ВКонтакте з'явився розділ «Покупки»

Anonim

У соціальній мережі ВКонтакте з'явився новий розділ Покупки. Цей розділ є нескінченною персоналізованою стрічкою, де збираються записи, фотографії, відео та статті з прикріпленими товарами. Придбати товари можна прямо у супердодатку ВК. Спочатку тут будуть представлені лише товари з торгового майданчика AliExpress, але вже незабаром тут з'являться позиції і від інших продавців, які ведуть бізнес через соціальну мережу.

Особливості розділу Покупки

Цей розділ доступний у мобільному додатку соціальної мережі VK.Тут зібрано контент від різних блогерів та спільнот. Саме вони діляться своїми враженнями про той чи інший товар, а також описують його характеристики та прикріплюють фотографії. Тут є посилання і на сам товар, який користувачі можуть купити в кілька кліків.

Стрічка розділу Покупки персонализированная. Сюди потрапляють товари з урахуванням інтересів користувачів. Щоб було легше орієнтуватись, усі позиції розбиті на кілька тематичних розділів. Це допоможе швидко підібрати подарунок рідним або порадувати себе випадковою покупкою.

Є тут і швидкий пошук по товарах. Він доступний вже ряду користувачів, але вже найближчим часом пошуком зможуть користуватися всі.

Розіграш призів

У перші кілька тижнів після запуску на будь-який товар з розділу «Покупки» користувачі можуть отримати знижку до 300 рублів. Крім того, покупці можуть претендувати на цінні призи – MacBook Pro, iPhone 11 Pro. Розіграш проводитиметься у спільноті vk.com/aliexpress. Також можна отримати в подарунок купони номіналом до 10 тисяч рублів.

Як додати свої товари в стрічку

Щоб матеріали якоїсь спільноти потрапили в стрічку Покупки, необхідно вже зараз наповнювати її цікавим контентом. Крім цього, потрібно подати заявку до спільноти VK for Sellers. Тут же будуть розміщені всі новини про розділ, а також додаткові можливості для тих, хто продає в соцмережі ВКонтакте.

Новий розділ підштовхує продавців розміщувати цікаві матеріали, щоб потенційні покупці могли скласти власну думку про товар, а потім швидко купити його. Розробникам вдалося зробити цей розділ особливо зручним, оскільки орієнтувалися на побажання користувачів соціальної мережі. Завдяки цьому вийти на широку аудиторію зможе будь-яка компанія, яка просуває свою продукцію через соцмережу ВКонтакте.