Яндекс. плюс передплата

Anonim

Ще 2018 року сервіс Яндекс запустив кілька варіантів платних підписок, до яких увійшов і Яндекс Плюс. Програма дозволяє використовувати різні послуги з наданням особливих умов. У пакет входить Таксі, Музика, Диск та КіноПошук. Хто вже користувався сервісом, запитують, як відключити передплату Яндекс.Плюс.

Як відключити Яндекс.Плюс на телефоні через Яндекс.Паспорт

Для відключення платної підписки необхідно перейти на сервіс Яндекс.Паспорт, пройти авторизацію за допомогою адреси електронної пошти та пароля. Якщо авторизацію було пройдено раніше, то вхід у систему відбудеться в автоматичному режимі.Користувач побачить персональний профіль. Якщо автоматичного входу не відбудеться, потрібно ввести логін та пароль. Далі, необхідно вчинити такі дії:

  • вибрати у правому верхньому кутку «управління акаунтом»;
  • на сторінці, що відкрилася в меню натиснути на «мої сервіси»;
  • якщо користувач знаходиться на головній сторінці Яндекса, необхідно натиснути на логін або аватар і в правому верхньому кутку вибрати «плюс» (активний).

Система перекине на сторінку Яндекс.Плюс. Прогорнувши її до самого кінця, в нижньому правому кутку буде синій блок, де можна побачити посилання «управління передплатою». Після переходу по ній з'явиться нове вікно, де буде вказано наступне списання коштів і трохи нижче рядок «скасувати передплату». Натиснувши на неї, потрібно підтвердити рішення і натиснути на «скасувати передплату».

Як скасувати підписку Яндекс.плюс на Андроїді

Процедура відключення платної підписки на телефоні здійснюється аналогічним чином, як і на комп'ютері. Перше, що потрібно зробити - відкрити веб-браузер і дотримуватися інструкцій:

Натиснути на кнопку «увійти» та пройти авторизацію через особистий обліковий запис, ввівши адресу електронної пошти та пароль;

  • Натискаємо по кнопці «Увійти»
  • Відкрити бічне меню, шляхом натискання на картинку профілю в кутку екрана і ще раз клацнути по іконці біля назви облікового запису, обравши «паспорт»;

  • Перейти у вкладку «підписки» та знайти необхідну передплату від Яндекс.Плюс;
  • Натиснути біля неї на кнопку управління та вибрати скасування підписки.

Відключення передплати доступне за допомогою стандартних можливостей особистого облікового запису.

Як відписатися від Яндекс.Плюс на Айфоні

Вимкнути платні передплати можна через Play Market або App Store. Як відбувається відключення через Google:

  • відкрити програму на телефоні;
  • увійти в особистий кабінет;
  • натиснути на меню та вибрати розділ підписки;
  • із запропонованого списку вибрати необхідне та відписатися.

Використання App Store матиме деякі відмінності, порівняно з першим варіантом. Що знадобиться для відписки:

  • відкрити програму налаштувань
  • вибрати пункт з підписками;
  • зі списку вибрати потрібну передплату;
  • натиснути на віртуальну клавішу, що відповідає за відключення.

Для обох випадків потрібен доступ до пристрою, оскільки увійти в обліковий запис можна лише після введення пароля.

Що дає передплата на Яндекс.Плюс

Протягом перших трьох місяців передплата на сервіс надається безкоштовно. Після закінчення цього періоду вартість підписки підвищиться і становитиме 169 рублів на місяць. При оплаті відразу за 12 місяців, вигода становити 400 рублів і до оплати необхідно 1690 рублів. Умовно користувач отримує два місяці безкоштовно.

