Youtube.com - Activate

Anonim

Ютуб – найпопулярніший відеохостинг на планеті. На цей майданчик щодня викладаються сотні тисяч роликів, а кількість їх переглядів часом сягає кількох мільярдів. Таким чином, важко заперечувати той факт, що YouTube є головним засобом для споживання контенту.

Що таке Youtube com activate

Основне джерело трафіку YouTube – мобільні пристрої (смартфони та планшети).

Оскільки на Ютуб викладається контент у форматі відео, майданчику важливо було зробити все можливе, щоб користувачі мали можливість дивитися ролики на великому екрані. Адже відносно маленький дисплей смартфона не здатний передати всі деталі відео.

Для цього розробниками було вирішено створити окрему програму YouTube для телевізорів. Тепер людина може дивитися ролики на будь-якому пристрої, а не тільки на комп'ютері або телефоні. Але проблема Ютуба на телевізорі полягає в тому, що користувачеві досить важко шукати потрібні ролики. Адже доводиться задіяти віртуальну клавіатуру, набір тексту через яку займає багато часу.

Щоб спростити процес пошуку та запуску відео, нещодавно була розроблена система синхронізації смартфона і телевізора. Вона реалізована таким чином, що користувач може запустити ролик на компактному гаджеті, а потім натисканням однієї кнопки вивести зображення на екран приймача.

Сама активація викликає чимало складнощів у користувачів, які вперше стикаються з подібною фішкою.Щоб проблем у процесі налаштування обладнання не відбувалося, ми зробили докладну інструкцію про те, як за кілька хвилин можна ввести код активації та налаштувати пару двох пристроїв.

Youtube activate – ввести код із телевізора

Перший варіант передбачає налаштування пари через екран телевізора. Все, що знадобиться користувачеві – ТВ-приймач із встановленим додатком YouTube та підключенням до інтернету.

Зверніть увагу, що підключити смартфон до телевізора можна лише в тому випадку, якщо ТБ підтримує технологію Smart TV.

Для введення коду активації та налаштування пари потрібно діяти наступним чином:

  1. Відкрити YouTube на телевізорі.
  2. Перейти до розділу «Налаштування».
  3. Натиснути кнопку «Зв'язати пристрій». Після цього на дисплеї з'явиться код активації.

  4. Відкрити Ютуб у браузері на комп'ютері.
  5. Перейти в налаштування свого облікового запису та вибрати пункт «Підключені телевізори».

  6. Ввести код, який раніше відобразився на екрані телевізора.

Виконавши вказані дії, ви налаштуєте пару двох пристроїв. Тепер на телевізор будуть виводитися всі ролики, які користувач запускає під аналогічним обліковим записом на ПК або смартфоні.

Як ввести код з телефону

Таким чином налаштувати пару можна і через смартфон. Принцип дії приблизно той самий. А відрізняється лише тип пристроїв, що використовуються при налаштуванні.

Для початку потрібно виконати дії 1-3, зазначені в попередньому пункті матеріалу. Тобто запустити Ютуб на ТБ, перейти в налаштування, а конкретніше – розділ «Зв'язати пристрій». Після переходу до відповідного пункту меню на екрані телевізора відображається цифровий код. Тепер нам потрібно ввести його на телефоні.

Алгоритм дій такий:

  1. Відкрити програму YouTube на телефоні.
  2. Перейти до розділу налаштувань.

  3. Натиснути кнопку «Перегляд на телевізорі», а потім – «Вказати код».

Тепер залишиться лише ввести вручну код активації, який до цього мав з'явитися на екрані ТВ-приймача. Після підтвердження операції пристрою і, отже, облікові записи будуть сполучені. Здійснювати повторний вхід на телевізорі не доведеться.

Але пам'ятайте, що операцію потрібно виконувати тільки після того, як буде здійснено вхід до облікового запису на телефоні. Якщо цього не буде зроблено, налаштувати пару не вийде.

Автоматична синхронізація телевізора та телефону для перегляду Youtube com activate

Введення коду, який з'являється на екрані телевізора – чудовий спосіб сполучення, але він не позбавлений недоліків. По-перше, він потребує певної кількості часу з боку користувача. По-друге, вводити код, що складається з 12 цифр не дуже зручно. Цифрове значення потрібно запам'ятовувати чи переписувати на аркуш. У крайньому випадку доводиться розташовуватися в безпосередній близькості від телевізора.

Операцію підключення можна з легкістю виконати, чітко дотримуючись вимог короткої і дуже простої інструкції:

  1. Підключити телевізор та телефон до інтернету.
  2. Відкрити YouTube на смартфоні.
  3. Вибрати будь-який ролик, що сподобався.
  4. Натисніть кнопку виведення зображення на екран телевізора, розташовану у верхньому правому куті.

