Як зареєструватися в Однокласниках без номера телефону

Anonim

Сегодня складно зустріти людину, яка б не користувалася хоч однією соціальною мережею. На тлі топових Instagram та Facebook менш популярні майданчики здаються забутими. Але дуже багато людей, особливо зрілого віку, воліють заводити сторінки в Однокласниках. Задумана, як пошук однокласників, однокурсників, колег і просто друзів, ok.ru непомітно набула статусу бізнес-інструменту, стала простором для просування товарів і послуг. Перевагою соціальної мережі є і той факт, що реєструвати обліковий запис тут можна різними способами, у тому числі і без прив'язки номера мобільного телефону.

Чи можна зареєструватися в ОК без номера телефону

Сегодня переважна більшість користувачів при створенні облікового запису в соціальних мережах відмовляються вводити номер свого мобільника, і взагалі намагаються вказувати лише необхідну персональну інформацію. На щастя, на вітчизняному віртуальному майданчику існує можливість реєстрації власного облікового запису без прив'язки мобільного телефону. У цьому випадку код підтвердження надходить на віртуальний номер, електронну пошту, сторінку мережі Facebook.

Як зареєструватися в Однокласниках за допомогою віртуального номера

Якщо користувач прагне пройти реєстрацію за стандартною схемою, але з якихось причин не може або не хоче вказувати стільниковий телефон, він може скористатися сервісами, які надають «в оренду» чужі номери спеціально для реєстрації в будь-якій системі, у тому числі і однокласниках.

Сегодня користуються популярністю такі сервіси, як:

  • Countrycode.org;
  • Onlinesim.ru;
  • Qe alty.ru;
  • TextNow;
  • Twilio;
  • Sms-reg.

Як працює подібна схема?

  • Потрібно перейти на ресурс, що сподобався, вибрати вільний номер, скопіювати його і вставити відповідне поле на сторінці реєстрації в Однокласниках, підтвердивши клавішею «Далі».
  • Після цього слід повернутися на сайт і дочекатися приходу СМС. Якщо повідомлення довго не надходить, номер заблокований або тимчасово не працює. У цьому випадку варто вибрати інший і повторити описані дії.

Прийшовши код вставити у відповідне віконце на ОК і перейти до наступного етапу.

Якщо система видасть повідомлення, що обліковий запис з таким номером вже існує, слід вибрати варіант «Ні, створити новий».

Тепер залишиться заповнити новий профіль, ввівши необхідні дані та завершити процес реєстрації.

Існують й інші негативні сторони використання «орендованого» номера:

  • Оренда номера має обмеження за часом.
  • Більшість зазначених ресурсів надають послуги платно, тобто реєстрація з використанням сервісу обійдеться користувачеві в 1-10 рублів.
  • Деякі сайти є англомовними та не надають номери для вихідців країн СНД.

Для уникнення ризиків, пов'язаних з використанням віртуального номера, доцільно уважно вивчити умови його надання, тривалістю терміну оренди, можливістю її продовження та спосіб повернення коштів у разі непрацездатності СІМ-картки.

Як зареєструватися в Однокласниках через пошту

Якщо варіант з віртуальним номером не подобається, можна спробувати створити сторінку в Однокласниках через Google-аккаунт. Якщо профіль відсутній, його можна створити за кілька хвилин. Для цього знадобиться:

  • Відкрити реєстраційну форму в Однокласниках.
  • Клікнути на іконку «Gmail».
  • У вікні, що з'явилося, вибрати варіант «Створити аккаунт».
  • Вказати особисті дані (ПІБ, стать, відомості про народження), придумати логін та пароль. При цьому поле, в якому потрібно ввести номер телефону, залишити порожнім.
  • В завершенні потрібно погодитися з Правилами використання сервісу, натиснувши кнопку «Приймаю».

Як тільки система поверне користувача назад на сторінку «ok.ru», знадобиться заповнити профіль та підтвердити реєстрацію.

З цього моменту потрапити на свою сторінку в соціальній мережі можна буде через обліковий запис Google. Схема проста:

  • У формі авторизації вибрати варіант за допомогою електронної пошти та перейти на сторінку, де буде вказано профіль Google.
  • Потім відкриється вікно, де потрібно ввести свої персональні дані, і підтвердити кнопкою «Далі».
  • Після перевірки, що займає кілька секунд, користувач потрапить на свою сторінку, для створення якої йому не знадобилося прив'язувати номер мобільника.

Як зареєструватися в Однокласниках через Facebook

Створити профіль в Однокласниках без прив'язки номера мобільного телефону можна ще одним способом. Для цього потрібно мати аккаунт, що діє, в популярній соціальній мережі Facebook. Якщо у користувача немає профілю, його легко створити під час реєстрації на Однокласниках. Виглядати це має приблизно так:

  • Перейти на сайт ok.ru.
  • У формі реєстрації вибрати третю кнопку з відповідним логотипом на блакитному тлі.

  • Коли відкриється вікно Фейсбук, потрібно вибрати варіант «Створити новий обліковий запис».
  • В ході реєстрації слід вказати стандартні персональні дані, двічі ввести логін, пароль, після чого клацнути на клавішу «Реєстрація».Сайт попросить ввести код підтвердження, який було надіслано на email, вказаний раніше. Активувати обліковий запис можна також, пройшовши за посиланням, яке надійде у листі на електронну пошту.
  • Далі у користувача з'явиться два варіанти: зайнятися заповненням профілю на Facebook або повернутися на сайт ok.ru і закінчити створення персональної сторінки.

Щоб дозволити Однокласникам використовувати персональні дані, зазначені у профілі Фейсбука, необхідно виконати наступне:

  • Знову увійти на головну сторінку соціальної мережі та натиснути на третю кнопку.
  • У вікні, що відкрилося, слід вибрати варіант «Продовжити як…(ім'я користувача)».
  • Далі потрібно заповнити всі вільні поля, вводячи персональну інформацію.

Натисканням клавіші «Далі» завершити процес реєстрації та перейти на сторінку свого облікового запису.

Можливі складнощі при реєстрації

Реєстрація нового користувача у соціальній мережі «Однокласники» є безкоштовною і не займає багато часу. Тим не менш, деякі люди стикаються з проблемами при створенні нового облікового запису, і часто не знають, як їх вирішувати.

Запитання експерту Що потрібно для успішної реєстрації?

Знадобиться вказувати реальні дані, починаючи з ПІБ, і закінчуючи місцем проживання. Це дозволить людям знаходити один одного та ігнорувати фейкові акаунти. Чи обов'язково вказувати номер телефону?

Наразі немає жорстких вимог на введення свого мобільника, оскільки заходити на сторінку свого облікового запису можна за допомогою електронної пошти або профілю інших соцмереж.Однак варто пам'ятати, що до одного номера можна прив'язати лише один обліковий запис. Чому навіть після коректного введення своїх особистих даних зареєструвати профіль в Однокласниках не вдається?

Однією з причин, які не дозволяють створити свою сторінку в Однокласниках, є неправильна вказівка ​​коду з картинками. Якщо літери чи цифри важко, можна натиснути на кнопку «Показати іншу картинку», і вона зміниться на нову.