Триколор Онлайн ТБ на комп'ютері

Anonim

Триколор – це досить відома компанія, яка базується на тому, щоб забезпечувати населення якісним показом телепередач, а також фільмів або серіалів.

Що таке Триколор Онлайн

Раніше Триколор ТБ показувався тільки в режимі прямого ефіру, тобто те, що показувалося в студії, автоматично транслювалася на телевізор до користувача. Тепер людина може підключити Триколор Онлайн, за допомогою якого вона може переглядати телепередачі не тільки в режимі прямого ефіру, але і через додаток.

Це додатковий сервіс, який пропонує компанія за додаткову плату. Достатньо підключити приймач до інтернету та отримати автоматично велику кількість можливостей, такі як:

  • Більше 140 каналів, які стають доступні користувачеві після оформлення пакета. Усі вони показані в режимі HD, тому проблем із якістю просто не виникне. Доступні різні тематики, можна поставити на паузу, а також перемотувати передачі;
  • Також користувач може подивитися з самого початку ті передачі, які вже йдуть. Якщо він запізнився на улюблену передачу, йому не потрібно чекати повторного програшу. Доступна функція «Дивися з початку»;
  • Архів усіх передач, яким користувач може скористатися протягом 7 днів. Якщо він хоче подивитися передачу знову, то в архіві протягом 7 днів доступні передачі, які вже були в ефірі;
  • Доступно можна переглянути фільми та серіали на приставках системи Андроїд ТБ, а також через додаток «Триколор Кіно та ТБ»;
  • Користувач отримує доступ до асортименту ігор прямо через додаток «Ігри» на своєму ТБ.

Даний пакет в даний час коштує всього 1500 рублів на рік. У результаті користувач може отримати близько 153 каналів, 49 з яких в якості HD. Насправді, величезна кількість функцій і відмінна цінова політика роблять цей тариф досить вигідним для користувача.

Также подивитися можна не лише на телевізорі, а й навіть на комп'ютері. Якщо якісно підключити, то можна адаптувати систему навіть під телефон. Про це варто поговорити далі.

Детальніше про пакет «Онлайн Триколор ТБ» варто подивитися в цьому відео

Вимоги для перегляду Триколор ТВ онлайн на комп'ютері

Якщо користувач хоче отримати якісне онлайн – мовлення, то йому необхідно дотриматись пару вимог:

  1. Для початку необхідно придбати ресивер тієї моделі, яка вказана на офіційному сайті;
  2. Після цього варто перевірити підписку на тариф. Якщо її немає, то необхідно підключити та оплатити його;
  3. Також необхідно перевірити, чи актуальне програмне забезпечення, яке користувач встановив на обладнанні.

Щоб перевірити актуальність програмного забезпечення, необхідно зайти на офіційному сайті «Триколор» у власний особистий кабінет, а потім перейти до розділу «Допомога». Система запропонує користувачеві опитування, за допомогою якого надалі і здійснить перевірку встановленого програмного забезпечення.

Як підключити Триколор до комп'ютера

Якщо користувач хоче якісно підключити триколор до свого комп'ютера, то йому необхідно провести деякі налаштування з ресивером, а для початку робіт необхідно перевірити підключення до інтернету. Після цього варто підключити сам ресивер до нього. Зробити це можна двома способами:

  1. За допомогою проводового підключення – через кабель;
  2. За допомогою роутерного підключення.

Варто розглянути обидва способи, щоб користувач сам вибрав більш підходящий для себе.

З'єднання через кабель

Розглядаючи перший спосіб, варто відзначити, що його рекомендує як і сам сайт, так і багато професіоналів. Пов'язано це з тим, що він забезпечує більш високу надійність, ніж другий спосіб через роутер.

Як тільки пройшло підключення, необхідно почекати. Як правило, саме підключення відбувається швидко та автоматично. Роутер досить швидко підключається. Якщо з якихось причин підключення не відбулося, можна спробувати відновити його самостійно:

  1. Заходимо в меню приставки, яке змінюється в залежності від моделі;
  2. Після цього переходимо в налаштування системи;
  3. Знаходимо розділ «Мережа», а через нього і пункт «Отримати IP адресу». Клікаємо на пункт «Автоматично».

