Найдешевший телефон Xiaomi

Anonim

Будь-який випадковий фанат Xiaomi назве смартфон компанії «ТОПом за свої гроші». Це пояснюється тим, що пристрої бренду дуже доступні і не вимагають особливих фінансових витрат з боку покупця. Але які моделі є найдешевшими на сьогоднішній день? І чи можна з комфортом користуватися недорогим Сяомі?

Найменування Опис Рекомендована ціна Рейтинг
Redmi 7A Найякісніший смартфон Xiaomi в сегменті ультрабюджетних пристроїв. 7490 руб ★★★★★
Redmi 7 Добротна модель, яка зібрала несправедливо багато негативних відгуків серед техноблогерів. 7990 руб ★★★★★
Redmi 6 Непоганий смартфон, що повністю відпрацьовує свою вартість. 6290 руб ★★★★★
Redmi 6A Досить слабкий апарат, що не відповідає сучасним вимогам. Однак, за таку ціну краще нічого не знайти. 4990 руб ★★★★★
Redmi Go Найдешевший смартфон Сяомі на сьогоднішній день, який зовсім не справляється зі своїми завданнями. Має глючний інтерфейс і недостатню кількість пам'яті. 4490 руб ★★★★★

Redmi 7

Характеристика Параметр
Екран IPS, 6, 26 дюйми, HD+
Основна камера 12 Мп (f/2.2) + 2 Мп
Фронталка 8 Мп (f/2.0)
Процесор Snapdragon 632
Графіка Adreno 506
Пам'ять 3/32 Гб
MicroSD Є
NFC Нет
Акумулятор 4000 мАч
Розміри 158, 7×75, 6×8, 5 мм
Вага 180 грамів
Рекомендована ціна 7990 руб

Відкриває рейтинг найдешевших смартфонів Сяомі Redmi 7. Ця модель зараз продається в офіційному інтернет-магазині компанії за 7990 рублів, і за такі гроші Редмі 7 справді має право на життя.

На момент виходу на початку 2019 року на смартфон обрушилася хвиля критики, викликана використанням пластику як основний матеріал корпусу і досить скромними характеристиками в порівнянні з неймовірно популярним Redmi Note 7. Але сьогодні Редмі 7 аж ніяк не виглядає статистом .

Розглядається Redmi 7 оснащений сканером відбитка і має кілька варіантів корпусу. Вони відрізняються кольором, але кожна запропонована конфігурація дуже гарна і виглядає сучасно. Те саме стосується лицьової панелі пристрою, де розташований широкоформатний екран з вирізом у вигляді краплі. Але роздільна здатність 720p при діагоналі 6, 26 здається недостатнім.

Серцем смартфона є хороший процесор Snapdragon 632, а якість знімків у денний час доби не викликає нарікань як на основний сенсор, так і на фронталку. Єдиний помітний недолік – відсутність NFC. Зараз датчик безконтактної оплати отримують навіть моделі за 8 тисяч.
Плюси та мінуси Сучасний дизайн з краплеподібним вирізом Зносний процесор Хороша фронталка для свого класу Довгий час роботи від одного заряду Ні NFC Занадто низька роздільна здатність екрана для такої діагоналі Ціна 9 Якість знімко 6 Батарея 7 Пам'ять 6 6.8 Повна копія легендарного Redmi Note 7, але з більш скромними характеристиками.

Redmi 7A

Характеристика Параметр
Екран IPS, 5, 45 дюйми, HD+
Основна камера 12 Мп (f/2.2)
Фронталка 5 Мп
Процесор Snapdragon 439
Графіка Adreno 505
Пам'ять 2/16 Гб
MicroSD Є
NFC Нет
Акумулятор 4000 мАч
Розміри 146, 3×70, 4×9, 6 мм
Вага 165 грамів
Рекомендована ціна 7490 руб

Цей смартфон був найдешевшою моделлю з нової лінійки 2019 року. Зараз його можна навіть назвати найкращим представником у ціновій категорії до 8000 рублів. І на те є кілька причин.

По-перше, смартфон має гарну основну камеру. По-друге, він має неймовірно великий акумулятор для таких габаритів. Нарешті модель базується на сучасному процесорі Snapdragon 439. Так, чіпсет не вдається назвати геймерським, але з основними завданнями він справляється без будь-яких проблем.

Певним недоліком для когось однозначно стане відсутність сканера відбитків та NFC, а також використання неактуального роз'єму MicroUSB для зарядки.

Плюси та мінуси Немає дратівливих вирізів екрана Не найпотужніший, але сучасний процесор Хороша автономність Відсутня підтримка безконтактних платежів Ціна 9 Якість знімко 5 Батарея 8 Продуктивність 6 Пам'ять 5 Разом 6.6 Непоганий апарат для тих, хто не любить у екрані.

Redmi 6

Характеристика Параметр
Екран IPS, 5, 45 дюйми, HD+
Основна камера 12 Мп (f/2.2) + 5 Мп
Фронталка 5 Мп
Процесор MediaTek Helio P22
Графіка PowerVR GE8320
Пам'ять 3/32 Гб
MicroSD Є
NFC Нет
Акумулятор 3000 мАч
Розміри 147, 5×71, 4×8, 3 мм
Вага 146 грамів
Рекомендована ціна 6290 руб

До моменту своєї появи наприкінці 2018 року Redmi 6 виявився обділений увагою публіки. Причина ясна – у тій лінійці Редмі був ще доступніший апарат. Але саме «шістка» має характеристики, якими можна назвати несоромними і сьогодні.

