З'явилася нова дитяча цифрова бібліотека

Anonim

У Росії почав працювати новий книжковий сервіс для дітей «Мегафон Бібліотека». На віртуальних полицях зібрано понад 5000 тисяч книг різної тематики. Тут можна знайти літературу про шкільну програму та книги для позакласного читання. Є багато сучасних творів іноземними мовами.

Майже як у цій бібліотеці

Підписавшись на новий сервіс, користувачі отримують віртуальні читацькі квитки як у справжнісінькій бібліотеці. Саме після отримання цього документа відкривається доступ до книг.

Дуже зручно, що всі книги розсортовані за жанрами та напрямками, це значно полегшує пошук. У цифровій бібліотеці немає жодних матеріалів для дорослих користувачів.

Доступ до нових знань

Завдяки цьому сервісу юні читачі отримають доступ до позитивних емоцій, нових знань і вражень, усього, що можуть дати хороші книги. При заповненні бібліотеки були максимально враховані інтереси дитячої аудиторії. В каталозі є електронні книги різних жанрів, які були рекомендовані експертами та відповідають віку.

Новий сервіс допоможе провести літні канікули весело та з користю. Адже не секрет, що за час карантину багато дітей перечитали всі книги, які були вдома.

Промокод у подарунок

Дитяча цифрова бібліотека була відкрита на базі сервісу Мегафон Книги, де вже було зібрано понад 150 тисяч книг різного жанру. У середньому протягом місяця користувачі сервісу читають приблизно 55 тисяч книжок, що становить середньому 1100 книжок на добу.

Можна слухати твори і в аудіоформаті. Таким чином, за місяць прослуховується приблизно 38 тисяч книг, що складає 740 за добу. Розробники зазначають, що на кінець травня цього року кількість книг, які читають абоненти, збільшилася практично в 1,5 рази порівняно з початком року.