Після цього ви помітите, що на ТВ-приймачі розпочнеться запуск Ютуба. Програма відразу ж відкриється із запущеним роликом на телефоні. У той же час на мобільному пристрої відтворення перерветься, оскільки зображення з'явиться на телевізорі. Все подальше управління відтворенням (перемотування, регулювання звуку) здійснюватиметься за допомогою пульта від ТБ.

Для того, щоб здійснити сполучення вказаним способом, необхідно підключити смартфон і телевізор до однієї мережі Wi-Fi. Комбінація вайфаю на ТБ та мобільного інтернету на телефоні не дозволить здійснити задумане.

Youtube com activate для консолей

Програма YouTube дозволяє дивитися ролики на різних пристроях. Буває так, що телевізор не підтримує функцію Smart TV. У такій ситуації здається, ніби налаштувати пару не вийде. Але це помилкове судження. Тим більше, якщо людина активно користується цифровою консоллю, яка підключена до ТБ. Наприклад, приставкою XBOX.

Для активації потрібно:

  1. Підключити консоль до телевізора.
  2. Перейти в основне меню ігрової приставки.
  3. Відкрити програму YouTube.

  4. Перейти в налаштування, а потім вибрати «Зв'язати пристрій». На екрані з'явиться код активації.

  5. Запустити Ютуб на комп'ютері.
  6. Перейти до розділу налаштувань «Перегляд на ТБ» та ввести код активації.

Після натискання кнопки підключення пару буде повністю налаштовано. На консолі буде відображатися той же обліковий запис, який використовувався на YouTube на ПК.

Зрозуміло, до ігрової приставки можна підключитися не тільки через комп'ютер, а й через телефон. Синхронізація виконується як у ручному режимі шляхом введення коду, так і автоматичному режимі.

У першому випадку потрібно повторити дії 1-4 з попереднього алгоритму, а потім відкрити налаштування Ютуб у додатку на телефоні та ввести код активації у відповідній графі.

Автоматичне підключення виконується так само, як і у випадку з телевізором. Тобто користувачеві потрібно підключити обидва пристрої до однієї мережі Wi-Fi, а потім відкрити Ютуб на телефоні та натиснути кнопку виведення зображення на екран.Зазвичай вона розташовується у правому верхньому кутку.

Як користуватися youtube.com/activate

Після налаштування сполучення та введення коду активації YouTube у користувачів зазвичай виникає питання: а що робити далі? Люди не розуміють, як надалі продовжувати користуватися корисною функцією Ютуба для синхронізації та виведення зображення на екран.

Але тут немає нічого складного. Якщо ви вводили код, який відображався на екрані телевізора, то проходити повторну авторизацію не доведеться. Тобто щоразу, як ви будете відкрити Ютьюб на ТБ-приймачі, вам буде доступна історія переглядів, лайків і список відео з підписок. Словом, все те, чим примітний сам YouTube.

А якщо ви виконували автоматичне підключення шляхом натискання кнопки виведення зображення на екран з телефону, то для подальшого сполучення доведеться натискати її щоразу.Недолік полягає у постійній необхідності натискати кнопку. А незаперечна перевага в тому, що все управління здійснюватиметься з телефону. Вам набагато простіше шукати цікаві ролики.

Вирішення проблем активації

Процес налаштування пари здається простим для досвідчених користувачів. У той же час новачки нерідко мають проблеми з підключенням. Як правило, вони відбуваються через те, що людина пропускає один або кілька пунктів інструкції, поданої у матеріалі. Якщо ви потрапили в аналогічну ситуацію, пропонуємо ознайомитися з найбільш поширеними проблемами та способами їх вирішення.

Проблема Рішення
Не вдається активувати код на телефоні або ПК Активувати код не вийде, якщо ви не увійшли до свого облікового запису в Ютубі на комп'ютері або смартфоні. Спробуйте знову пройти авторизацію і повторити операцію від початку і до кінця.
На смартфоні не відображається кнопка виведення зображення на екран телевізора Перевірте, чи підключено пристрої до однієї мережі Wi-Fi. Також перевірте стабільність з'єднання. Якщо все справно, але кнопки все одно немає, оновіть YouTube до більш актуальної версії.
Після автоматичного сполучення сигнал переривається Обрив зв'язку між пристроями відбувається, якщо людина навмисно або випадково відключає вайфай на телефоні. Крім того, зображення пропадає з екрана телевізора, якщо користувач закриває ролик на смартфоні.