У Крим з безкоштовним безлімітним інтернетом

Anonim

Мобільний оператор Білайн запустив акцію, в рамках якої можна користуватися безлімітним мобільним інтернетом у Криму та місті Севастополь. Акційна пропозиція доступна для абонентів, які користуються лінійкою «Близькі люди». Акція триватиме до 30 вересня 2020 року.

На яких тарифах доступна акція

Акційна пропозиція поширюється на лінійку «Близькі люди», але не на всю. В акції можуть взяти участь абоненти таких тарифів:

  • «Близькі люди 2» і вище;
  • «Близькі люди 2+» і вище;
  • «Все за 1800+ роумінг».

Безлімітний інтернет надається при реєстрації в мережах інших операторів по всій Росії, у тому числі в Криму та м.Севастополі. Промоакція проводиться з 30 липня по 30 вересня 2020 року.

Як стати учасником

Для участі в акції нічого додатково активувати не потрібно. Умови такі:

  • Якщо ви є абонентом Білайн одного із зазначених тарифів, то опція активується автоматично;
  • Якщо ви користуєтесь іншим тарифом, достатньо перейти на тарифний план з переліку;
  • Абонентам інших російських операторів достатньо перейти в Білайн. Можна залишити свій старий номер.

У період проведення акції, при підключенні до інтернету в поїздках Росією, списується лише абонентська плата за тарифом. Жодних додаткових списань не проводиться.

Яка тарифікація буде після закінчення акції

Після закінчення акції для тарифних планів, які в ній беруть участь, з 1 жовтня 2020 року, в поїздках по Росії при реєстрації в мережах інших операторів, включаючи Республіку Крим та м. Севастополь безлімітний інтернет буде коштувати 249 рублів на добу перші 300 Мбайт на максимальній швидкості, далі до кінця доби - на швидкості до 128 Кбіт/сек.

Крім того, така тарифікація діє на всіх тарифних планах, які не беруть участі в акції. Щоб користуватися безлімітним інтернетом без доплат і обмежень у період проведення акції, необхідно просто змінити поточний тариф на тарифний план, що бере участь у акції.