Найгірший телефон у світі

Anonim

Найгірший телефон, рейтинг найгірших смартфонів, технічні характеристики, огляди на погані смартфони, відгуки поганих телефонів, переваги та недоліки поганих смартфонів.

Рейтинг найгірших телефонів

Назва Опис Рейтинг
Samsung Galaxy Note 7 Єдиним поганим моментом буде неякісна батарея, яку можна замінити та отримати хороший смартфон ★★★★★
Samsung Galaxy A8 Поганий акумулятор і камера за високої вартості телефону ★★★★★
Razer Phone 2 Смартфон спрямований на ігровий процесор, але є багато супутніх недоліків. ★★★★★
Honor 9 Lite Пристрій досить слабкий, але має високу ціну ★★★★★
Vivo V9 Телефон має багато недоліків, як апаратних, так і програмних ★★★★★

Samsung Galaxy Note 7

Смартфон Samsung Galaxy Note 7 на момент випуску міг конкурувати з продукцією Apple. Так, пристрій мав гарну камеру та процесор. Але він став однією з найгірших моделей через встановлену батарею.

Характеристика Параметр
Процесор 8 ядерний (4 ядра, які працюють із тактовою частотою 2.3 GHz Mongoose, 4 ядра з тактовою частотою 1.6 GHz Cortex-A53)
Чіпсет Exynos 8890 Octa
Об'єм оперативної пам'яті 4 Гб
Внутрішнє сховище 64 Гб
Ємність аккумулятору 3500 мАч
Дисплей 5, 7 дюйма
Камера 12 Мп
Фронтальна камера 5 Мп
Підключення зовнішньої картки пам'яті Так, до 512 Гб
Вага 169 г.
Плюси та мінуси Є можливість підключення зовнішньої карти пам'яті Хороший процесор Якісна камера Висока вартість Батарея може вибухнути в будь-який момент Слабкий акумулятор Вартість 5 Якість камери 8 Батарея 3 Продуктивність 8 Вбудована пам'ять 7 Разом 6.2

Андрій Вже кілька років користуюся цим смартфоном і проблем ніяких не виникає.Камера чудова, знімки виходять дуже добрі. Незважаючи на погані відгуки, із батарей все добре. Діана Телефон живе з ранку до вечора без підзарядки. При цьому я постійно ним користуюся. Батарея не гріється, до камери також немає претензій. Іноді гальмує телефон, але це швидше проблеми самої операційної системи Андроїд, а не телефону. У багатьох знайомих те саме з апаратами. Усім задоволена. Артем На сьогоднішній день телефон дуже слабкий. Багато глюків немає сучасних функцій. Камера хороша для простих знімків під час денного освітлення. Якщо є можливість, краще взяти більш сучасну модель.

Honor 9 Lite

Honor 9 Lite може похвалитися доступною вартістю. Але цей чинник вплинув і на характеристики моделі. Незважаючи на позитивний момент із ціною, смартфон дуже слабкий. Головними недоліками будуть слабкий акумулятор, через що телефон постійно розряджається, і невелика кількість вбудованої пам'яті.

Характеристика Параметр
Процесор 8 ядерний (4 ядра, що працюють із тактовою частотою 2.36 GHz Cortex-A53, 4 ядра на тактовій частоті 1.7 GHz)
Чіпсет HiSilicon Kirin 659
Об'єм оперативної пам'яті 3 або 4 Гб
Внутрішнє сховище 64 або 32 Гб
Ємність аккумулятору 3000 мАч
Дисплей 5, 65 дюйма
Камера 13 Мп
Фронтальна камера 13 Мп
Підключення зовнішньої картки пам'яті Так, до 256 Гб
Вага 139 р.
Плюси та мінуси Є можливість підключення зовнішньої карти пам'яті Доступна вартість Захисне скло вимагає придбання чохла. Низька продуктивність Слабкий акумулятор Недостатня кількість вбудованої пам'яті Вартість 8 Якість камери 7 Батарея 6 Продуктивність 7 Вбудована пам'ять 6 Разом 6.8 Незважаючи на доступну вартість, смартфон має досить низькі характеристики.

Богдан Відмінний дисплей та кольоропередача. Належне потрібно віддати і дизайну смартфона. Він зроблений з металу та скла. Але скло дуже тендітне. Без чохла краще не носити, а з чохлом не той зовнішній вигляд. Мінусом буде акумулятор. Телефон розряджається дуже швидко, особливо якщо постійно ним користуватися. Юлія Купила смартфон більшою мірою через дизайн. Телефон дуже красиво виглядає, особливо через скло. Продуктивності мені вистачає, знімки на камеру є досить якісними. Бракує лише батареї, часто доводиться заряджати телефон. Ірина Відразу сподобався телефон, невеликий з гарною камерою та гарним дизайном. Сканер відбитків пальців спрацьовує відразу, але якщо палець не вологий. Досить довго заряджається і швидко розряджається, це можна вважати недоліком, але мені підходить.

Razer Phone 2

Razer Phone 2 був випущений лише у 2018 році. Незважаючи на те, що смартфон є досить новим і має високу вартість, апаратна частина пристрою мають серйозні недоліки.Насамперед це стосується звуку. Тут немає стандартного роз'єму для навушників, а технологія Bluetooth у цьому випадку не передає якісне звучання.

