Як завантажити відео в Інстаграм з телефону

Anonim

Інстаграм – соціальна мережа, яка спочатку передбачалася для того, щоб публікувати на ній різні фото. Деякі користувачі почали додавати не тільки знімки, але й гарні відео, оскільки на платформі є така можливість. Багато хто підхопив цю тенденцію і став разом з іншими користувачами завантажувати не тільки фотографії, а й відео.

Особливості завантаження відео в Інстаграм

Як і в будь-якій іншій соціальній мережі, Інстаграм накладає деякі вимоги для того, щоб завантажити відео, а саме:

  • Тривалість;
  • Якість;
  • Бітрейт;
  • Формат;
  • Дозвіл;
  • Співвідношення сторін.

Детальніше про завантаження відео в Інстаграм можна подивитися в цьому відео

Тривалість відео повинна бути не більше хвилини. Якщо користувач вирішив викласти відео більшого формату, йому необхідно застосувати IGTV, докладніше про яке варто поговорити далі. У сторіс формат відео не повинен перевищувати 15 секунд на одну.

Бітрейт – це той параметр, який, як правило, у телефоні передбачений завжди правильно, тому не варто морочитися на його рахунок. Також користувач рідко коли може змінити його самостійно без спеціалізованих утиліт.

Форматів в Інстаграмі повно. Це може бути як mp4, mpeg4, так і незвичайний для багатьох mog, tod. Якщо відео знімалося на телефоні, то з цим параметром також не варто морочитися.

Роздільна здатність відео мінімальна - 600 на 315 пікселів, а максимальна - 1080 на 1080. Користувачеві необхідно підігнати правильний дозвіл під відео.

Зверніть увагу! Також розмір ролика не повинен перевищувати 128 МБ.

Як завантажити відео в Інстаграм з телефону

Завантажити відео в Інстаграм можна як з телефону, так і з ПК. Варто розглянути обидва варіанти, але також користувач повинен розуміти, що найкращий з них – телефон, оскільки соціальна мережа спочатку була адаптована до цього формату.

Для додавання відео необхідно:

  1. Зняти відповідне відео, дотримуючись вищеперелічених параметрів;
  2. Після варто відкрити соціальну мережу на домашній сторінці;
  3. Далі користувачу варто клікнути на кнопку додавання фото. Вона знаходиться на нижній панелі на її середині. У ньому додаються як і фото, і відео;

  4. Після цього варто вибрати те відео, яке користувач хотів би завантажити. Вибрати можна як з галереї, так і з інших джерел. Після вибору клацаємо на «Далі»;

  5. Тепер виставляємо параметри: обкладинка, фільтр тощо. Також користувач може вкоротити відео до того формату, який йому зручний;
  6. Як тільки виставлені параметри, топаємо на «Далі»;

  7. Тепер клацаємо на пункт «Поділитися», якщо користувач підписав його, додав людей або ж відзначив місце.

Таким чином Інстаграм почне завантаження відео, і воно з'явиться у інших людей у ​​стрічці.

Як завантажити відео в Інстаграм з ПК

В Інстаграмі на ПК не передбачено додавання як фото, так і відео, але існують спеціалізовані утиліти, які спрямовані на боротьбу з цією проблемою. Одна з таких – програма під назвою SocialKit. Завантажити її можна безкоштовно.

Для початку програму необхідно завантажити, а потім відкрити і додати обліковий запис. Для додавання облікового запису необхідно ввести і логін, і пароль від цього. Тепер переходимо до додавання публікації:

  • Тапаємо на верхній панелі на пункт «Вказати задачу»;

  • Після цього відкриється вікно, в якому варто клікнути на «Автоматичний постінг»;

  • Тепер вибираємо на пристрої те відео, яке хотілося б завантажити. Для пошуку можна скористатися введенням імені файлу. Після вибору топаємо на пункт «Надіслати»;

  • Як тільки відео завантажитися в програму, варто переглянути попередній варіант. Тепер вибираємо текст для посту, виставляємо хештеги;

  • Дивимося параметри, а також налаштовуємо їх необхідним чином;
  • Вибираємо правильний час публікації та клацаємо на пункт «Додати завдання до черги».

Після цього відео автоматично опублікується в той момент, який поставив користувач через ПК.

Як відзначити на відео місце і людей

Цей крок необхідно виконувати перед останньою дією – натисканням кнопки «Поділитися». Якщо користувач на відео з іншими людьми, він може їх просто відзначити на публікації.

Для позначки необхідно перед остаточною публікацією тапнути на пункт «Відзначити людей». Програма відкриє пошук, в якому користувачеві необхідно вказати ім'я та профіль тієї людини, яку йому необхідно відзначити. Після цього людина автоматично відобразиться у людях на відео.

