Смартфони зі знімним акумулятором

Anonim

Сучасні пристрої та їх автономність залишає бажати кращого. Пов'язано це насамперед з тим, що користувачі часто дістають пристрій, використовують його для своїх цілей. Через це ємність батареї поступово вичерпується, телефон стає непридатним для використання.

Сучасні телефони також на таке здатне. Нижче представлена ​​добірка сучасних пристроїв, які також мають знімну батарею.

Alcatel 1B

Це той пристрій, який за свої гроші виконує всі базові та необхідні дії. Це досить бюджетний та хороший апарат, база якого – Android 10Go. Незважаючи на його операційну систему, пристрій має відразу 2 ГБ оперативної пам'яті, а також 16 вбудованих, що цілком достатньо для базових операцій.

Платформи, яка використовується у пристрої, також хороша. Вона проста та продуктивна. До речі, на екрані виробники вирішили не заощаджувати та вбудували гарну IPS – матрицю. Смартфон стабільно та нормально функціонує. Це, звичайно, не найновіші моделі, але зі своїми базовими завданнями типу «знімати» він справляється на «ура».

Плюси та мінуси Досить демократична вартість, незважаючи на те, що телефони такого цінового діапазону часто погані. Відмінний екран із потужною матрицею, за допомогою якої пристрій стає непоганим варіантом для перегляду відеоконтенту. Відносно нова і чиста операційна система від компанії Google, яка оснащена швидким інтерфейсом і зручністю виконання.У телефону досить маленька роздільна здатність екрана, незважаючи на відмінну матрицю. У пристрою дуже погана камера, яка здатна робити лише аматорські знімки. На високочастотні фотокартки цей апарат не підійде. У нього низька продуктивність, у тому числі автономність пристрою.

Nokia 2.2

У Нокіа аналогічна кількість пам'яті, як і у попереднього пристрою – 2 ГБ оперативної та 16 ГБ внутрішньої. Також він має знімний акумулятор від відомої компанії HDM. Виробник насамперед наголошує на тому, що прошивки та оновлення приходять регулярно, але тільки в рамках програми Андроїд Один.

Незважаючи на гарний зовнішній вигляд, у нього трохи відставатимуть характеристики від пристрою вище. Пов'язано це з тим, що виробники наголосили на гарний чіп від Mediatek, а також на великий екран, який відмінно вписують в загальну конституцію пристрою.Якщо людині потрібен бренд, то вона може взяти цей пристрій зі знімним акумулятором.

Плюси та мінуси У нього демократична та бюджетна ціна – близько 6 тисяч рублів, за які користувач отримує насамперед якісне виконання. Його зручно використати. Пов'язано це з тим, що його габарити, також формат відмінно вписує у вагову категорію - телефон легкий. Має підтримку SD – карт щодо великих розмірів та обсягів. На пристрої встановлено відеоприскорювач із слабкою графікою та відносно середньою потужністю. Це заважає перегляду відео. Камери у Нокіа скромні. Вони можуть робити знімки, але непрофесійні. Єдине – зняти об'єкт, але з розглянути текст. Нема сканера відбитка пальця, а також NFC.

Tecno Spark 4 Air

При покупці користувач отримує не тільки сам телефон, а й навушники, і чохол у комплекті. Також пристрій має датчик відбитка пальців, який може іноді не спрацьовувати, але все одно зручність у цьому є.

Також є дві основні камери, а також одна фронтальна. Формат пристрою зроблений за типом безрамного пристрою. Є підтримка блютуз останньої версії. Якщо розглядати залізо, то всередині пристрою можна зустріти основну оперативну пам'ять на 2 ГБ і вбудовану на 32 ГБ, що не було в попередніх моделях. Також телефон має знімну батарейку та гарний дизайн. За свою вартість – це один із найкращих варіантів на ринку.

