Поспішайте! Даником братиме гроші за безкоштовні тарифи

Anonim

Мобільний оператор DANYCOM оголосив про внесення змін до тарифної лінійки з 24 серпня 2020 року. Зміни торкнуться всіх тарифів оператора. Деякі тарифи збережуть свої основні параметри, але підключення стане платним.

Які тарифи стосуються зміни

Зміни торкнуться всіх тарифів оператора Даніком.

Крім того, дещо зміниться і абонентська плата на архівних тарифах «Кисень 0518», «Кисень», «Азот» та «Неон». З кінця серпня вона становитиме від 350 до 700 рублів (з ПДВ). Щомісячна абонентська плата на всій лінійці сімейних тарифів залишиться без змін.

Які зміни будуть ще

І це ще не всі зміни. З кінця серпня поточного року крок тарифікації інтернет-трафіку на всіх тарифних планах складатиме 250 Кб. При цьому дзвінки всередині мережі залишаться безкоштовними та безлімітними. Вони не будуть витрачати пакет послуг, які за умовчанням включені до тарифного пакету.

Кон'юнктура телеком-ринку постійно змінюється, тому було прийнято рішення про коригування вартості послуг мобільного зв'язку. Але, незважаючи на це, соціальне орієнтування збереглося, запроваджуються лише нові умови обслуговування клієнтів.

Знижено ціну на опцію «Стоп реклама» - акція

Даником запустив акцію, в рамках якої знизив вартість послуги «Стоп реклама» вдвічі.

Послуга «Стоп реклама» вже доступна абонентам тарифів «Безкоштовний» та «Дзвони безкоштовно». За умовами безкоштовних тарифних планів абоненти одержують до 5 рекламних смс-повідомлень на день.Опція дозволяє відмовитися від отримання повідомлень від імені компанії протягом усього оплаченого періоду.

Для абонентів, які вперше підключили послугу, абонплата діятиме з початку активації. Для старих абонентів, які вже користувалися опцією «Стоп реклама» до початку акції, абонентська плата зі знижкою буде доступна з наступним розрахунковим періодом.