Тариф «МТС Соціальний»: опис

Anonim

Оператор МТС ще 26 червня 2020 року запустив спеціальний соціальний тариф, який має відповідну назву «МТС Соціальний».

Він призначений для людей з інвалідністю та пенсіонерів. Однак офіційних новин з приводу запуску нового тарифу не було, отже, більшість абонентів навіть не чули про нововведення.

Опис тарифу

Цей тариф є соціальним, він включає невеликий обсяг інтернету, смс-повідомлень та хвилин. Але абоненти, які підключать тарифний план, можуть без обмежень дзвонити на номери МТС по Москві та області.

Що включено до тарифу

Абонентська плата за цим тарифом становить 180 рублів на місяць. За цю ціну абонент отримує такий набір послуг:

  • 1 ГБ мобільного інтернету;
  • Безліміт на дзвінки в мережі МТС по Москві та області, пакет хвилин не витрачається;
  • 100 хвилин для дзвінків на номери інших операторів по Москві та області;
  • 100 смс-повідомлень на номери Москви та Московської області.

Тарифікація щохвилини, виклики тривалістю менше 3-х секунд не тарифікуються. В іншому випадку округляються у більшу сторону.

Не включено до тарифу та оплачується окремо

Особливо доведеться оплачувати дзвінки на номери інших російських операторів, якщо дзвониш до інших регіонів. Також передбачено і низку інших платних послуг.

  • Дзвінки абонентам інших операторів та на стаціонарні телефони Москви та області (понад 100 хвилин) – 3, 5 рубля за хвилину;
  • На номери МТС по всій Росії - 2 рублі за хвилину;
  • На номери інших російських операторів – 6 рублів за хвилину.

Платною буде і відправка смс-повідомлень після вичерпання пакета. У такому разі доведеться заплатити 3, 5 рубля за одне повідомлення.

Додаткові опції до тарифного плану

Після вичерпання ліміту інтернету, включеного в абонплату, автоматично підключається додатковий пакет об'ємом 500 Мб за 500 рублів.

Кому підійде тариф

Цей тариф оптимально підійде людям, які в основному спілкуються всередині мережі МТС по Москві та області.ГБ інтернету цілком вистачить, щоб зрідка спілкуватися в месенджерах або читати новини.

Цей тариф спочатку було розроблено для пенсіонерів та інвалідів. Абонплата невисока, отже, не вдарить по кишені незахищених верств громадян.

Як підключити тариф

Тариф називається соціальним не просто так, підключити його можуть лише інваліди та пенсіонери за наявності відповідних документів. Для цього потрібно відвідати найближчий офіс МТС з паспортом та посвідченням, що підтверджує пільгу.

Підключення доступне тільки жителям Москви та Московської області. Це вже з опису тарифа.

Як відключити тариф

Просто так вимкнути тариф не вийде, але завжди можна перейти на інший тарифний план. Для цього в особистому кабінеті слід переглянути список доступних для підключення пакетів і вибрати відповідний. Варто враховувати, що на рахунку має бути достатньо грошей для внесення абонплати за перший місяць.