Як вказати Інстаграм у ВК з телефону

Anonim

Як прив'язати сторінку в Вконтакті до профілю в Інстаграмі, як створити просте та активне посилання, а також про те, як можна відв'язати прив'язаний обліковий запис.

Для чого прив'язувати Instagram до ВК

Завдяки прив'язуванню облікового запису в Instagram до сторінки в Вконтакті можна автоматично публікувати фотографії з однієї соціальної мережі в іншу. Отже, якщо користувач робить будь-яку публікацію в Instagram, то ця фотографія або відео також автоматично публікується на прив'язаній сторінці у Вконтакті.

Окрім цього, після прив'язки Вконтакте до профілю в Instagram на сторінці з'явиться посилання на прив'язаний обліковий запис у соціальній мережі Instagram.

Переваги зв'язування акаунтів

До основних плюсів зв'язки можна віднести наступне:

  • Це дуже добре економить час користувача, оскільки в нього пропадає необхідність двічі публікувати один і той самий пост у соціальні мережі;
  • Користувач, який зайшов на сторінку у Вконтакті, зможе побачити також і профіль Instagram. З великою ймовірністю він перейде на нього, а також підпишеться.

Як зв'язати ВК та Instagram через телефон

Як прив'язати сторінку Instagram до ВКонтакті через телефон

Не кожен користувач цих соціальних мереж завжди має під рукою доступ до персонального комп'ютера, який необхідний для прив'язування сторінок. Однак це можна зробити також і через мобільний пристрій. Зробити це можна так:

  1. Для початку необхідно відкрити профіль в Інстаграмі на будь-якому мобільному пристрої, а потім потрібно відкрити розділ налаштувань облікового запису;
  2. Після потрібно перейти у вкладку «Акаунт»;
  3. У цій вкладці необхідно знайти розділ «Зв'язані облікові записи», а потім потрібно натиснути на значок ВК;
  4. Для завершення процесу зв'язування облікових записів необхідно авторизуватися в ВК.

Як прив'язати Instagram до групи ВКонтакте

Прив'язка сторінки в Інстаграм до групи ВК може вирішити величезну кількість бізнесу за короткий проміжок часу. Однак, в даний час прив'язати профіль до групи в Вконтакті не можна.

Вирішити цю проблему можна за допомогою сторонньої програми. Зокрема, Onemorepost. Однак, безкоштовно користуватися додатком можна тільки один місяць, через який доведеться сплатити передплату.

Прив'язати спільноту в соціальній мережі Вконтакте до профілю в Інстаграм можна так:

  1. Спершу необхідно перейти на офіційний сайт програми та створити особистий обліковий запис;
  2. Після того, як користувач авторизується, він потрапить на головну сторінку сайту. Після цього потрібно зайти в розділ «Акаунти» і вибрати там профілі, які потрібно зв'язати;

  3. На наступному кроці потрібно авторизуватись у профіль ВК. Після цього має відкритися вікно з посиланням, яке потрібно скопіювати в буфер обміну;
  4. Далі в розділі «Адреса з токеном» необхідно вставити адресу, яка була раніше скопійована;
  5. Обліковий запис в Інстаграм необхідно прив'язати, дотримуючись цих кроків;
  6. Далі після того, як акаунти будуть додані, необхідно створити канал. Для цього необхідно зайти в розділ «Канали» та натиснути на відповідну кнопку;

  7. Далі необхідно поставити галочки поруч із необхідними аккаунтами;
  8. Тепер користувач може вибрати необхідну групу, а також альбом, до якого вивантажуватимуться всі файли.

Як створити просте посилання

Створення простого посилання необхідно у тих випадках, коли користувач не хоче, щоб абсолютно всі його публікації синхронізувалися між соціальними мережами.