Як додати у відео текст або музику

Щоб додати у відео текст або музику, користувачеві необхідний перш за все скачати програму на свій пристрій - inshot.

В Інстаграмі немає вбудованої функції додавання, як і фото, так і відео.

У програмі є дані функції. Знайти їх можна у розділі «Текст» та «Музика». Просто вписуємо необхідний текст, накладаємо музику та зберігаємо на пристрій. Більш докладний огляд на цю програму варто подивитися в цьому відео

Як завантажити відео в Інстаграм з Ютуба

Якщо користувач хоче завантажити відео з Ютуба, то єдиний спосіб для нього – скористатися додатковими сервісами. Один із таких – це SMM Planer. Цю програму варто завантажити на свій ПК, а потім потрібно відкрити та зареєструватися в ньому під своїм профілем.

Після цього варто завантажити відео з Ютуба на Пк. Щоб це зробити, варто вписати перед адресним рядком відео SS і перейти. У вікні буде кнопка «Завантажити».

Далі з кабінету користувачу потрібно натиснути на пункт «Запланувати публікацію» і вибрати завантажене раніше відео.Тепер клацаємо на пункт «Скоротити» та обрізаємо той фрагмент відео, який користувачеві не подобається. Сервіс запропонує свій функціонал. Коли все готове, топаємо на пункт «Поділитися».

Як викласти довге відео

Викласти довге відео користувач не може, оскільки є обмеження в 60 секунд. Єдиний варіант – скористатися IGTV.

Як викласти IGTV в Інстаграм

Щоб викласти IGTV в Інстаграм з телефону, не знадобиться особливих умінь, оскільки додавання нічим не відрізняється від завантаження відео:

  1. Для початку варто тапнути на кнопку IGTV, яке розташовується у верхньому рядку;

  2. Тепер натискаємо на значок «+», який розповідає про додавання того чи іншого відео. Вибираємо відеофайл для додавання;
  3. Після вибору топаємо на пункт «Далі»;

  4. Користувач повинен налаштувати обкладинку. Також він може вибрати свою із галереї;

  5. Після клацаємо на «Далі», називаємо своє відео, а також додаємо опис. Користувач може додати і перегляд. Після цього топаємо на пункт «Опублікувати».

Як поділитися IGTV у стрічці

Щоб поділитися цим відео в стрічці, користувачеві варто опублікувати свій перегляд, який знаходиться на моменті назви та опису відео. Просто переводимо повзунок в активний стан, щоб додати перегляд. Також його можна налаштувати.

Як завантажити відео в сториз

Завантажити відео можна не тільки в профіль, а й в історії. Обмеження на 1 хвилину також присутні. Для додавання цілого відеоряду, кожне відео якого буде по 15 секунд, користувач стоїть:

  1. Відкрити програму та зайти до пункту додавання історій;
  2. Тепер варто тапнути на пункт, як користувач зазвичай додає фото з галереї;
  3. Вибираємо там відео та топаємо на пункт «Далі»;
  4. Користувач побачить, що відео розділилося на кілька маленьких історій, кожна з яких по 15 секунд;
  5. Тапаємо на «Далі» і публікуємо сторіс.

Як зробити репост відео в Інстаграм

Користувач може зробити репост відео в інстаграм. Для цього необхідно завантажити певний додаток. Одне з таких – це Repost for Instagram. Для його використання варто завантажити з офіційних джерел. Додаток безкоштовний, але також є і про – версії.

Щоб зробити репост, варто спочатку зайти в додатку і авторизуватися в ньому. Вибираємо запис, що сподобався, і клацаємо на пункт «Репост». Визначаємо розташування імені, а потім здійснюємо підтвердження репоста.

Додаток перенаправляє у профіль, де можна застосувати фільтр для публікації та викласти її.

Чому Інстаграм не завантажує відео

Інстаграм може не завантажувати відео з відмінних один від одного причин. Це може бути:

  • Низька швидкість інтернет – з'єднання;
  • Застаріла версія програми;
  • Невідповідні параметри;
  • Невідповідна прошивка телефону;
  • Збій у роботі програми.

Всі проблеми вирішити самостійно складно. Користувач може спробувати оновити програму, а також перейти на мобільний інтернет. Якщо це не допомогло, то варто звернутися на технічну підтримку.

Питання експерту Чи є обмеження щодо тривалості IGTV?

Так, якщо. Відео обмежено на 1 годину. Яке відео краще викладати: горизонтальне чи вертикальне?

Принципової різниці немає. Все залежить від початкових параметрів відео користувача. Що буде, якщо відео не відповідає технічним вимогам?

Воно не викладеться. Варто підігнати відео під технічні вимоги програми.