Як перехитрити оператора та заощадити на зв'язку

Anonim
Багато хто з нас чув про персональні тарифи, які оператори пропонують лише обраним абонентам. Такі тарифи зазвичай включають досить велику кількість послуг зв'язку за привабливою ціною. Як отримати пропозицію від мобільного оператора для переходу на персональний тариф? Для цього можна скористатися невеликою хитрістю.

Як отримати персональну пропозицію

Виявляється, отримати персональну пропозицію від свого мобільного оператора може кожен. Але для цього потрібна невелика хитрість.

  1. Дзвонимо на гарячу лінію компанії-конкурента вашого оператора зв'язку. Наприклад, якщо ви користуєтеся зв'язком МТС, варто зателефонувати в Мегафон, Білайн або Теле2.
  2. Оформляєте у телефонному режимі заявку на перехід до конкурента із збереженням свого номера телефону. Все, тепер потрібно трохи почекати.
  3. Протягом трьох діб вам зателефонує представник вашого оператора та поцікавиться про причину переходу до конкурентів. Тут треба дохідливо пояснити, що в іншого оператора є кращі пропозиції, та й зв'язок більш якісна.
  4. З великою ймовірністю вам запропонують залишитися у старого оператора, але перейти на індивідуальний тарифний план з відмінними умовами.
  5. Цього ви і домагалися, залишається лише погодитися і користуватися вигіднішим тарифом, ніж був до цього.

Підбиваємо підсумки

Необхідно сказати, що розміри знижок, які пропонують оператори, можуть значно відрізнятися. Це залежить від ряду факторів, включаючи самого оператора та тарифний план, яким користується абонент. Враховується також час, протягом якого абонент користується послугами та сумами щомісячних платежів.

Спробувати у будь-якому випадку варто. Навіть невелика знижка на послуги зв'язку буде приємним бонусом і допоможе заощадити бюджет.