У такому разі користувач може зробити посилання на окрему публікацію таким чином:

  1. Спершу необхідно зайти у профіль в Instagram і відкрити необхідну публікацію;

  2. Далі потрібно натиснути на три точки вгорі публікації;
  3. Відкриється меню, в якому потрібно натиснути кнопку «Поділитися», а потім «Копіювати посилання»;

  4. Після цього скопійоване посилання можна вставляти в необхідне місце.

Як зробити активне посилання

Зробити активне посилання на обліковий запис в Інстаграмі на сторінку Вконтакте дуже легко. Для цього необхідно зайти до облікового запису та перейти у вкладку «Моя сторінка», звідки необхідно скопіювати адресу сторінки.

Після цього потрібно перейти у профіль Інстаграма, де під основною інформацією знаходиться кнопка «Редагувати». На цю кнопку потрібно натиснути.

У налаштуваннях потрібно знайти рядок «Сайти» і вставити в неї скопійовану адресу сторінки.

За посиланням можна переглянути відео, в якому розповідається про кілька способів, за допомогою яких можна додавати посилання:

Для завершення процесу потрібно натиснути на блакитну галочку, яка знаходиться в кутку праворуч. Також на деяких мобільних пристроях може бути кнопка «Готово».

Вставлене посилання після цих дій має з'явитися в рядку з основною інформацією профілю, що знаходиться під аватаром користувача. Для переходу по ній передплатники повинні просто натиснути, після чого система автоматично їх перенаправить.

Куди вставляти скопійовані посилання

Якщо користувач має бажання поділитися зі своїми передплатниками певною публікацією, то він може розмістити її на стіну.

Однак, перед тим, як це робити, варто переконатися в тому, що профілі скрізь відкриті.

Зробити це можна наступним чином:

  1. Для початку користувач повинен перейти на свою особисту сторінку до ВК;
  2. Після у рядок «Що у вас нового» він повинен вставити раніше скопійоване посилання;
  3. Після цього доведеться трохи зачекати на завантаження публікації та зображення. Після цього можна натискати кнопку «Опублікувати».

Публікація повинна з'явитися на сторінці.

Також можна розмістити скопійоване посилання у графу «Робота» або статус у ВК. Однак, таке посилання не завжди працює.

Як відв'язати аккаунт

Для того, щоб відв'язати профіль в Інстаграмі від сторінки в Вконтакті, потрібно так само, як і в процесі прив'язки, перейти до розділу «Контакти» на сторінці в ВК.

У самому низу сторінки користувач зможе побачити прив'язаний обліковий запис від Інстаграма. Для того, щоб відв'язати облікові записи, необхідно натиснути на хрестик, розташований поруч із позначкою Instagram.

Відв'язати профіль через Instagram можна так:

  1. Спершу потрібно перейти в меню налаштувань облікового запису, натиснувши на значок трьох точок;
  2. Далі в цьому розділі необхідно перейти у вкладку «Зв'язані облікові записи»;
  3. На цьому етапі потрібно вибрати непотрібний обліковий запис, а потім потрібно натиснути на копію «Скасувати зв'язок».

Як правило, у процесі синхронізації двох профілів, у користувачів не виникають будь-які проблеми. Однак, якщо в одному з профілів не відображається прив'язана сторінка, варто переконатися в тому, що дані для авторизації були введені правильно.

Запитання експерту Чому міг зникнути прив'язаний обліковий запис з налаштувань?

Така ситуація може виникнути в тому випадку, якщо сторінку в соціальній мережі було заблоковано. Якщо це не так, варто зв'язатися зі службою технічної підтримки. Для чого потрібно зв'язувати акаунти в цих соціальних мережах?

Прив'язка облікових записів є відмінною можливістю для просування облікових записів. Завдяки цьому користувач зможе отримувати більшу кількість активності від підписаної аудиторії, а профіль може стати популярнішим. Що робити, якщо ВК не відображається у списку доступних соціальних мереж для прив'язки?

У такому випадку необхідно перевстановити програму на мобільний пристрій. Якщо це не допомогло, варто звернутися до служби технічної підтримки.