15 корисних безкоштовних програм на Андроїд

Anonim

Будь-який користувач телефону на системі Андроїд знає, що головна перевага такого девайсу - це кількість корисних і унікальних додатків, які можна скачати тільки на цю операційну систему. Це дійсно так, адже пристрої на Андроїд - системі мають спеціалізовані маркети, де можна скачати додаток, що сподобалися. Такі програми способи в кілька кліків спростити користувальницьке життя, зробити його цікавішим і забавнішим.

Bitwarden

Ця програма унікальна тим, що за допомогою неї можна зберегти всі паролі, які є на пристрої. Це захищене місце, куди користувач може закидати паролі від своїх облікових записів, а також переглядати їх у міру необхідності.

Додаток повністю адаптований на російську мову, тому російськомовному користувачеві не буде складно працювати з ним. Також цей менеджер паролів повністю безпечний, тому що у нього відкритий вихідний код, є версія для комп'ютерів, а також воно безкоштовне. Його інтерфейс подобається всім користувачам, хто завантажував його на свій Андроїд - пристрій. Всі паролі під надійним захистом.

Зручність 7 Швидкість 6 Багатофункціональність 8 Займане місце 4 Разом 6.3 Відмінна програма, яка дозволить зберігати паролі від усіх облікових записів в одному місці.

1Weather

Ця утиліта по праву вважається однією з найкращих за прогнозування погоди. У ньому користувач може знайти всі необхідні показники, які можуть знадобитися для уточнення погоди:

  • Швидкість вітру;
  • Градуси;
  • Прогнози та графіки;
  • Цікаві факти про метеорологію;
  • І багато іншого.

Завантаживши цю програму можна зовсім забути про те, як користуватися інтернетом для пошуку погоди. Її дизайн приємний для ока, ним зручно користуватися. Також присутні віджети, що настроюються, які користувач може помістити прямо на екран телефону.

Зручність 8 Швидкість 6 Багатофункціональність 7 Місце 5 Разом 6.5 Точна програма для показу прогнозу погоди, величезна кількість показників і зручний інтерфейс.

Simple Gallery Pro

На стандартному Андроїд є власна галерея. Якщо користувач їй незадоволений, він може завантажити додаткову – Simple Gallery Pro. Мінімалістичність дизайну, зручність інтерфейсу - все поєднує ця програма. Її головна особливість на відміну від звичайної галереї в тому, що користувач може різними способами сортувати файли, відео та зображення.

Зручність 8 Швидкість 6 Багатофункціональність 5 Місце 7 Разом 6.5 Ця програма замінить стандартну галерею, а також надасть користувачеві можливість сортувати зображення зручним чином.

Google Диск

Відомий додаток від Google, яким люблять користуватися багато фотографів і ті, хто працює з файлами – диск.Це сховище для файлів, де користувач може безкоштовно зберігати 15 ГБ різного матеріалу. Також воно зручно синхронізується з іншими носіями, у тому числі комп'ютер і ноутбук.

Зручність 8 Швидкість 6 Багатофункціональність 7 Займане місце 5 Разом 6.5 Одне з кращих сховищ для Андроїд телефонів, яке можна синхронізувати з іншими пристроями.

Musicolet

Це плеєр, який замінить вбудований у кілька кліків. Відмінна програма, яка займає не так багато місця, а також не вимагає для свого використання доступу в інтернет. Якщо користувач хоче редагувати теги на піснях, змінювати обкладинки, керувати гарнітурою, йому необхідно завантажити даний плеєр.

Зручність 8 Швидкість 6 Багатофункціональність 9 Місце 4 Разом 6.8 Простий і зрозумілий плеєр з розширеним функціональним рядом.

Touch VPN

VPN – ворог деяких програм, які недоступні у певній країні. За допомогою цієї програми користувач зможе розширити свої можливості використання утиліт на території своєї країни. Цей ВПН не має обмежень за швидкістю, а також пропускною здатністю. Він безкоштовний, а також надає спеціальне шифрування та доступ для багатьох програм.

Зручність 8 Швидкість 7 Багатофункціональність 6 Займане місце 7 Разом 7 Один з найкращих ВПН – сервісів, які дають дійсний доступ до багатьох сайтів та програм.

Shazam

На вечірці зустрівся цікавий трек і тепер хочеться дізнатися його назву? Шазам на допомогу! Це сервіс, де зібрані тисячі різних треків. Достатньо піднести шазам до необхідної доріжки, і він швидко визначить, що за трек. Все просто і легко!

Після знаходження треку його можна додати в плейлист. Також є бібліотека всіх знайдених пісень. Зручність та комфорт забезпечені.

Зручність 9 Швидкість 6 Багатофункціональність 7 Займане місце 4 Разом 6.5 Програма допоможе не тільки знайти потрібний трек, але й додасть його до стилю сервісу.