Після цього ресивер з більшою ймовірністю підключиться до інтернету, але, як правило, вдаватися до такого користувача потрібно в поодиноких ситуаціях.

З'єднання через роутер

Якщо перший спосіб проходить автоматично і практично без допомоги користувача, то другий досягається шляхом додаткових налаштувань, які людині доведеться встановлювати самостійно.

Для початку все в тому ж меню приставки необхідно знайти розділ під назвою «Мережа». Якщо користувач у першому способі встановлював приставку за допомогою "Авто", то тепер необхідно перевести стрілку на пункт "Вручну". На екрані автоматично з'являться налаштування.

Якщо користувач не знає значень, то необхідно уточнити їх у технічній підтримці.

Як тільки всі параметри встановлені, варто натиснути на пункт «ОК» і почекати підключення. Якщо все пройшло гладко, то випливе віконце з пунктом «Підключено». Ресивер пройде реєстрацію автоматично.

Як налаштувати обладнання

Як тільки користувач зробив перший крок з підключенням ресивера, він може приступати до найскладнішого – до налаштування обладнання. Налаштування на ПК і телевізорі трохи відрізняється.

Налаштування телевізора

Отримання доступу досить просте. Для цього необхідно також зайти в меню ресивера та в пункт «Джерело живлення» вибрати пункт «Інтернет». Як тільки користувач натисне цей параметр, установка зробить доступною весь перелік каналів, доступний підпискою.

Поряд з кожним каналом користувач може переглядати його і через інтернет, і з певного моменту. Як тільки захочеться подивитися певний канал, користувач може вибрати з будь-якого списку і почати перегляд.

Налаштування комп'ютера

Якщо користувач хоче переглядати улюблені канали прямо на комп'ютері, йому також необхідно активувати функцію «Мультіекран». Зробити це можна на офіційному сайті компанії. Докладніше про те, як підключити цю послугу, можна переглянути в цьому відео

Найкраще налаштування екрана комп'ютера проходить на Windows, оскільки через нього досить просто скачати магазин додатків на Андроїд, а через нього перейти на офіційний додаток «Триколор Плей». За допомогою цієї програми користувач може керувати всіма каналами прямо через комп'ютер, вибирати, що йому транслюватиметься через екран.

Проблеми виникають при завантаженні програми. Якщо у користувача також виникли проблеми, то йому достатньо звернутися в технічну підтримку, яка швидко вирішить цю проблему.

Альтернативний спосіб дивитися Триколор ТБ на комп'ютері безкоштовно

Якщо виникають проблеми зі скачуванням програм, які ні користувач, ні технічна підтримка не можуть вирішити, то йому необхідно скористатися додатковим, альтернативним варіантом.

Для нього необхідно провести трансформацію ПК за допомогою установки ТБ – тюнера. Це спеціальний пристрій, який при правильному встановленні з'єднується з ресівером за допомогою кабелю. Модель плати, а також ті роз'єми, які є, є складальними факторами швидкості з'єднання і порядку налаштувань. Якщо у користувача раніше не було досвіду з подібними маніпуляціями, то варто довірити цю справу професіоналу.

Проблеми та рішення З'являється помилка «Немає зв'язку з сервером».

Варто перезавантажити приймач, а також перевірити швидкість інтернет-з'єднання. Якщо після перезавантаження нічого не допомогло, необхідно скинути налаштування приймача. Не вдається подивитися, тому що «для перегляду потрібна авторизація».

Це проблема з входом до особистого кабінету. Для її вирішення необхідно перезавантажити приймач та скинути налаштування до заводських. Якщо не допомогло, варто звертатися до служби підтримки. "Немає доступу до перегляду".

Якщо виникла подібна проблема, варто подивитися активність підписки, а також відправити ключі активації через особистий кабінет.