Як тимчасово заблокувати Інстаграм через телефон

Anonim

Інстаграм – популярна соціальна мережа, в якій багато користувачів зареєстровані. У ній можна ділитися своїм життям, виставляти цікаві посади, а також публікувати історії. Більшість блогерів зареєстровані в Інстаграмі прямо через телефон, користуються ним також звідти. Багато хто навіть не знає, який функціонал є у даної програми. Наприклад, коли блогер не хоче більше афішувати своє життя, не хоче виставляти пости, а також щоб люди не читали минулі публікації, то він може тимчасово заблокувати свій профіль.

Що означає тимчасово заблокувати інстаграм

Заблокувати свій профіль - це означає те, що людина приховує на якийсь час всі свої пости від передплатників, що ніхто більше не зможе їх прочитати або ж подивитися. За фактом, він ніби видаляє профіль, але згодом він може його відновити. Докладніше про це варто поговорити далі.

Дана функція дозволяє тимчасово видалити обліковий запис, створити видимість віддаленої сторінки, але згодом відновити її, причому зробити це миттєво.

Як працює функція тимчасового блокування облікового запису

Функція працює таким чином, що користуватись самостійно обмежує доступ інших користувачів до свого особистого облікового запису в соціальній мережі. Це схоже на тимчасове видалення, тобто користувач, який перейшов на сторінку, зовсім не зможе подивитись детальну інформацію, перегорнути виставлені раніше пости і так далі.

Такий спосіб часто використовується самим інстаграмом, коли він помічає підозрілу активність на сторінці. Також це допоможе, якщо користувач підозрює, що за його акаунтом стежать і таке інше.

Як тимчасово заблокувати Інстаграм через телефон

Тимчасово заблокувати свій Інстаграм – обліковий запис можна як і через телефон, так і через комп'ютер. Варто докладно поговорити про кожен із способів. Перший можна розділити на два види: через Айфон та через Андроїд. Це різні операційні системи, але, незважаючи на це, алгоритм блокування у них схожий.

З Андроїда

Для цього способу через Андроїд буде використовуватися стандартний додаток, який може завантажити кожен користувач через офіційні