Додаток Microsoft Family Safety: де завантажити

Anonim

Ця програма дозволяє заблокувати небезпечний контент в інтернеті і встановити ліміт часу на ігри, що стане в нагоді батькам. Також тут можна налаштувати сповіщення про покупки та поділитися інформацією про геолокацію з членами своєї сім'ї. Налаштувати програму допоможе ПК на Windows 10, консолі Xbox та пристрої Android.

Новий додаток допоможе забезпечити безпеку всієї родини в цифровому та реальному світі. Завантажити цю програму можна в магазинах додатків для ОС iOS та Android.

Новий додаток «Сімейна безпека» для всієї родини, він досить функціональний. Практично кожен користувач знайде тут для себе щось корисне.

Батьківський контроль

Раз на тиждень батькам і дітям надходить електронний лист, в якому є основна інформація про інтернет-активність дитини. . На основі цих даних батьки можуть контролювати, якою інформацією цікавиться їх чадо.

Управління екранним часом

У зв'язку з пандемією коронавірусу школярі та студенти перейшли на дистанційне навчання. Використання комп'ютерів, планшетів та смартфонів для навчання стало потребою.

Обмеження небезпечного контенту в інтернеті

Програма допомагає використовувати пошукові запити та особливі веб-фільтри для персонального налаштування списку дозволених для дітей сайтів. повинні бути недоступні дитині, вони заблокуються.

Така функція працює разом з браузером Microsoft Edge на Windows, Xbox та Android. За рахунок цього діти можуть безпечно користуватися інтернетом на будь-якому пристрої.

Повідомлення про здійснені покупки в Microsoft Store

У програмі можна налаштувати отримання повідомлень про скоєні дітьми покупки в Microsoft Store. Крім цього, батьки можуть виставити налаштування, щоб потрібно схвалити кожну покупку дитини. Це допоможе обмежити кількість зроблених покупок та прищепити дітям фінансову грамотність.

Можливість ділитися геолокацією

Обмін геолокацією з іншими членами сім'ї дозволяє відчувати себе у безпеці. Тут можна зберегти улюблені місця, наприклад, будинок. Тобто, періодично на екрані можна переглядати останнє місце кожного члена сім'ї.

Додаткові функції

Окрім того, після тестування першої версії програми, розробники внесли і низку інших додаткових функцій до програми Microsoft Family Safety:

  • Можна блокувати та розблокувати окремі програми;
  • Програма стала більш доступною та інклюзивною. У новій версії покращено візуальний контраст. Це розраховано на людей із порушеннями зору. Передбачено додатковий контекст для користувачів, які користуються програмами читання з екрана;
  • Збільшено кількість інтервалів додаткового екранного часу. Це дозволяє батькам швидко відповідати на запити щодо продовження. У новій версії можна швидко додати 15 хвилин, півгодини, 1:00, 2:00 або 3:00 додаткового часу.