Рекордне зниження цін на тарифи в роумінгу у Тінькофф Мобайл

Anonim

Оператор Тінькофф Мобайл вносить зміни до низки тарифів. З 24 серпня 2020 року буде змінено вартість послуг зв'язку та умов пакетних пропозицій у міжнародному роумінгу. Завдяки цьому спілкуватися у подорожах стане ще вигідніше.

Основні зміни

У ряді країн буде скориговано вартість вхідних та вихідних дзвінків, а також смс-повідомлень. Крім цього буде змінено вартість та обсяг пакетних пропозицій у роумінгу. Наприклад:

  • Вартість пакету мобільного інтернету з добу в Таїланді, Канаді, США та інших країнах знизиться на 40% і складе 1409 рублів, замість 249 рублів, як було раніше;
  • У ряді країн обсяг трафіку на тиждень збільшився з 400 до 500 Мб. При цьому вартість послуги помітно знизилася і становила 1299 рублів, замість 1499 рублів, як було раніше. Такі зміни діятимуть у Єгипті, Мексиці та Танзанії;
  • У деяких країнах, наприклад, у Марокко, Йорданії та Узбекистані стане доступний пакет інтернету на місяць обсягом 1 ГБ і вартістю 2999 рублів.

Зміни в ціновій політиці торкнуться й інших популярних туристичних напрямків. з новими тарифами можна ознайомитися на офіційному сайті оператора Тінькофф Мобайл.

Безлімітні месенджери

Майже в половині країн світу буде знижено вартість безлімітного доступу до месенджерів та соціальних мереж.

  • Єгипет, Танзанія, Австралія та інші – вартість безліміту 69 рублів, замість 99 рублів, як було раніше;
  • Таїланд, США, Канада та інші – вартість складе 49 рублів, що дешевше майже на 38% (раніше ця послуга коштувала 79 рублів).

Перед поїздкою за кордон рекомендується детально ознайомитися з інформацією на офіційному сайті мобільного оператора. Для цього у списку слід просто вибрати країну поїздки.