Звичайно, розробники заощадили, виконавши корпус пристрою із пластику. Але до начинки досить складно причепитися з огляду на низьку ціну. Смартфон має 5, 45-дюймовий дисплей без вирізів, але з низькою роздільною здатністю HD+. За бажання окремі пікселі все-таки можна помітити.

Процесор від MediaTek, що дивно, повністю справляється зі своїм завданням. Так, в іграх проявляються всі недоліки бюджетного чіпсету, але запуск додатків та перегляд контенту з Helio P22 здійснюється без лагів та зависань.

Основна камера робить хороші знімки вдень, ну а хорошого результату ввечері спочатку не варто чекати від моделі за 6 тисяч рублів.Зате Редмі 6 має додатковий сенсор для портретних знімків. Є і достатній об'єм вбудованої пам'яті (32 Гб) з можливістю розширення, проте акумулятору далеко не завжди вдається витягнути цілий день роботи при активному використанні. Плюси та мінуси Широкоформатний і повністю симетричний екран Швидка робота системи Цілком достатній об'єм пам'яті Потрібно заряджати кожен день Ціна 9 Якість знімко 5 Батарея 6 Продуктивність 5 Пам'ять 6 Разом 6.2 Недооцінена модель, яка має непогані характеристики.

Redmi 6A

Характеристика Параметр
Екран IPS, 5, 45 дюйми, HD+
Основна камера 13 Мп (f/2.2)
Фронталка 5 Мп (f/2.0)
Процесор MediaTek Helio A22
Графіка PowerVR GE8320
Пам'ять 2/16 Гб
MicroSD Є
NFC Нет
Акумулятор 3000 мАч
Розміри 147, 6×71, 4×8, 3 мм
Вага 145 грамів
Рекомендована ціна 4999 руб

А це один із перших смартфонів компанії, який отримав прізвисько «Бюджетний король». Redmi 6A у 2018-2019 роках розходився багатомільйонними тиражами. А зараз його вартість опустилася до неймовірно низької позначки 4999 рублів. Саме стільки просять за модель на офіційному сайті Сяомі.

Чекати чогось надприродного за такі гроші не доводиться. Апарат отримав пластиковий корпус, дисплей зі скромною роздільною здатністю, відверто слабкий процесор та маленький акумулятор. Така кількість мінусів могла б поставити хрест на Redmi 6A у 2020 році, проте він досі користується попитом.

Сучасний покупець розуміє, що отримати більш привабливий пристрій за 5 тисяч просто неможливо.З огляду на цей факт, можна заплющити очі на всі виділені недоліки. Головне – Редмі 6А продовжує тішити тих, хто купує смартфон просто для спілкування у соцмережах, а не для тривалих ігрових партій. І з цим у Redmi 6A все гаразд. Інтерфейс не глючить, а програми відкриваються досить швидко.

Плюси та мінуси Величезна популярність серед покупців, яка пояснюється надійною збіркою Компактні габарити Витягнутий дисплей Неймовірно низька ціна Дуже проста камера без додаткових режимів та ефектів Ціна 10 Якість знімко 5 Батарея 6 Продуктивність 4 Пам'ять 5 Разом 0 Найпопулярніший смартфон.

Redmi Go

Характеристика Параметр
Екран IPS, 5 дюймів, HD
Основна камера 8 Мп (f/2.0)
Фронталка 5 Мп (f/2.0)
Процесор Snapdragon 425
Графіка Adreno 308
Пам'ять 1/8 Гб
MicroSD Є
NFC Нет
Акумулятор 3000 мАч
Розміри 140, 5×70, 1×8, 5 мм
Вага 137 грамів
Рекомендована ціна 4490 руб

А ось і найдешевший смартфон Сяомі, який тільки можна купити в офіційному роздробі. Але не варто приділяти багато уваги настільки низькій ціні. Так, у сучасних реаліях неможливо повірити, що брендовий апарат може коштувати так дешево. Однак, якщо опинитися з Redmi Go віч-на-віч, то все початкове захоплення відразу зникне.

Redmi Go - дуже компактний девайс. Для багатьох це стане певною гідністю. Але не можна не відзначити, що дизайн моделі виглядає застарілим, але дуже гарним. На лицьовій панелі розташувався 5-дюймовий HD-дисплей, а під ним – сенсорні кнопки керування.

Всередині все ще мізерніше. 4-ядерний процесор Snapdragon 425 був найдешевшим чіпсетом Qualcomm ще на початку 2016 року. А сьогодні він зовсім не справляється навіть із найпростішими завданнями. Незважаючи на використання полегшеної версії ОС Android Go, смартфон дуже глючить і кладе. Чи варто говорити, що ігри – це не для нього?

Камери теж зовсім не вражають. Подібну якість знімків ми бачили 4-5 років тому. Так що в 2020 році купувати такий смартфон (нехай і за 4490 рублів) не рекомендується. Свою роль Redmi Go виконав, ставши найдешевшим девайсом Сяомі, але на цьому список його фішок закінчується. Краще доплатити 500 рублів і взяти актуальніший за всіма параметрами Редмі 6А.

Плюси та мінуси Компактність Не найгірший дисплей для такої ціни Надзвичайно низький цінник Посередні камери Дуже слабкий процесор Недостатня кількість пам'яті Ціна 10 Якість знімко 4 Батарея 6 Продуктивність 4 Пам'ять 4 Разом 5.6 Найдешевша модель у лінійці смартфонів Xiaomi.