Як встановити Ватсап на Айпад

Anonim

WhatsApp – один з найпопулярніших месенджерів для мобільних платформ та комп'ютерів. У кожного є як мінімум 2 знайомі, які користуються цим месенджером. І у користувачів iPad з'являється справедливе бажання встановити та користуватися WhatsApp на своєму планшеті. Швидше за все, з такою ідеєю ви спіткнулися про відсутність програми App Store. У цій статті ми поговоримо про те, як встановити та користуватися WhatsApp на iPad, та розповімо про найпопулярніші проблеми з додатком.

Навіщо потрібен WhatsApp на iPad

iPad – це планшет від компанії Apple. Варіацій однієї версії планшета 2 – Pro та звичайна версія. Перша версія iPad націлена для професіоналів, що працюють з дизайном, музикою та ін. Звичайна версія націлена на масового покупця.

Але що Pro версія, що звичайна використовується для перегляду відео, фільмів, новин у соцмережах. Тобто планшет більше ніж 50% всього часу використовується для розваг. То чому б разом із версією для смартфона використовувати і версію для планшетів? WhatsApp синхронізує повідомлення 2 додатків з єдиним обліковим записом. З таким варіантом ви менше відволікатиметеся. Та й набір на великому екрані планшета набагато зручніший.

Особливості роботи Ватсап на планшеті

В порівнянні з версією для смартфонів, WhatsApp на планшетах пропонує кілька переваг:

  • З великим екраном інтерфейс програми розширюється. Налаштування групи не відображаються у новому вікні, а відображається праворуч;
  • З найбільшим екраном друкувати, шукати потрібні файли та стікери, швидко знаходити чати стає легше;
  • Якщо у вас вже встановлений WhatsApp на іншому смартфоні, для роботи програми вам не знадобиться SIM-картка.

Як встановити Ватсап на Айпад

Без джейлбрейка

Версії WhatsApp для iPad в App Store немає. Тобто ви не зможете легально встановити програму для свого пристрою. Ще в 2019 році з'являлися неофіційні новини про швидкий бета-тест, але зараз середина 2020 року і навіть тестової версії програми в магазині немає. Версія для планшетів на Android є і на її основі умільці зробили свій Ватсап для Айпадів, але про це пізніше.

Веб-версія

Легально використовувати WhatsApp можна через веб-версію. Вона запускається та працює через вбудований браузер Айпада.Це не зручно, з веб-версією з'являється безліч труднощів, наприклад при подвійному торканні автоматично спрацьовує зум. Але цей спосіб єдиний, що дозволить вам без джейлбрейка користуватися месенджером.

Для того, щоб увійти до веб-версії WhatsApp, зробіть такі дії:

  1. Відкрийте месенджер з вашим обліковим записом на смартфоні;
  2. Відкрийте останню вкладку в правому нижньому кутку;
  3. Натисніть кнопку у правому верхньому кутку у вигляді QR-коду;

  4. Відкриється сканер кодів. Далі пройдіть на офіційний сайт WhatsApp і натисніть на вхід до системи;
  5. Відкриється QR-код для входу до програми. Візьміть у руки телефон і наведіть камеру на QR-код. Синхронізуйтесь.

Повністю налаштовувати свій обліковий запис, користуватися деякими жестами та фішками програми, працювати з просунутим інтерфейсом WhatsApp для планшетів ви тут не зможете. Обмеження браузера та сайту не дозволяють перетворити сторінку на повноцінну програму.

З джейлбрейком

Вам здається, що веб-версія незручна і додаток для роботи з месенджером потрібний? Чи ви вже отримали собі джейлбрейк і хочете користуватися ним? Попереджаємо, що це не офіційний спосіб встановлення програми, під час роботи з неперевіреними джерелами ви взагалі зможете підхопити віруси. І найголовніше, перед проведенням даного методу обов'язково потрібно зламати свій пристрій або зробити джейлбрейк iPad.

  1. Встановіть програму TweakBox. Його можна знайти за посиланням;

  2. Після завантаження установника запустіть його файл і підтвердіть установку, натиснувши кнопку в правому верхньому кутку;

  3. Запустіть програму;
  4. Зверху знайдіть і відкрийте середню вкладку;

  5. В пошуковику введіть «Watusi» і відкрийте вкладку;
  6. Натисніть «Install» і чекайте на установки;
  7. Знову підтвердіть інсталяцію сторонньої програми.

Можливі проблеми

Питання експерту Чи можна користуватися WhatsApp без основної програми на смартфоні із зареєстрованим акаунтом? Ні, не можна. Що веб-версія, що неофіційний додаток не працюють без вже існуючого облікового запису на справжньому смартфоні. Якщо у вас такого немає, в крайньому випадку можна скористатися емуляторами смартфонів і номером телефону. Створити новий обліковий запис навіть у додатку для iPad не можна. TweakBox не працює/не подобається, чи є інші способи встановлення WhatsApp на iPad з джейлбрейком? Так, є інші способи.В інтернеті купа окремих завантажувачів та неофіційних магазинів додатків із WhatsApp. Беріть будь-який і встановлюйте, якщо вмієте. Єдина проблема – можливість підхопити віруси. У TweakBox є перевірений установник програми без вірусів, він перевірений. Що робити, якщо виникла помилка встановлення програми з невідомого джерела? Така проблема відбувається у людей, які не дозволили встановлення додатків із неофіційних джерел. Простіше кажучи, без цього дозволу ви не зможете встановлювати програми не з App Store. Для цього знайдіть через пошуковик або у вкладці програм пункт про встановлення програм з невідомих джерел і поряд з ним поставте галочку. Після цього спробуйте інсталювати програму знову. Як мені оновити неофіційний додаток? Якщо ви встановили WhatsApp через TweakBox або інший живий неофіційний магазин програм, то програми будуть надходити автоматично. Просто час від часу заходьте до магазину та стежте за наступними оновленнями.Якщо ви самі встановлюватимете програму через інсталятор з інтернету, то доведеться стежити за оновленнями на офіційному сайті творця програми. Якщо завантажити інсталятор з новою версією програми, всі дані залишаться, а WhatsApp оновиться.

Ми розібрали всі способи встановлення WhatsApp без та з джейлбрейком. На момент липня 2020 року, офіційного додатку в App Store немає, і доводиться або вигаляти з веб-версією месенджера, або зламувати свій пристрій. Сподіваємося, що ми відповіли на всі ваші запитання та дали докладні інструкції щодо встановлення WhatsApp на ваш iPad.

https://www.youtube.com/watch?v=bIDamaEGcxE