Акаунти в соцмережах

Anonim

Часто замість приємного проведення часу після соцмереж користувачі впадають у депресію. Як цього уникнути? Розглянемо кілька типів профілів, які слід забрати зі стрічки.

1. Профілі колишніх партнерів

Багато людей визнають, що періодично переглядають у соціальних мережах сторінки колишніх партнерів. Така інформація потрібна людям з різних причин, перші мріють продовжити відносини, другі не можуть до кінця відпустити ситуацію, а третім просто необхідно підняти самооцінку та переконатися, що та людина теж дуже страждає після розставання.

2. Акаунти бодішеймерів

Люди, які багато часу проводять у соцмережах, як правило, ставляться до себе дуже критично. Їм не подобається свій зовнішній вигляд, а це спричиняє поганий настрій і навіть депресію. Перед виставленням фотографій в інтернеті багато користувачів їх обробляють, благо є фотошоп та різні фільтри. В результаті невпевнені в собі особи готові йти на пластичні операції, щоб відповідати своїм кумирам.

Тобто ми дивимося на фотографії ідеальних тіл і починаємо шукати недоліки. В голову постійно закрадаються думки, як погано бути товстим і некрасивим.

Нерідко бодішейинг займаються і ті люди, які пропагують здоровий спосіб життя - це блогери і відомі дієтологи. У будь-якому випадку після перегляду таких нотаток невпевнені в собі люди втрачають залишки самооцінки. Тому краще відписатися від усіх облікових записів, які змушують вас ненавидіти своє тіло.

3. Паблики з подіями

Після читання деяких пабликів новин і каналів стає страшно виходити на вулицю. Здається, що містом просто стадами ходять маніяки, вишукуючи чергову жертву. Справді, у таких блогах немає нічого позитивного. Тут суцільні вбивства, нещасні випадки у лікарнях та крадіжки мільярдів чиновниками. Це, на жаль реалії, і від них нікуди не подітися.

Якщо відмовитися від новин ви з якихось причин не можете, то намагайтеся розбавляти негатив чимось позитивним. Наприклад, слід підписатися на канали, де публікують веселі та позитивні нотатки.

4. Профілі далеких знайомих

Багато хто вважає, що всі підписки обов'язково повинні бути взаємними. Тобто, якщо на вас хтось підписався, то гарним тоном буде підписка у відповідь.

5. Аккауни, де розглядаються чужі вам профілі

Припустимо ви завзятий грінписівець, у такому разі вам буде гидко дивитися нотатки про натуральні шуби та шкіряні сумки. Мамі, що працює, не варто читати замітки про те, що дитячі садки - це зло і виховувати дітей краще вдома.

6. Профілі неприємних людей

Є такі люди, які люблять висміювати оточуючих і вказувати їм на помилки. У них на сторінці постійно постять меми та некоректні жарти. Нерідко такі люди вплутуються в скандали і переходять на особи при спілкуванні в соціальній мережі. Тобто одна така людина може ображати своїми висловлюваннями відразу масу користувачів.

Почитаєш таке і немає сил стриматися, щоб не написати коментар у відповідь. Але це не найкращий спосіб проводити час, не варто доводити комусь, що він неправий, можливо, людині просто потрібно вивести вас із себе. Намагайтеся уникати скандалів та спілкування з такими особистостями.

7. Сторінки відвертих обманщиков

Соцмережі зараз – це своєрідний ярмарок марнославства. І тут кожен намагається показати себе з кращого боку. Для цього всі способи хороші. Одні використовують фотошоп, щоб зробити зовнішність ідеальною, інші фотографуються поруч із чужими машинами, видаючи їх за свої. Іноді в соцмережах викладають знімки щасливої ​​родини, на тлі багато прибраної квартири. Хоча насправді в сім'ї постійні скандали, а в квартирі обдерті шпалери.

Дивлячись фотографії та порівнюючи своє життя з чужим на фотографіях ми розуміємо, що все не на нашу користь і починаємо їсти себе зсередини. Найкращий спосіб боротися з обманом у соціальних мережах – це не підписуватись на такі акаунти.