Які привілеї дає передплата:

  • доступ до Яндекс.Музики у безкоштовно режимі та без обмежень;
  • надання знижки у розмірі 10 5 на кожну поїздку до Яндекс.Таксі (підходить для тарифів «Стандарт», «Комфорт», «Комфорт+» та «Бізнес»);
  • безкоштовна доставка товарів інтернет-магазину «Беру», при здійсненні одноразової покупки на суму від 500 рублів. Без оформлення підписки, безкоштовна доставка в даному магазині доступна при покупці від 3 500 рублів.
  • знижка у розмірі 5% при поїздках на каршерингу Яндекс.Драйв, безкоштовне бронювання автомобіля на більш тривалий час, ніж раніше.
  • перегляд фільмів, серіалів та мультиплікаційних фільмів без реклами та пауз;
  • додаткові 1-Гб хмарного сховища на Яндекс.Диску.
Плюси та мінуси Перші 90 днів використання безкоштовно Управління всіма ресурсами в одному місці Доступність унікальних бонусів, які неможливо отримати без підключення сервісу Багатообіцяючі перспективи від компанії, нові бонуси та ресурси при визначенні та обробці основних запитів користувачів Не занадто розширена база пропозицій Не завжди зручно зосереджувати всі можливості в одному акаунті Деякі послуги можуть підключатися без відома користувача Маленький каталог фільмів у підписці кінопошуку.

Скільки коштує передплата Яндекс. Плюс

До цієї підписки цілком застосовна фраза - «оптом дешевше». Так, якщо користуватися тільки Яндекс.Музикою, не торкаючись знижки та акції, вартість на три місяці підписки складе 500 рублів.

Купуючи колонку з вбудованим голосовим помічником Аліса, компанія подарує передплату Яндекс.плюс на рік. При покупці телефону передплата надається на строк до півроку.

Користувачі можуть спробувати оформити передплату за бонуси «Спасибі» від Ощадбанку.

Для оформлення потрібно перейти на офіційний магазин «Сбербанк.онлайн» та знайти потрібну передплату, сплативши її бонусами.

Які ще способи отримання безкоштовної підписки Яндекс.Плюс існують:

  • стати новим передплатником і отримати перші три місяці безкоштовно;
  • при замовленні картки Яндекс.плюс від Тінькофф та Альфа-Банку та використання її на місяць за витратами на суму понад 5 000 рублів;
  • для користувачів Теле2 Москви та Московської області, безкоштовна передплата дається на термін до 6 місяців.
Запитання експерту Де можна провести активацію Яндекс.Плюс?

Активувати передплату можна через сторінки Яндекс.Плюс та Яндекс.Музика. Провести активацію можна і через офіційні програми Android та IOS, у розділі налаштувань. Що таке карта Яндекс.Плюс?

Дана карта надається безкоштовно і має підключений кешбек, що дає змогу використовувати передплату безкоштовно. На вибір користувач може оформити або картку від Тінькофф банку, або Альфа.Банка. Як підключаються перші три безкоштовні місяці передплати?

"Для початку потрібно буде пройти авторизацію на Яндекс сайті під обліковим записом, на якому планується придбання підписки. Далі, перейти до розділу Яндекс.Плюс, де знаходитиметься розділ спробуйте 90 днів безкоштовно. Натиснути на відповідну кнопку та прив&39;язати банківську картку. Після трьох місяців передплата за вартістю складе 169 рублів. Після підключення Яндекс.Плюс, сервіс не працює, чому?"

"Для початку потрібно прив&39;язати до облікового запису на Яндекс телефон, який використовується в додатку Яндекс.Таксі і зробити його основним. Підключити обліковий запис до профілю на Кіно.Пошуку. Переконатися, що авторизація відбувається під тим самим обліковим записом, на якому оформлялася передплата. Якщо дані логіна та пароля втрачені, можна скористатися розділом вирішення проблем. Якщо використовується правильний профіль, можна спробувати вийти з нього та увійти заново. Якщо нічого не допомогло, доцільно звернутися за допомогою на технічну підтримку сервісу."

Загалом передплата включає багато корисних та доступних сервісів - починаючи з музики та закінчуючи послугами таксі. Можливо, хтось користується лише розділом музика, а решта категорій залишається незачепленою. Але враховуючи, що окремо розділ підписки на музику коштує 99 рублів, де надається 99 треків для збереження, підключення Яндекс.Плюс все ж таки можна вважати вигідним варіантом.