Huawei і Honor отримають всі функції Android 11

Anonim

Оновлення дозволить надсилати дзвінок на телевізор і зв'язуватися з авто. Стало відомо, що у третьому кварталі 2020 року компанія Huawei випустить нову версію фірмової прошивки EMUI 11 для своїх смартфонів та планшетів. Усі пристрої, що виходять під брендом Honor, будуть оновлені до нової версії оболонки Magic UI, створеної на базі прошивки EMUI 11.

Бета-версія вже доступна

Всім відомо, що прошивка EMUI 11 створюється на основі оновлення Android 11.Тестова версія цієї операційної системи вже доступна власникам смартфонів Google Pixel та мобільних пристроїв деяких інших виробників. Логічно, що нові оболонки Huawei і Honor отримають оновлені функції, які є в Android 11. Тут будуть доступні додаткові надбудови, які значно розширять стандартні можливості цієї операційної системи.

Що нового у прошивці

EMUI 11 стане найбільшим оновленням за весь час існування цієї оболонки. Huawei, наприклад, планує реалізувати тут глибоку інтеграцію різних пристроїв.

Наприклад, користувач зможе перенаправляти дзвінок зі смартфона на розумну колонку, виклик по відеозв'язку можна перенаправити на телевізор. Легше переноситиме файли на комп'ютер.

В скорому майбутньому також буде запущено зв'язок з автомобільними системами. Крім цього, через відсутність доступу до сервісів Google компанія Huawei продовжує активно розвивати свої фірмові сервіси HMS, включаючи платформу додатків та ігор AppGallery.

Після запуску оновлення встановити оновлену версію цієї оболонки зможуть власники гаджетів Huawei P30, Huawei P40, Huawei Mate 20 та Huawei Mate 30. Смартфони низької цінової категорії будуть оновлені трохи пізніше - приблизно до кінця. Презентація прошивки EMUI 11 планується на вересень, тобто практично відразу після того, як компанія Google випустить оновлення операційної системи Android 11.