Акція Тінькофф Мобайл 1 Гб інтернету в подарунок по Європі

Anonim

Віртуальний оператор Тінькофф Мобайл надає 1 Гб у подарунок усім, хто стане його клієнтом. Акція розрахована на тих, хто лише підключається до мережі. Підключайтеся та отримуйте подарунковий гігабайт для витрачання в міжнародному роумінгу.

Опис акції

Акція «1 Гб по Європі в подарунок» запущена 1 червня 2018 року. Вона триватиме до 31 липня 2019 року включно. Кожен учасник отримує у своє розпорядження гігабайт інтернету для міжнародних подорожей. Подарунковий трафік діє в Туреччині та країнах Європи. До переліку останніх увійшли Італія, Іспанія, Чехія, Естонія, Греція, Угорщина, Бельгія, Кіпр, Фінляндія, Швейцарія, Греція та деякі інші країни.

Взяти участь в акції легко – достатньо підключитися до мережі та витратити 200 рублів на будь-які послуги зв'язку. . Подарунковий 1 Гб інтернету буде надано наступного дня після здійснення платних дій на вказану суму. Термін дії пакету – до повернення до Росії, але не більше ніж 50 діб. Його необхідно активувати протягом 365 днів з моменту надання.

Як замовити сім-карту

Щоб стати абонентом Тінькофф Мобайл і отримати 1 Гб у роумінгу, замовте SIM-картку на офіційному сайті оператора. У формі замовлення вкажіть такі дані:

  • Бажана кількість хвилин та трафіку (складання тарифу);
  • Прізвище, ім'я та по батькові;
  • Контактний телефон та адреса електронної пошти;
  • Наявність або відсутність російського громадянства.

У оператора немає власних офісів обслуговування, тому SIM-карту з договором на надання послуг зв'язку доставить представник. Витратьте 200 рублів і отримає подарунковий інтернет-пакет - стане в нагоді в поїздках Європою або в спекотній Туреччині.

Скільки коштуватиме роумінг після 1 Гб

Інтернет у роумінгу по Європі коштує 149 руб за 100 Мб/добу. Ця тарифікація діє у 49 європейських країнах. Після вичерпання пакета доступ до Інтернету припиняється, щоб уникнути перевитрати коштів. Зверніть увагу, що оператор відключає фонові оновлення додатків у поїздках, завдяки чому трафік витрачається тільки на цільові потреби.

Також у абонентів Тінькофф є можливість замовити збільшений пакет інтернету - 1 Гб обійдеться в 999 руб у всіх європейських країнах.Одночасно з цим можна підключити послугу "Месенджери на день" за 49 рублів. Вона надасть безлімітний інтернет для наступних месенджерів:

  • WhatsApp;
  • Viber;
  • Facebook Messenger;
  • Там Там;
  • iMessage;
  • im.

Інтернет для месенджерів дозволить обмінюватися текстовими повідомленнями та здійснювати голосові виклики в будь-яку точку планети – чудова можливість заощадити на дзвінках.

Чому варто вибрати Тінькофф Мобайл

Тінькофф – гідний стільниковий оператор, адже у нього чимало плюсів:

  1. Велика зона покриття по всій Росії – використовуються мережі Теле2 з великою кількістю базових станцій;
  2. Зручне керування зв'язком вдома та в поїздках через мобільний додаток – він працює без витрати трафіку;
  3. Безкоштовна банківська карта кожному абоненту – можна оплачувати інтернет-покупки та покупки в класичних магазинах через Google Pay та Apple Pay;
  4. Доставка SIM-карт додому або в офіс - безкоштовно;
  5. Приємні бонуси при перенесенні номера – 1000 руб у подарунок при перенесенні;
  6. Подвоєння платежу для нових клієнтів – Тінькофф подвоїть перший платіж на суму до 3000 рублів.

Разом цілих шість приводів вибрати просунутого оператора стільникового зв'язку з подарунковими бонусами для нових абонентів.