Теле2 просто так дарує подарунки

Anonim

Акція «Понеділки Tele2» проходить кожного понеділка аж до кінця вересня. В рамках акції клієнти можуть отримати різні подарунки, що допоможе зробити понеділок приємним. Партнерами цього проекту є такі відоміші компанії як Макдоналдс, Gett, КАРО. Саме вони допоможуть зробити початок тижня по-справжньому приємним.

Приємний початок тижня

Для абонентів Теле2 тепер кожен понеділок буде приємним. Можна по дорозі на роботу зайти в кафе і випити філіжанку кави або зі знижкою проїхатися на таксі. Можна замовити обід у улюбленому кафе або купити квитки в кіно зі знижкою.

Мобільний оператор допоможе зробити початок тижня приємним. Акція доступна жителям 28 російських регіонів. Продовжиться вона з 17 серпня по 14 вересня, подарунки можна отримувати щопонеділка у зазначений період.

В рамках корпоративної стратегії lifestyle enabler оператор Tele2 підтримує стиль життя своїх клієнтів і робить їм справді корисні подарунки. Компанія пропонує по понеділках каву, поїздки на таксі, квитки в кіно та страви з популярних ресторанів та кафе. Саме такі категорії є найпопулярнішими в програмі лояльності оператора «Більше». Завдяки цій програмі лояльності абоненти можуть отримати бонуси та знижки.

Як отримати подарунок

Щоб отримати подарунки, абоненту необхідно активувати промокод у додатку «Мій Tele2». Використовувати його можна у кожного з партнерів лише по понеділках, до 14 вересня включно.

Перший день тижня перестане бути важким для абонентів тарифних планів лінійки «Мій онлайн», «Мій онлайн+», «Всюди онлайн», «Ігровий», «Преміум», а також великого списку архівних тарифів. Повний перелік тарифів можна знайти на сайті проекту.

Де проходить акція

У проекті беруть участь 28 російських регіонів. Це Москва, Санкт-Петербург, Калінінград, Казань, Єкатеринбург, Тюмень, Нижній Новгород, Челябінськ, Красноярськ, Пермь, Ростов-на-Дону, Новосибірськ, Омськ, Волгоград, Краснодар, Кемерово, Воронеж, Курськ, Тула, Смоленськ, Тамбов, Брянськ, Білгород, Іжевськ, Липецьк, Володимир, Іркутськ, Улан-Уде.

Бути абонентом оператора Теле2 зараз не тільки вигідно, а й приємно. За допомогою проекту «Понеділки Tele2» найважчий день тижня буде легким.