Характеристика Параметр
Процесор 8 ядерний (4 ядра з тактовою частотою 2.8 GHz Kryo 385 Gold, 4 ядра, які працюють на частоті 1.7 GHz Kryo 385 Silver)
Чіпсет Adreno 630
Об'єм оперативної пам'яті 8 Гб
Внутрішнє сховище 64 Гб
Ємність аккумулятору 4000 мАч
Дисплей 5, 72 дюйма
Камера 12 Мп
Фронтальна камера 8 Мп
Підключення зовнішньої картки пам'яті Так, до 1 Тб
Вага 220 г.
Плюси та мінуси Є можливість підключення зовнішньої карти пам'яті Якісний процесор Великий обсяг оперативної пам'яті Висока вартість Низький об'єм акумулятора з урахуванням інших характеристик Невелика кількість вбудованої пам'яті Вартість 5 Якість камери 7 Батарея 7 Продуктивність 8 Вбудована пам'ять 7 Разом 6 .8 Смартфон має велику кількість недоліків за досить високої вартості.

Сергей Подобається продуктивність пристрою. Відмінний звук і водонепроникність можна слухати музику голосно в душі і не бояться, що телефон пошкодиться. Але звучання через навушники буде недоліком. Які б навушники я не підключав, все одно звук буде поганим. Телефон добре тримає зарядку. Якщо не користуватися часто, можна не заряджати до 2 днів. Мені це повністю підходить, не треба грати із зарядкою щодня. Подобається дизайн смартфона, але трохи гострі кути. Зручніше носити із чохлом. Звук із динаміків відмінний. Маргарита Порадили цю модель через продуктивність. Телефон подобається, працює швидко ігри запускаються та працюють добре. Ще подобається камера і те, що телефон не потрібно часто заряджати. Загалом все подобається, окрім звуку. Слухати музику в навушниках неможливо.

Vivo V9

Vivo V9 позиціонується як хороший бюджетний смартфон.Але з відповідних показників пристрій має лише вартість. Що стосується технічних характеристик, то телефон не тягне свою ціну. Він має суттєві недоліки, наприклад, пластиковий корпус, відсутність NFC, погана камера та багато іншого.

Характеристика Параметр
Процесор 8 ядерний з тактовою частотою 2.2 GHz Cortex-A53
Чіпсет Qualcomm MSM8953-Pro Snapdragon 626
Об'єм оперативної пам'яті 4 Гб
Внутрішнє сховище 64 Гб
Ємність аккумулятору 3260 мАч
Дисплей 6, 3 дюйми
Камера 16 Мп
Фронтальна камера 24 Мп
Підключення зовнішньої картки пам'яті Так, до 256 Гб
Вага 145 г.
Плюси та мінуси Є можливість підключення зовнішньої карти пам'яті Великий дисплей Хороший процесор Незважаючи на заяву про якісну камеру, знімки виходять погані Невелика кількість вбудованої пам'яті Слабкий акумулятор Висока вартість Вартість 5 Якість камери 5 Батарея 7 Потужність 8 7 Разом 6.4 Слабкі характеристики смартфона для такої високої вартості.

Николай Подобається великий безрамковий дисплей. Телефон виглядає сучасно та красиво. Камера також подобається. Знімки виходять красиві, особливо вдень. Немає безконтактної оплати, але я їй і не користуюсь. Також немає швидкого заряджання, тому телефон заряджається досить довго. Макар Екран відмінний, яскравий та насичені кольори. Подобається зовнішній дизайн, безрамковий дисплей та внутрішнє наповнення. Хороший процесор та досить оперативної пам'яті. Погано, що немає NFC, телефоном оплачувати покупки зручно, але можна обійтися без цього. Нікіфор Легкий та зручний у використанні смартфон. Добра батарея, тримається в мене до кінця дня. Але повністю розрядити телефон до вечора цілком реально. Потрібно лише трохи частіше користуватися ним. Телефон не підійде для ігор та важких програм через продуктивність та батареї.

Samsung Galaxy A8

Розробники Samsung Galaxy A8 надали модель досить високої вартості, але низьких технічних характеристик. Недоліків досить багато, погана камера, низький об'єм акумулятора та багато іншого.

Характеристика Параметр
Процесор 8 ядерний (2 ядра з тактовою частою 2.2 GHz Cortex-A73, 6 ядер, що працюють на частоті 1.6 GHz Cortex-A53)
Чіпсет Exynos 7885 Octa
Об'єм оперативної пам'яті 4 Гб
Внутрішнє сховище 32 або 64 Гб
Ємність аккумулятору 3000 мАч
Дисплей 5, 6 дюйма
Камера 16 Мп
Фронтальна камера 16 Мп
Підключення зовнішньої картки пам'яті Так, до 256 Гб
Вага 172 г.
Плюси і мінуси Є можливість підключення зовнішньої карти пам'яті Хороший процесор Висока вартість Низький об'єм вбудованої пам'яті Слабкий акумулятор Погана камера Вартість 5 Якість камери 8 Батарея 6 Продуктивність 7 Вбудована пам'ять 6 Разом 6.4 Поганий акумулятор смартфона, який не дозволить на смартфоні.

Юрій Екран просто відмінний, так само, як і камера.Знімки чудові виходять. Причому не лише вдень, а й у нічний час. Щоправда, при дуже поганому освітленні камера залишає бажати кращого. Але все це пояснюється тим, що модель таки бюджетна. Наталія На що я відразу звернула увагу при покупці смартфона, то це на динаміку. Він праворуч угорі. Так, його не можна перекрити рукою, коли тримаєш смартфон. Причому, у будь-якому положенні. Іноді погано чути дзвінки, якщо смартфон у кишені. Альона Подобається якість складання та сам дизайн смартфона. Швидкий датчик відбитків пальців. З недоліків можна виділити слабеньку камеру, особливо, при поганому освітленні, а також те, що телефон трохи слизький без чохла.