Як налаштувати пульт Білайн на приставку

Anonim

Білайн – це популярний провайдер. Багато хто знає компанію Білайн, як мобільного провайдера, але, незважаючи на це, він також відомий тим, що надає телевізійні послуги, у тому числі перегляд каналів, додаткові послуги у вигляді підключеного інтернету і так далі.

Скидання налаштувань

Налаштування пульта від компанії Білайн є деяким комплексом дій, які спрямовані насамперед на те, щоб прив'язати пульт до всієї конструкції та обладнання. Компанія представляє прив'язку як приставки, так і телевізора, також можна підключити і DVD, і іншу апаратуру.Пульт сам по собі це універсальний апарат, який можна прив'язати до будь-якого пристрою, який вибере користувач. Правильне програмування – це ключ до успіху.

Багато користувачів спеціально викликають налаштування, щоб той правильно і чітко зміг запрограмувати пульт. Насправді ж він може зробити це просто і самостійно. Спочатку універсальний пульт призначався для того, щоб працювати з приставкою, але, якщо користувач самостійно зробить правильне програмування, він зможе підключити його і до телевізора, і до інших пристроїв від компанії.

Щоб користувач не отримав збій у роботі пульта дистанційного керування та пристрою прив'язки, йому варто постійно тримати обладнання в зоні видимості. Також налаштування необхідно проводити строго за інструкцією.

Перш ніж прив'язувати будь-який пульт, користувачу необхідно виконати скидання налаштувань. пульт від початкового пристрою, якщо той купувався після використання іншої людини.

Також скидання налаштувань необхідне в тому випадку, якщо у користувача виникли збої в роботі, а спочатку запрограмувати пульт дистанційного керування або обладнання зовсім не вдалося. Алгоритм дії простий:

  1. Необхідно взяти пульт та проаналізувати його на наявність дефектів. Це необхідно для того, щоб користувач надалі не звертався в ремонт або не замислювався над тим, чому пульт не прив'язується;
  2. Далі користувачеві варто подивитися на пульт і клікнути на кнопку STB. Вона розташовується найчастіше у верхній стороні пульта;
  3. Після цього разом з нею варто клікнути і на пункт Setup. Тримати кнопки варто до того моменту, поки користувач не побачить подвійне моргання на кнопці, яку він клацав перший раз;
  4. Тепер необхідно вести код. Як правило, це просто код 977, але все залежить від того, який у користувача апарат, пульт, модель версія і таке інше;
  5. Тепер варто звернути увагу знову на СТБ. Цей пункт має блимати чотири рази.

Після цих дій пульт скине всі свої налаштування. Більш детально про цей процес варто подивитися в цьому відео

Як показує практика, знання про те, як правильно скидати налаштування у ПДК часто допомагають користувачам. Може бути й таке, що система зовсім перестане нормально працювати, після чого скидання налаштувань повертає систему у звичний та робочий стан.

Зверніть увагу! Не варто виконувати скидання налаштувань пульта надто часто. Це може спровокувати відмову в нормальній роботі, через що система пристрою може вийти з робочого стану. При частому скиданні ПДУ доведеться міняти на новий.

Як налаштувати пульт Білайн на приставку

Якщо розглядати стандартне налаштування пульта на приставку, то користувач повинен бути готовий до того, що щось може піти не за планом. Щоб мінімізувати ризики, варто переконатись у повній готовності апарату та обладнання. Для цього необхідно перевірити включеність до мережі. Це підтверджується світлом певних світлодіодів. Після цього варто встановити.