Плюси та мінуси У цього пристрою за свою вартість є подвійна камера. Якість знімків гарна в порівнянні з конкурентами. Також пристрій непогано працює в темну пору доби, справляючись навіть зі складними знімками та додатковими елементами на камері. Є не тільки сканер відбитка пальця, але й розблокування по обличчю. Обидва елементи системи добре працюють, якщо користувач правильно їх налаштує. У пристрою багата комплектація, а також автономність та продуктивність. Користувач може довго використовувати пристрій.За відгуками багатьох користувачів, пристрій через певну кількість часу починає працювати несправно. Випливають дрібні недоліки камери, батареї, а також інтерфейсу системи. Немає функції швидкого заряджання, а також NFC, які не так часто можна зустріти в таких пристроях. Важко знайти в магазинах заміну батареї, якщо вона буде потрібна.

Motorola Moto E6 Plus

Це пристрій – один з найцікавіших і найнезвичайніших, які є на ринку та в добірці. Цей бренд нещодавно прийшов на ринок і вже придбав велику кількість шанувальників та фанатів. Насправді є чим пишатися.

Цей пристрій є у двох варіантах: стандартний і з розширеною пам'яттю. У стандартній версії користувач отримує 2 ГБ оперативної та 32 ГБ вбудованої пам'яті, коли в розширеній – 4 ГБ оперативної разом з 64 ГБ внутрішньої.

Пристрій постійно знижується у вартості, тому це відмінний варіант для економної покупки, причому вартість телефону просто смішна - 7500 рублів. Багато користувачів купують цей пристрій зі знімним акумулятором через те, що у нього відмінне співвідношення ціни та якості, а також велика кількість переваг у використанні.

Плюси та мінуси Пристрій має в комплекті швидку зарядку, яка заощадить час на те, щоб зарядити пристрій. Це зручно, незважаючи на те, що говорять про шкоду швидкої зарядки, ніж користь. У пристрою є досить непоганий екран через професійну матрицю, а також непоганий екран, на якому можна дивитися відео. Пристрій продається за відмінну собівартість, при цьому часто діють знижки та розпродажі. Один з найбільш явних мінусів полягає в тому, що у пристрою досить низька роздільна здатність матриці. Це означає, що через деякий час пристрій може перестати нормально функціонувати.Пристрій має пластиковий корпус. Це означає те, що з ним потрібно бути обережнішим. Один удар може стати останнім. Пристрій не має компаса, а також NFC модуля, який рідко зустрінеш у подібних дешевих моделей.

Samsung Galaxy Xcover Pro

Зі всієї добірки цей пристрій від компанії Samsung по праву можна назвати навороченим. Пов'язано це з тим, що він має подвійну камеру, модуль основного якої дорівнює 25 МП.

Пристрій захищений з усіх боків, що говорить про те, що його можна не тільки мити, а й ненадовго поміщати під воду. Також пристрій можна упускати з висоти до 1, 5 метра, і він не розіб'ється. Усе це притаманно матриці IPS.

Єдиний недолік цього пристрою в тому, що в Росії він ще не з'явився у роздрібному продажу. Користувач може тільки купити його в спеціалізованих магазинах або через посередників.Це можна провернути, адже пристрій дійсно гарна якість складання, продуктивність, виконання, та й загалом зовнішній вигляд.

Плюси та мінуси Цей телефон має міцний корпус, який витримає будь-які падіння та воду. Також він має привабливий зовнішній вигляд. Зад пристрою матове, а саме скло створене під безрамкові пристрої. Пристрій має тонкі рамки та відносно невеликий отвір для дисплея. Водонепроникний корпус також йде в переваги телефону. Самсунг завжди ставить хороші «начинки» для своїх пристроїв. Цей телефон не виняток, тому що начинка у нього дійсно гідна. Камера проста і розрахована на 2 сенсори. У порівнянні з іншими пристроями телефон не можна назвати камерофоном, тому що знімки у нього прості. Немає комплектації. Користувач отримує лише сам телефон, зарядку та інструкцію до використання. Продається пристрій лише у спеціалізованих магазинах, а також у чорному кольорі.Він не підійде для тих, хто хоче іншого кольору пристрою.

Це добірка надихне користувача і покаже, що і хороші телефони можна купити зі знімною батареєю, при цьому заощадити та отримати якість та вигоду.