1Money

Якщо людина веде запис своїх доходів і витрат, то ця програма для неї! За допомогою неї можна скласти фінансовий план, додавати витрачену суму після кожної покупки, а також проаналізувати свою ситуацію в грошовому плані на яскравих прикладах у вигляді графіків.

Зручність 8 Швидкість 6 Багатофункціональність 7 Місце 8 Разом 7.3 Це чудовий планер для тих, хто не знає, куди в нього йдуть гроші, допоможе нормалізувати доходи і витрати, накопичити і проаналізувати ситуацію.

Snapseed

Популярна утиліта серед фотографів та блогерів. За допомогою цього редактора можна перетворити будь-яку фотографію на витвір мистецтва. Це не звичайний редактор, тому що в ньому можна набагато більше, ніж можна в інших утилітах. Користувач, який шукає нормальний редактор може скористатися Snapseed. Все через те, що в ньому є все для створення красивих знімків, зміни кольору та багато іншого.

За даними Google, це найзручніший і багатофункціональний редактор з усіх на 2020 рік. Оцінка користувача досягає максимальних показників. Snapseed – справді незамінна утиліта для мобільної зйомки.

Зручність 9 Швидкість 7 Багатофункціональність 8 Місце 5 Разом 7.3 Незважаючи на те, що утиліта займає багато місця на пристрої, вона відмінно функціонує, а також редагує фотографії.

Zedge

Достали звичні звуки повідомлень, а також хоче якогось розмаїття у звичній роботі смартфона? Можна завантажити цю програму і назавжди вирішити проблему з розведенням роботи пристрою.

Зверніть увагу! Розширений функціонал доступний преміум – передплаті. Вона оформляється в самому додатку.

Зручність 7 Швидкість 6 Багатофункціональність 8 Місце 5 Разом 6.5 Програма, щоб оживити пристрій, встановити нові шпалери, рингтони або звуки повідомлень.

Pocket

А ця утиліта допоможе зберегти цікаві статті з інтернету в одному місці. Найзручніше те, що збережений матеріал можна переглядати без інтернету, реклами та інших сторонніх факторів, що відволікають.Вона працює за принципом електронної книжки. У програмі можна навіть прослуховувати тексти, що сподобалися. Її зручно використовувати для роботи, навчання та для особистого розвитку.

Зручність 6 Швидкість 7 Багатофункціональність 4 Місце 6 Разом 5.8 Зручно зберігати все необхідне в одному місці без реклами.

Google Maps

Відомі карти визнані одними з найкращих через те, що в них зручно орієнтуватися, функціонал досить широкий, а також користувач може дістатися потрібного місця в будь-якому місті. Достатньо завантажити Google Карти!

Зручність 6 Швидкість 7 Багатофункціональність 5 Займане місце 6 Разом 6 Незважаючи на місце, що займається в телефоні, додаток є одним з корисних і важливих.

Sleep as Android

У телефоні на системі Андроїд, звичайно, є вбудований будильник, але його може бути недостатньо в роботі. Він не знає, скільки разів користувач проспав через сонливість. Ця програма допоможе прокинутися завдяки математичним завданням, а також цікавим та забавним завданням.

Також у ньому можна знайти класні функції, зокрема і відстеження сну, і статистика хропіння, та багато іншого!

Зручність 6 Швидкість 7 Багатофункціональність 8 Місце 5 Разом 6.5 Додаток відмінно допоможе тим, хто постійно прокидає заходи і просто не реагує на звичний дзвін будильника. Воно допоможе прокинутися навіть найзатятішим соням.

Google Фото

Зберігати потрібно не тільки файли, а й зображення та відео. Це Google Фото, за допомогою яких можна зберегти спогади, а потім синхронізувати їх з будь-яким пристроєм. Програма сповіщає про цікаві моменти, сортує фотки за місцями, особами тощо.

Зручність 7 Швидкість 6 Багатофункціональність 5 Місце 7 Разом 6.3 Сховище для фото і відео, в якому доступне розумне сортування. Підійде тим, хто має багато цікавих знімків, необхідні у збереженні.

Nova Launcher

Один з найкращих лаунчерів для телефонів системи Андроїд. У ньому доступні додаткові віджети, цікаві анімації, а також налаштування всього, що тільки можна: папки, шрифти, розміри та багато іншого.

За допомогою утиліти можна пожвавити телефон, а за преміальну передплату отримати доступ до жестів, приховування програм та багатьох інших цікавих функцій.

Зручність 6 Швидкість 7 Багатофункціональність 7 Займане місце 5 Разом 6.3 Один з кращих лаунчерів для Андроїдів, в якому можна налаштувати все під смак.