Теле2 запустив новий тариф

Anonim

Альтернативний оператор мобільного зв'язку Теле2 запускає новий тарифний план «Всюди онлайн+». Абоненти отримають необмежений трафік для перегляду відео у Ютуб. Крім того, всі абоненти на цьому тарифі отримують значно збільшений пакет мобільного інтернету та хвилин, також тут передбачені безкоштовні дзвінки всередині мережі та безлімітний доступ до всіх популярних соціальних мереж та месенджерів. Цей тариф розрахований тільки на московських клієнтів.

Опис тарифу

Новий тарифний план «Всюди онлайн+» орієнтований на користувачів, які активно користуються стрімінговими платформами з високою потребою в дата-трафіку. Оператор Tele2 запустив спеціальну пропозицію з можливістю перегляду відеороликів на Ютуб без витрати трафіку з пакета. Тепер опція «Безліміт на YouTube» включена в тариф та безкоштовна для абонентів.

Що включено до тарифу

Абонентська плата за цим тарифом становить 600 рублів на місяць. За цю ціну абонент отримує такий набір послуг:

  • 40 ГБ мобільного інтернету;
  • Безлімітні розмови всередині мережі Теле2;
  • 600 хвилин для дзвінків на номери інших російських операторів;
  • 50 смс-повідомлень.

Окрім цього оператор пропонує безлімітний доступ до соціальних мереж та месенджерів. Інтернет-трафік не витрачається при користуванні Instagram, Facebook, «ВКонтакті», «Однокласників», а також WhatsApp, Viber та «ТамТам».

Можна отримати знижку 10% на абонентську плату при купівлі та об'єднанні 4 сім-карток. У цьому випадку щомісячна абонплата становитиме 540 рублів.

Не включено до тарифу та оплачується окремо

При необхідності можна налаштувати тариф під свої потреби за окрему плату.

  • 500 МБ мобільного інтернету - 50 рублів;
  • 50 хвилин на номери інших російських операторів – 50 рублів;
  • 100 смс-повідомлень на будь-які російські номери - 50 рублів.

Особливо оплачуються та дзвінки до інших країн. У країни СНД можна дзвонити по 30 рублів за хвилину, у дзвінки до країн Європи та Балтії обійдуться в 49 рублів за хвилину.

Додаткові опції до тарифного плану

На новому тарифному плані передбачено і низку додаткових корисних опцій:

  • Діліться гігабайтами;
  • Залишки не згорають;
  • SOS-пакет.

SOS-пакет підключається автоматично, як тільки на рахунку закінчуються гроші. Це дозволяє ще кілька днів користуватися необхідними програмами.

Вартість послуг після використання пакета

Вартість послуг після вичерпання пакетів, включених до абонентської плати:

  • Додатковий пакет інтернету 500 МБ - 50 рублів. Послідовно активується 20 таких пакетів, плата за кожен списується на момент активації. Після цього доступ до Інтернету припиняється;
  • Дзвінки на номери інших операторів по всій Росії - 1,95 рублів за хвилину.

Смс-сообщения в домашньому регіоні всі номери російських операторів 1, 95 рублів за одне сообщение.

Кому підійде тариф

Цей тариф орієнтований на абонентів, які активно користуються стрімінговими платформами. Крім того, тарифний план сподобається і тим, хто часто користується месенджерами та соціальними мережами.

Як підключити тариф

Нові абоненти можуть замовити стартовий пакет із цим тарифним планом на офіційному сайті оператора Теле2. Крім того, можна зі своїм номером перейти від іншого російського оператора, написавши заяву в офісі та почекавши близько тижня.

Діючі абоненти можуть перейти на цей тариф. Для цього в мобільному додатку або на сайті необхідно вибрати доступний тариф і активувати його.

Як відключити тариф

Вимкнути тарифний план неможливо, але можна завжди перейти на інший тариф в особистому кабінеті або на сайті оператора. Важливо, щоб на момент переходу на рахунку було достатньо грошей для внесення абонентської плати за місяць.

Оператор Tele2 оновлює лінійку пакетних пропозицій, з урахуванням потреб клієнтів. Абонентам на цьому тарифі не потрібно стежити за трафіком, використовуючи відеохостинг Ютуб. Також без обмежень можна користуватися соцмережами та месенжерами.