МТС дарує передплату на Spotify Premium

Anonim

Оператор МТС оголосив про запуск спеціальної пропозиції для своїх абонентів. Тепер вони можуть отримати безкоштовну передплату на сервіс Spotify Premium терміном на півроку. Після акційного періоду вартість послуги складе 169 рублів на місяць.

Розуміє тебе з першої пісні

Spotify – це найпопулярніший сервіс музичного стрімінгу у світі. Бібліотека налічує понад 60 мільйонів треків. Цей сервіс тільки з'явився в Росії, але вже встиг завоювати популярність. Переваги музичної платформи такі:

  • Тут зібрано понад 60 млн. треків;
  • Щодня бібліотека оновлюється;
  • Предбачено алгоритм, який підбирає користувачеві музику самостійно, з урахуванням його інтересів;
  • Слухати музику можна з будь-якого пристрою;
  • Можна ділитися музикою з друзями;
  • Немає реклами;
  • Немає обмежень медіатеки.

Абонентам МТС доступний безкоштовний пробний період терміном на 6 місяців. Акційна пропозиція доступна лише тим клієнтам, які раніше не були підписані на цю послугу.

Вартість послуги після акції

У період проведення акції пробний період для абонентів МТС безкоштовний і становить 6 місяців. Після цього часу буде запропоновано продовжити передплату платно, за 169 рублів на місяць.Якщо абонент погоджується на платну передплату, то зазначена сума знімається з його мобільного номера.

Як підключити та відключити

Щоб півроку безкоштовно користуватися сервісом Spotify Premium, необхідно набрати 123, після цього надходить унікальне посилання з подробицями підключення. Виконати активацію можна та через розділ Акції у додатку Мій МТС. По

Вимкнути послугу можна в будь-який час. Для цього потрібно перейти в налаштування, щоб переглянути весь список підписок. Далі незатребувану програму деактивують.