві буде потрібно знайти можливість переглянути відео протягом зазначеного часу.

Ціни залежать від конкретної кінострічки. Якщо фільм вийшов нещодавно, то вартість перегляду в середньому сягає 350 рублів. Орендувати відео можна буде за 99 рублів. Менш популярні стрічки матимуть меншу вартість. Онлайн кінотеатр не дозволяє переглядати серіали.

У цього сайту є спеціалізовані мобільні програми, через які можна здійснювати перегляд, а також версія, інтегрована з Youtube. Клієнтські програми встановлені на приставки Android TV.

Асортимент 8 Якість відео 10 Доступність на різних платформах 10 Рівень цін 8 Різноманітність запропонованого контенту 8 Якість доступу 10 Разом 9 Платформа для перегляду відео, що демонструє якість та надійність.

3 - ivi.ru

Цей сервіс підтримує перегляд на Smart TV для Samsung, Philips, Sony, Toshiba, LG. Цим онлайн-кінотеатром можуть користуватися власники телевізійних приставок інших виробників. Перегляд можливий під час використання браузера на ПК. Вартість перегляду складає 399 рублів щомісяця. Щоб зайти до кінотеатру, переходять за посиланням

Це один із найстаріших у Росії онлайн кінотеатрів. Він розпочав свою роботу у 2010 році. Згідно з маркетинговими дослідженнями вдалося встановити, що відео на ньому дивляться 23% російських користувачів сервісів потокового відео.

За багато років свого існування цей сервіс завоював міцну репутацію. Вона ґрунтується на наступних його особливостях:

  1. Інтерфейс, яким зручно користуватися.
  2. Ціна підписки, яка відповідає рівню якості та великому асортименту доступного відеоконтенту.

Медіатека дає можливість перегляду 80 тисяч відео, що включають фільми, серіали, телепередачі, мультфільми та інші види контенту. Користувачі відзначають грамотне розбиття відеоматеріалів за відповідними категоріями. Це дозволяє легко знайти те, що цікавить конкретного глядача. При використанні підписки перегляд дозволяється одночасно на кількох пристроях. Їх кількість не повинна бути більшою за п'ять.

Цей ресурс співпрацює з найбільш відомими російськими та світовими кінокомпаніями та постачальниками контенту. До них входять: Columbia Pictures, Disney, Universal, Warner Brothers, Paramount, 21th Century Fox, "Централ Партнершип", НТВ, "Базелевс", СТС та інші. Це дозволяє оперативно поповнювати асортимент найкращими творами кінотворчості.

Асортимент 10 Якість відео 10 Доступність на різних платформах 8 Рівень цін 7 Різноманітність запропонованого контенту 10 Якість доступу 10 Разом 9.2 Один із найстаріших кінотеатрів, що завоював гарну репутацію.

2 - Амедіатека

Цей сервіс створений компанією Амедіа. Він дозволяє дивитися не лише її фільми. Але й продукцію відомих світових медіакомпаній: Worldwide, HBO, FOX, BBC, CBS та інші. Цей онлайн кінотеатр дозволяє насолоджуватися переглядом прем'єр одночасно з усім світом. Бажаючі можуть використовувати оригінальне або російське озвучення, а також субтитри. Сайт доступний за посиланням. Необхідно враховувати, що заходити на нього необхідно без використання VPN. Це пов'язано з тим, що його робота відбувається тільки на території певних країн відповідно до чинних ліцензійних угод.

Тут доступні кінофільми, серіали, концерти знаменитостей або документальні серіали. Перегляд може здійснюватись через Smart TV, комп'ютер або мобільні гаджети.Щомісячна вартість передплати становить 599 рублів чи вище. Надається прокат серіалів протягом 60 діб. Це обійдеться користувачеві в 399 рублів.

Асортимент 8 Якість відео 10 Доступність на різних платформах 8 Рівень цін 7 Різноманітність контенту 10 Якість доступу 10 Разом 8.8 Онлайн кінотеатр, в якому є багато цікавого.

1 - Okko

Це один із найбільших кінотеатрів у російському інтернеті. Перегляд відео доступний не тільки в Росії, а й у Білорусії та Казахстані. У сайту є понад півтора мільйона глядачів щомісяця. Okko працює з відомими світовими кінокомпаніями: W alt Disney Pictures, 20th Century Fox, Warner Brothers, Universal Studios, Paramount Pictures та Sony Pictures.

Сервіс дозволяє глядачам переглядати певні кінострічки або робити підписки. В останньому випадку можна вибрати найцікавішу тему та регулярно отримувати доступ до відповідних кінокартин.

В якості прикладу можна навести такі підписки:

  1. «Серіали Амедіатека». Тут відкрито доступ до 3000 серіалів. Серед них, наприклад, представлені відомі кінострічки від HBO: Гра престолів, Чорнобиль, Оповідання служниці, Велика маленька брехня та інші. Щомісячна передплата коштує 599 руб.
  2. Можна вибрати добірку фільмів і серіалів по Всесвіту Марвелл, Людям у чорному, Зоряні війни. Підписка включає понад 3000 фільмів і серіалів. Вартість складає 199 руб на місяць.
  3. Існує можливість перегляду понад 4000 найкращих світових кінофільмів. Це можна зробити за 249 рублів на місяць.

Існують добірки російського відеоконтенту, дитячих мультфільмів, авторського кіно. Окрема передплата присвячена фільмам Діснея. Клієнти кінотеатрів можуть передплатити пакети, які містять кілька підписок. Деякі фільми не входять до підписки – їх переглядають за окрему платню.Більшість відео доступні як FullHD. На деякі канали перші сім днів передплата безкоштовна або має символічну ціну.

Асортимент 10 Якість відео 10 Доступність на різних платформах 8 Рівень цін 8 Різноманітність контенту 10 Якість доступу 10 Разом 9.3 Онлайн кінотеатр, який підійде більшості користувачів.

Який онлайн-кінотеатр кращий для Смарт ТВ - выводы

Один з найкращих - це ОККО. Він має величезний асортимент, надає відеоконтент у високій якості, має розумну вартість і за роки роботи набув заслуженої популярності. Йому трохи поступаються ivi.ru та Амедіатека. Google Play відеофільми оперативно показує новинки. Тут у більшості випадків новинки демонструються з якісним російським перекладом.

Тут детально описані деякі сервіси для перегляду відео:

Як дивитися фільми на Смарт-ТВ

Для того, щоб переглядати фільми. Потрібна приставка Smart TV. Вона має бути підключена до телевізійного приймача. Необхідний високоякісний доступ до Інтернету. Для того, щоб відео можна було дивитися у високій якості та без затримок, повинна бути забезпечена висока швидкість зв'язку.

Приставку необхідно підключити до домашнього роутера. За допомогою дистанційного пульта керування запускають вбудовану операційну систему. Доступ до онлайн кінотеатру можна отримати за допомогою клієнтської програми або через браузер, вказавши відповідну IP-адресу.

Перегляд через онлайн-кінотеатри дозволяє за помірну ціну переглядати ліцензійний відеоконтент. При цьому забезпечується висока якість показу, можливість оперативно ознайомлюватися з новинками.