Білайн продає смартфони Xiaomi зі знижкою до 5000 рублів

Anonim

Мобільний оператор Білайн пропонує купити смартфони Xiaomi зі знижкою до 5 тисяч рублів. Така знижка діє при покупці мобільного пристрою разом із аксесуарами та послугами зв'язку. У подарунок абонент отримує передплату на Амедіатеку на 3 або 12 місяців у сервісі Білайн ТБ. Акційна пропозиція розрахована на абонентів, які люблять дивитися кіно на своєму смартфоні у будь-який час та в будь-якому місці. Акція триватиме до 12 серпня 2020 року.

Умови акції

Щоб стати учасником акції, достатньо вибрати та купити смартфон Xiaomi, а також придбати аксесуари та стартовий пакет.

В акції бере участь одразу кілька смартфонів – Xiaomi Redmi Note 8T, Xiaomi Redmi 8A, Xiaomi Redmi 7A. На вибір покупців мобільні пристрої різних кольорів та з різним обсягом пам'яті.

До підключення доступний один із тарифів лінійки «Близькі люди» з безлімітом на послуги зв'язку або цифровий тариф лінійки «Не один вдома» з доступом до прем'єрів кіно, музики, журналів та хмарного сховища. Тут передбачена спеціальна опція на зв'язок по акції на півроку та різні аксесуари.

У чому каверза

Наприклад, вартість смартфона Xiaomi Redmi Note 8T 128 Гб зі знижкою 5000 рублів у складі комплекту складе 11 990 рублів. Крім мобільного пристрою в комплект також входить один з тарифів «Близькі люди» або «Не один вдома», опція «4 000 бонусних рублів на зв'язок по акції» на півроку, а також будь-які аксесуари на суму 1 000 рублів. У подарунок надається безкоштовний доступ до передплати «Амедіатека» у сервісі «Білайн ТВ» на рік.Остаточна вартість такого комплекту становить 16 990 рублів.

Кількість акційного товару обмежена. В акції можуть брати участь повнолітні громадяни Росії.