Чим став дратувати WhatsApp

Anonim

WhatsApp – це один із найпопулярніших месенджерів, який використовують мільйони користувачів у Росії. Використовують люди різних вікових категорій, починаючи з людей похилого віку, закінчуючи молоддю. Люди відправляють один одному смішні відео, переписуються і дзвонять по аудіо або відео дзвінку. Популярність месенджера обумовлюється тим, що він давно заявив про себе як найзручніше.

Плюси та мінуси месенджера

Незважаючи на його популярність і всі ті плюси, які в ньому є, у Ватсапі є деякі недоліки, які часто дратують користувачів, змушуючи перейти на інший месенджер.Ватсап варто було б придивитися до зауважень, щоб не стати найненависнішою платформою. Дрібниці в організації формують правильне уявлення.

Плюси та мінуси Можна здійснювати аудіо та відео дзвінки родичам, спілкуватися з ними при підключеному інтернеті безкоштовно. Є наскрізне шифрування. Користувач може говорити про своє життя прямо в історіях на 24 години, ставити аватарки та багато іншого. Іноді на тлі не працює і не надсилає сповіщення про те, що користувачеві написали. Обмежений обсяг файлу, що відправляється. Має деякі нюанси, детальніше про які йдеться у статті.

Автоматичне збереження файлів на пристрій

Автоматично система зберігає те зображення або відео, яке відправили користувачеві, прямо на згадку про пристрій. Через це багато користувачів вимикають функцію автоматичного збереження. Пам'ять пристрою одразу забивається, навіть незважаючи на те, що фотографії важать не так багато.Докладніше про те, як вимкнути функцію, можна переглянути в цьому відео

Спам від родичів

Спам або «розсилки» користувачі отримують постійно. Цей спам часто прокочує з людьми похилого віку або з зовсім молодими хлопцями. Як правило, це або листівки, або текст у форматі «надіслати це повідомлення 5 друзям, і тоді ти будеш здоровий цілий рік». Подібні СМС не тільки дратують, а й забувають повідомлення та відволікають багатьох людей від роботи, адже побажати здоров'я можна і без листівок по телефону.

Фейкові новини

Насправді месенджер по правді можна назвати розсадником фейкових новин. Найстрашніше те, що люди справді у них вірять, пересилають іншим людям, розповідають колегам чи друзям.Усі починають сліпо вірити в те, що їм надіслали месенджером. Такі новини поширюються з блискавичною швидкістю, а також з'являються щодня з постійною періодичністю.

Повідомлення з чатів

Кожного користувача хоч раз додавали в чат у Ватсапі. Люди люблять створювати подібні листування. Як правило, це або суто професійна бесіда, або листування на «просто так». Щоразу, коли хтось пише повідомлення в чат, користувачеві приходить відволікаюче повідомлення, яке не тільки дратує, а й просто виводить із себе, якщо вчасно не відключити повідомлення.

Прив'язка лише до одного номера телефону

Якщо у користувача кілька номерів, то він просто не може прив'язати один аккаунт до кількох номерів, тому що це суперечить конституції програми.Користувачеві доведеться створювати декілька профілів, до кожного запам'ятовувати пароль, а також номер телефону. Щоб використати інший номер, необхідно обов'язково вийти зі старого профілю, а потім перемкнеться. Це досить нудно і довго, займає час.

Ватсап – популярний месенджер, враження від якого псують маленькі недоліки. Якби спільнота розробників мережі виправила деякі нюанси, то використовувати її та спілкуватися з родичами було б комфортніше.