Плюси та мінуси смартфона Samsung: 20 зручних фішок

Anonim

Телефони Samsung – популярні гаджети, які давно зарекомендували себе на ринку за рахунок свого функціоналу, низки переваг та малої кількості недоліків. Взявши будь-який телефон від компанії Samsung, відразу розумієш, що це дійсно гідний кандидат на те, щоб стати класною та вигідною покупкою.

Плюси та мінуси смартфона Samsung

Ця фірма створює передові технології, додає у свої пристрої нові та сучасні функції, у тому числі ті, які раніше ніхто не вигадував. Щороку компанія дарує користувачам 2-3 нових телефони, які так чекають користувачі.

Як і в будь-якого іншого телефону, у Samsung є як і свої переваги, так і свої недоліки, з якими варто ознайомитися. Докладніший огляд на повноцінну лінійку телефонів від компанії варто подивитися в цьому відео

Плюси та мінуси Постійні оновлення та нові моделі пристроїв. Безліч корисних функцій, яких немає на інших пристроях. Гарний вигляд і відмінний дизайн. Вартість на пристрої та загалом на продукцію відносно висока. Різні та полярні відгуки на пристрої від користувачів. Мало сервісів, де чинять поламані пристрої від Самсунга.

1. Окрема конфіденційна папка - захист даних

Питання про захист особистих даних хвилює кожного користувача. На смартфонах Samsung існує спеціальна функція, в якій можна зберігати всі захищені файли від крадіжки, а також від чужих очей – окрема конфіденційна папка на системі Knok. захисту всіх персональних данихВаріант перевірений часом, на смартфонах від компанії ця технологія застосовується повсюдно і довгий час.

Зовні це нагадує програму, яка називається «Захищена папка». Ця програма після введення секретного пароля допоможе зберегти окремі папки в системі, а відкрити їх можна лише через цю утиліту, попередньо ввівши пароль.

В цю систему також входить захист банківських карток. У результаті, якщо телефон потрапить у чужі руки, то він у кілька кліків зможе позбутися того, що його дані дізнається інша людина. Ця функція відмінно допоможе тим, хто боїться надавати свої дані, а також має папки на пристрої, які необхідно захистити.

2. Універсальний пульт

Віртуальний вбудований пульт - той винахід, який компанія впровадила у свої пристрої.Він необхідний для того, щоб керувати іншими пристроями, контролювати їх і робити це через телефон! Це дуже зручно, коли користувач втратив пульт або той став непридатним.

Як правило, такі пристрої можна завантажити і на інші пристрої, але компанія Samsung має свій власний додаток, який можна завантажити, а надалі використовувати за призначенням. Достатньо завантажити утиліту та активувати на телефоні Samsung, щоб керувати всіма приладами від тієї ж компанії.

3. Багатозадачність та функціональність

Ця функція зовсім недавно з'явилася на телефонах компанії. Полягає вона в тому, що можна використовувати відразу кілька додатків на одному екрані.Користувач може друкувати повідомлення і переглядати ролик. Це і є функція багатозадачності та функціональності.

4. Можливість фотографувати торканням екрана/клавіш/голосом

Зробити знімок можна не лише за допомогою кліка на кнопочку на екрані. На Самсунгу можна також:

  • Показати камері розкриту долоні;
  • Дати одну з голосових команд, наприклад, «зняти» або «Фото».

Камера автоматично зробить знімок, який надалі збережеться у галереї пристрою. Це досить класна і зручна функція тим, що користувачеві немає, щоб дотягуватися до клавіші затвора. Також можна зробити класні фотографії на відстані, адже немає потреби в затиску кнопки затвора. Ця функція на телефоні доступна відносно сучасних моделях, а також на нових прошивках від компанії.

5. Перенесення даних через Smart Switch

Передача даних – та функція, яка потрібна на кожному пристрої. На телефоні від компанії Samsung є спеціальна утиліта, яка дозволяє перенести дані по розумній системі - Смарт Світч.

Якщо користувачеві потрібно перенести дані з одного пристрою на інший, то йому необхідно підключити кабель або скористатися іншими способами синхронізації пристроїв. Перенести фотографії, музику, відео, календар і навіть програми стало набагато легше з цією функцією.

6. Скриншот долонею

Зробити скріншот може знадобитися в різних випадках. Як правило, на інших пристроях, щоб зробити точний знімок екрана, необхідно спочатку затиснути певні кнопки. На Самсунзі все простіше.Користувачеві достатньо провести по екрану зверху вниз за допомогою ребра будь-якої долоні.

Не потрібно натискати додаткові клавіші. Зробити скріншот дуже просто і навіть за допомогою одного жесту. На інших пристроях ця функція з'явилася значно пізніше, ніж на телефоні Samsung.

Зверніть увагу! Коректна установка та налаштування даної можливості доступна в налаштуваннях телефону.

7. Довгі скрини

Іноді, якщо потрібно зробити скріншот повної сторінки, може знадобитися відправити кілька скріншотів, а не один звичний. Щоб виправити і не надсилати кілька скріншотів, власник телефону може скористатися спеціальною функцією довгого скріншота.

Заскринити довгу сторінку в рази легше. Потрібно відкрити сторінку, а потім натиснути на комбінацію кнопок. Зробиться звичний скріншот, після чого у запропонованому меню варто вибрати пункт «Довгий скріншот». Система автоматично зробить продовження, яке надалі перетвориться на довгий та якісний знімок.

8. Швидка зарядка

Коли користувач обмежений за часом і йому ніколи заряджати телефон, він може скористатися швидкою зарядкою. Завдяки їй можна зарядити телефон не за звичні 3-4 години, а за годину і менше. Це спеціальний зарядний пристрій, який збільшує потужність енергії, в тому числі і зменшує час заряджання девайса.

