Чим замінити YouTube

Anonim

Ютуб – це популярний майданчик, на якому мільйони користувачів дивляться, а також завантажують власні відео. Там є все, починаючи із проходження ігор, закінчуючи показами мод. Достатньо вбити в пошуковий рядок відео, що цікавить, щоб подивитися необхідну інформацію в кілька кліків.

Незважаючи на те, що Ютуб давно зарекомендував себе найкращим майданчиком для перегляду роликів і гарного проведення часу, існують і інші цікаві сервіси, на яких також можна знайти гору незвичайного контенту. Які альтернативи хороші?

YouTube GO

Буває таке, що пристрій просто відстає від швидкості, на якій на даний момент функціонує звичний ютуб. Тому інші розробники вигадали «легшу» версію Ютуба для тих пристроїв, на яких кожен МБ розцінюється на вагу золота.

У ньому також можна зустріти цікаві додаткові функції, зокрема обмежені можливості для мобільної передачі. Як говорилося раніше, найголовніша перевага утиліти – її вага. Всього 25 МБ пам'яті пристрою.

Завантажити програму можна тільки на Play Store. На жаль, власники пристроїв на системі iOS просто не можуть скористатися цією утилітою. Також вона недоступна в багатьох країнах, але в будь-якому випадку можна скористатися англійською версією програми.

Плюси та мінуси Мінімальна вага програми дозволяє використовувати її не тільки для легкої роботи смартфона, але і просто для того, щоб розширити собі майданчик для скачування інших програм.Багато додаткових функцій, у тому числі можна поділитись відео прямо через блютуз, а також завантажувати їх. Простий та зручний інтерфейс. Програма часто вилітає за коментарями на офіційних джерелах інших користувачів. Це може перешкодити перегляду відео. У деяких країнах ця програма поза доступом, її не можна завантажити. Не можна завантажити для пристроїв iOS.

FlyTube

«Літаючий» Ютуб – це ще один цікавий майданчик, який доступний на всіх пристроях, які підтримують сервіси Google. Сама фішка програми в тому, що вона просто показує і всі ролики в режимі Pip, тобто відео завжди у користувача на очах, навіть коли він працює в браузері або зайнятий іншим проектом.

Єдине, що скачати цей додаток можна тільки через неофіційні джерела. Пов'язано це з тим, що розробники не додали його до офіційних магазинів типу Google Play.

Плюси та мінуси Достатньо зручно налаштувати посилання для відкриття, якщо потрібно перекинути будь-якій людині відео. Можна переглядати відео в режимі другого вікна і займатися своїми справами. Це дуже зручно. Якщо надати відповідний дозвіл, можна використовувати під офіційним акаунтом від Google. Не можна завантажити з офіційних джерел, тобто можливий ризик зараження вірусами пристрою. Погана робота технічної підтримки, що також говорить про роботу інших людей над програмою. Багато реклами через те, що сама програма безкоштовна.

ProTube

На даний момент ProTube ця альтернатива Ютуб, вважається однією з найкращих. Все пов'язано з тим, що користувач та власник пристрою на системі iOS може синхронізувати інші опції, у тому числі і підключити власний обліковий запис.

Також можна завантажувати відео у заданому форматі без подальшого перевищення його програмою. Ютуб, як відомо, перевищує формат за можливості. У цій утиліті такого немає. Хоч і користувачеві спочатку доведеться звикнути до того формату, який надано у програмі, але в цілому статус кращої утиліти та альтернативи у ПроТуба не забирає жодна програма.

Плюси та мінуси Користувач може переглянути будь-які відео в режимі додаткового вікна, а також у фоновому режимі. Програма дозволяє переглядати відео в режимі Pip. Можна сортувати переглянуте раніше відео. Досить незграбний інтерфейс, до якого користувачеві доведеться звикати. За відгуками користувачів програма часто вилітає. Програма платна – 169 рублів.

Youtube Vanced

Це стара версія, яку розробники придумали спочатку, але пізніше адаптували в звичний для багатьох ютуб. Найцікавіше те, що ця програма заснована на первинному коді вже наявного Ютуба, тому користувачу не доведеться звикати до нового інтерфейсу.

У програмі немає реклами від слова взагалі, тому дана утиліта – відмінний варіант для тих користувачів, кого дістала звична реклама, хто хоче нових відчуттів та емоцій.

Плюси і мінуси Також можна переглядати відео в режимі Pip, що дає можливість переглядати контент навіть в інших утилітах. Можна переглядати ролики у фоновому режимі. Заряд тримається довше, а користувач може дивитися ролики без реклами. Немає доступу до завантаження з офіційних утиліт. Завантажити програму можна лише через зовнішні.