Як з телефону відзначити людину в ВК

Anonim

Соціальна мережа Вконтакте надає своїм користувачам можливість відзначати різних людей на фотографіях, а також у діалогах, місця та об'єкти. Ця функція помітно спрощує процес розпізнавання людей.

Додавати та прибирати всі ці позначки максимально просто. Принцип дій щодо відзначення певних користувачів однаковий як на мобільних пристроях, так і на персональних комп'ютерах.

У відео можна подивитися, як відзначити людину у Вконтакті:

Як з телефону відзначити людину в ВК

Якщо це друг у ВК

Якщо необхідно відзначити певного користувача, який є у списку друзів у Вконтакті, то зробити це можна так:

  1. У необхідному місці потрібно поставити значок собаки (@), після чого має відкритися список користувачів, яких можна відзначити;

  2. Тепер потрібно знайти користувача, якого потрібно відзначити, на його ім'я;

Якщо це сторонній користувач

Відзначити людину, яка не знаходиться у списку друзів Вконтакте, можна наступним чином:

  1. Спершу потрібно перейти на профіль людини, яку потрібно відзначити, через веб-версію сайту, використовуючи браузер у мобільному пристрої. Це необхідно для того, щоб скопіювати адресу сторінки;

  2. Далі необхідно також поставити значок собачки (@) і вставити відразу після неї посилання, яке було скопійовано раніше;

  3. Вставлене посилання матиме наступний вигляд - https://vk.com/id12345678. Потрібно стерти всі символи, які стоять перед ID. В результаті посилання повинно мати такий вигляд - id12345678. Після цього внизу відображатиметься ім'я людини, яку потрібно натиснути.

Як відзначити людину на фото в ВК через ID-сторінки

На жаль, в даний час відзначити користувача в Вконтакті через мобільний пристрій не можна. його сторінок. Позначеному користувачеві прийде сповіщення про позначку.

Для того щоб це зробити спочатку потрібно дізнатися адресу сторінки користувача. Дізнатися можна, перейшовши на сторінку користувача в адресному рядку. Далі у потрібному пості з фотографією необхідно написати значок собаки (@) і після цього вставити номер id цього користувача. Після цього можна натискати кнопку «Опублікувати».

Як згадати людину ВКонтакті в діалозі

Нерідко буває таке, що у розмові з великою кількістю співрозмовників необхідно відзначити одного певного користувача. У цьому допоможе відмітка потрібної людини у розмові. Для цього необхідно просто поставити значок собачки (@) або значок зірочки «».

Після цього відкриється список людей, які перебувають у розмові. У цьому списку необхідно знайти і натиснути на людину, яку потрібно згадати.

Якщо список учасників розмови занадто довгий, можна ввести ім'я потрібного співрозмовника або адресу його сторінки.

Відео, де детально розповідається про те, як це можна зробити:

Як прибрати позначку в ВК

Прибирати позначки користувачів у Вконтакті можна лише через персональний комп'ютер, оскільки ця функція недоступна для мобільних пристроїв. Отже, якщо хтось захоче це зробити, то йому в будь-якому випадку потрібно використовувати персональний комп'ютер.

Відмітка людини

Видалити позначку людини на фотографії можна у процесі перегляду цього знімка. Також видалити позначку вийде лише в тому випадку, якщо вона була встановлена ​​самостійно, а не іншим користувачем.

Необхідно зазначити, що якщо позначка сторонньої людини видаляється лише на певний часовий відрізок, то при повторному відзначенні цього користувача йому буде надіслано запит на вирішення цієї дії. Якщо людина не дозволить відзначати її на фотографії, позначка зникне.

Прибрати відмітку людини можна наступним чином:

  1. Спершу потрібно зайти на офіційний сайт Вконтакте через персональний комп'ютер і відкрити розділ під назвою «Фотографії»;

  2. Після необхідно натиснути на потрібну фотографії, а в правій частині екрана буде блок під назвою «На цій фотографії». Для того, щоб прибрати відмітку, потрібно натиснути лівою кнопкою мишки на хрестик, який знаходиться поряд з ім'ям зазначеного користувача;

  3. Також видалити позначку можна, навівши курсор мишки на необхідний об'єкт і натиснувши на хрестик, який з'явиться поряд з табличкою.

Після того, як вище описані дії будуть виконані, всі ці зміни будуть автоматично прийняті і більше робити нічого не потрібно.

Відмітка місця

Крім людей у ​​Вконтакті можна відзначати місця на фотографіях. Позначка місця може також автоматично з'являтися, якщо на мобільному пристрої користувача увімкнено функцію геолокації.

Видалити позначку місця можна лише через персональний комп'ютер.

Зробити це можна наступним чином:

  1. Спершу необхідно також зайти на офіційний сайт Вконтакте та перейти до розділу під назвою «Фотографії» та відкрити потрібну фотографію;

  2. Дело буде знаходитися меню, в якому стоятиме мітка розташування. На неї треба натиснути. Як правило, вона відображається в окремому рядку;
  3. Відкриється вікно, в якому потрібно натиснути на значок для редагування. Це необхідно зробити для того, щоб відкрити картку;

  4. Після цього з'явиться кнопка «Видалити місце» у самому низу вікна, натиснувши на яку можна прибрати позначку місця.

Крім цього, таким чином можна поміняти зазначене місце.

Як надходить сповіщення про позначку

Людина, яка була відзначена на фотографії або в діалозі, отримає відповідне повідомлення. Таким чином він зможе побачити те, що він був відзначений і відреагувати.

Однак, якщо людина вимкнула повідомлення у конкретній бесіді чи діалозі, то вона все одно не отримає повідомлення про відмітку.

Подивитися повідомлення про згадку людина зможе подивитися у відповідному розділі. Повідомлення про відмітку виглядає так:

Запитання експерту Що таке згадка користувача?

Згадка користувача у Вконтакті – це вставка активного посилання на сторінку певного користувача цієї соціальної мережі. Після позначки людини посилання підсвічується синім кольором, а якщо навести на неї курсор мишки, то можна подивитися інформацію про цю людину. Чому може не прийти повідомлення людині про згадку?

Повідомлення про те, що користувача відзначили, може не прийти йому з наступних причин: 1.Позначка була зроблена в закритому співтоваристві, в якому він не перебуває; 2. Людина, яка відзначає іншого користувача, перебуває у неї в чорному списку. Для чого потрібно відзначати користувачів у цій соціальній мережі?

Ця функція може бути корисною, якщо необхідно згадувати про конкретну людину в діалозі, а також, якщо необхідно звернути її увагу на певну подію. Окрім цього, кожна людина зможе перейти на сторінку зазначеного користувача. Також, якщо планується зустріч, на якій має бути людина, її також можна згадати, нагадавши їй про це.