9. Сценарії Bixby - сучасна оболонка

Це спеціальна система, яка відстежує стан телефону, запрограмований користувачем. Це також і 6 персоналізованих та 9 передбачених системою сценаріїв, які власник пристроїв може активувати.

10. Samsung Smart View

Ще одна «розумна» функція від компанії Samsung – багатофункціональна утиліта, в якій можна:

  • Транслювати відеоролики, зображення на різні пристрої;
  • Дивитись телепередачі через два пристрої одночасно;
  • Керувати показом через телефон.

«Розумний» перегляд дозволяє користувачеві дивитися телепередачі через планшет і одночасно керувати ним через телефон, навіть якщо користувач знаходиться в іншій кімнаті. Це щось на зразок дистанційного пульта, тільки керування та показ здійснюється через кілька пристроїв відразу. Це зручно, коли користувач зайнятий своїми справами в іншій кімнаті, але хочеться подивитися те чи інше відео, ефір.

Детальніше про функцію розумного перегляду варто подивитися в цьому відео

11. Режим Always On Display

Сучасний користувач кілька разів на день дивиться на звичний екран телефону, тому варто внести на головний екран усю важливу та необхідну інформацію. Ця функція саме про цю можливість.

Не потрібно кілька разів вводити пароль від пристрою. Вся необхідна інформація, у тому числі:

  • Час;
  • Дата;
  • Календар;
  • Заряд батареї;
  • Сповіщення;
  • І багато іншого

12. Samsung Pay (NFC+MST)

Складно знайти користувача, який не має пластикової картки від мобільного банку.Сучасні технології дійшли до того, що користувач може кілька кліків розплатитися прямо за допомогою свого пристрою. Немає необхідності тягати за собою величезну кількість додаткових пластикових карток, які можуть загубитися.

У пристрої є спеціальний модуль, який розпізнається зчитувачами та терміналами. Потрібно піднести телефон, ввести пароль або притулити палець і все! Платіж здійснився безконтактно. Практично відразу прийде повідомлення про те, що з пристрою списали певну кількість коштів.

13. Персональний обліковий запис для дитини

Телефон для дитини – це цікавий та пізнавальний світ, але батькові необхідно зробити так, щоб його чадо отримувало лише перевірену інформацію під свій вік. З цією метою на телефонах Samsung доступний персональний обліковий запис для дитини.Його відмінність від звичайного полягає в тому, що в ньому є величезна кількість розвиваючих ігор, програм, у тому числі спрямовані на зміцнення психіки та розвиток навичок.

Акаунт блокує небажані для користувача сайти, а також створює оптимальні умови для дитини. У нього буде власна галерея, а також доступ тільки до тих облікових записів, дзвонити яким йому дозволено. Налаштування такого облікового запису також є в системі.

14. Голосове та віддалене керування

Коли користувач звик керувати своїми пристроями за допомогою голосу, то він може скористатися голосовою колонкою від Яндекс. Аліси та Самсунга. Вона підтримує керування багатьма пристроями, у тому числі й телефонами від компанії Samsung.

Управління голосом - це нові технології та можливості, які доступні багатьом прямо зараз.Якщо користувач знаходиться в іншій кімнаті, він може вказати колонці на те, щоб зателефонувати тому чи іншому контакту. За кілька секунд колонка зв'яже користувача з необхідним контактом, щоб продовжити розмову.

15. Офіс у кишені

Все знають спеціальні програми, які зазвичай встановлюються на ПК, від Майкрософта. На телефоні Samsung може встановити всі програми і не включати додатково комп'ютер, якщо потрібно прочитати файл або його відредагувати.

За допомогою Самсунга і комфортної взаємодії можна в кілька кліків виділяти осередки, редагувати текст і зручно працювати з більшістю функцій.

16. Ігрова платформа

Самсунг Лаунчер – це не просто папка на робочому екрані, а цілий функціонал і ряд додатків.Це спеціальний сервіс, за допомогою якого можна дізнатися про актуальні розпродажі, створити свій ігровий чат, а також перемикатися між іграми на кілька кліків. Буквально ігрова платформа в самому телефоні.

17. Командна робота

Щоб не підключати кабель до ПК, на телефонах можна скористатися спеціальною утилітою Link to Windows, щоб створити якісну та цілісну екосистему. Можна розпочати передачу файлів, створити власні чати, а також повністю переносити всі дії з одного пристрою на інший.

Синхронізація між ПК та телефонами відмінно працює за наявності спеціальної утиліти, а також інтернету.

18. Сам собі ПК

За допомогою підключеного кабелю можна перетворити Samsung на міні-комп'ютер. Також можна використовувати телефон і керувати за допомогою коннекту та тачпада. Зручно та швидко можна відкривати програми. Також це комфортно в тому випадку, якщо користувач втратив мишку.

Зверніть увагу! Також у цьому режимі працює захист персональних даних.

19. One More Thing

При покупці телефону користувач отримує 4 місяці підписки на Ютуб абсолютно безкоштовно. Це дозволяє йому навіть не переглядати рекламу, слухати музику на фоні, а також отримати близько 15 ГБ пам'яті хмарного сховища.

20. Вібрація для окремого контакту

На телефоні Samsung в налаштуваннях можна відкоригувати вібрацію для певного дзвінка. За допомогою цього користувач може дізнатися лише під одним хвилям, яка людина дзвонить йому. Це зручно, адже немає потреби в тому, щоб ставити відмінну від інших мелодію.Можна зробити розпізнавання за вібро-режимом.