Як прив'язати Фейсбук до Інстаграма через телефон

Anonim

Як прив'язати обліковий запис у Facebook до Instagram, використовуючи мобільний телефон, для чого це потрібно робити, а також про те, як змінити прив'язаний обліковий запис і робити синхронні публікації в облікових записах.

Навіщо прив'язувати Facebook до Instagram

Функція прив'язки облікового запису в Facebook до сторінки в Instagram дає можливість об'єднання двох облікових записів для того, щоб у майбутньому користувач міг автоматично публікувати пости з однієї соціальної мережі в іншу.Це можна робити як з персонального комп'ютера, так і за допомогою смартфона.

Також, ця функція корисна тим, що завдяки ній можна публікувати будь-які пости на майданчику Instagram з автоматичною публікацією в обліковому записі, з яким синхронізована сторінка.

Остальними перевагами прив'язування Facebook до Instagram вважається:

  • Функція спрощеного входу за допомогою опції «Увійти через Facebook»;
  • Вищий рівень безпеки, а також можливість повернути втрачений профіль, який пов'язаний з іншою соціальною мережею;
  • Більш широке охоплення цільової аудиторії. Проте, користувачеві варто переконатися, що в налаштуваннях конфіденційності профілю не включено функцію «Закритий обліковий запис». Оскільки якщо так, то публікації користувача зможуть побачити лише передплатники профілю;
  • Крім того, користувач зможе створити сторінку компанії, на якій у майбутньому зможе розміщувати рекламу.

Необхідно зазначити, що користувач не зможе прив'язувати до сторінки в Instagram більше одного облікового запису Facebook.

Як прив'язати Facebook до Instagram через телефон

Практично кожен сучасний телефон дає можливість обійтися без використання персонального комп'ютера для прив'язування облікових записів. Мобільного пристрою буде більше, ніж достатньо для прив'язування облікового запису в Facebook до сторінки Instagram.

Перед тим, як приступити до прив'язування облікових записів необхідно переконатися в тому, що на смартфоні вже встановлені програми цих соціальних мереж.

Цей процес ділиться на два кроки.

Налаштування дозволу на Facebook

Спершу користувач повинен переконатися в тому, що заборона на прив'язку іншого облікового запису не встановлена. це необхідно зробити для того, щоб згодом уникнути виникнення відповідної помилки. Зробити це можна так:

  1. Спершу потрібно відкрити встановлену програму Facebook на мобільному пристрої. Після цього потрібно зайти в розділ додаткової інформації, який знаходиться праворуч на панелі і виглядає як три горизонтальні лінії;
  2. Потрібно переглянути вниз сторінки і розгорнути розділ «Налаштування та конфіденційність»;
  3. Після цього відкриється список, у якому необхідно відкрити пункт «Налаштування»;
  4. Повинно знову відкритися вікно, в якому потрібно знайти розділ «Безпека» та відкрити його. Далі потрібно перейти в меню «Додатки та сайти»;
  5. Потім потрібно натиснути на кнопку «Редагувати». Вона знаходиться поруч із кнопкою «Додатки, сайти та ігри»;
  6. Після цього знову відкриється меню, в якому потрібно натиснути кнопку «Увімкнути».

Прив'язка двох облікових записів

Як тільки буде встановлено необхідний дозвіл у Facebook, користувач може приступити до прив'язування облікових записів. Для цього потрібно використовувати всі можливості соціальної мережі Instagram, відкривши його в мобільному пристрої.

Для цього необхідно зробити такі дії:

  1. Для початку потрібно відкрити головну сторінку профілю, натиснувши на іконку користувача, розташовану в нижній панелі;
  2. Потім потрібно відкрити меню додаткових можливостей, натиснувши на кнопку, розташовану в кутку праворуч;
  3. Потрібно відкрити меню налаштувань. Для цього необхідно натиснути на однойменну кнопку, розташовану знизу;
  4. Після цього має з'явитися повний список усіх доступних соціальних мереж для того, щоб прив'язати їх до облікового запису. Потрібно натиснути на Facebook;

  5. Instagram автоматично намагатиметься підключитися до профілю користувача у Facebook. Необхідно дати йому на це дозвіл, натиснувши кнопку «Продовжити»;

  6. Через певний час сторінка автоматично оновиться, а облікові записи в цих соціальних мережах прив'яжуться один до одного.

Після завершення цієї процедури, користувач може перевірити, чи все було правильно зроблено. Для цього потрібно опублікувати фото в Instagram, але також натиснути на пункт «Поділитися», обравши Facebook. Якщо все було зроблено правильно, запис опублікується у двох облікових записах.

За посиланням можна переглянути відео, в якому детально розповідається про те, як це зробити:

Як прив'язати бізнес-сторінку у Facebook до Instagram

Для того, щоб зв'язати профіль в Instagram з бізнес-сторінкою потрібно, для початку, створити таку сторінку. Після того, як це буде зроблено, потрібно буде зайти до програми Facebook і зайти в меню налаштувань. Зліва можна буде виявити пункт «Реклама в Instagram», на нього необхідно натиснути.

Повинно відкритися вікно, в якому буде попередження «Для вашої реклами використовуватиметься цей обліковий запис Instagram». Для того, щоб прив'язати обліковий запис, потрібно ввести логін та пароль від сторінки в Instagram.

Як змінити прив'язаний аккаунт

Змінити прив'язаний обліковий запис можна через Facebook. Для цього необхідно зайти меню «Програми», яке знаходиться поруч із значком Instagram, та натиснути на кнопку «Видалити».

Також скасувати прив'язку облікового запису можна, зайшовши в налаштування, до пункту «Зв'язані облікові записи». Там необхідно натиснути кнопку «Скасувати зв'язок».

За посиланням можна переглянути відео про те, як змінити або відв'язати прив'язаний обліковий запис у Фейсбук:

Як робити синхронні публікації на Facebook та в Instagram

Синхронні публікації з Facebook у Instagram

Для цього необхідно зробити наступні кроки:

  1. Для початку потрібно зайти в основне меню сторінки;

  2. Далі треба клікнути на «написати пост». Повинна з'явитись функція для публікації в Instagram;

  3. Після додавання фотографії потрібно натиснути галочку поряд із позначкою Instagram, а потім потрібно натиснути на «Поділитися зараз»;

Що робити, якщо не виходить синхронізація

Синхронізувати облікові записи може не вийти через те, що до облікового запису вже може бути прив'язана інша сторінка. У подібних випадках при спробі синхронізації облікових записів буде виходити помилка. Для того, щоб вирішити цю проблему, необхідно просто відв'язати прив'язаний обліковий запис у Facebook.

Также причина може ховатися в поганій якості інтернет-з'єднання. Варто перевірити, чи підключено пристрій до бездротової мережі.

Найрідше синхронізація може не виходити через технічні неполадки. Але, якщо через велику кількість спроб проблема не вирішується, то можна спробувати написати на технічну підтримку Instagram.

Запитання експерту Чи можна публікувати історії з Фейсбуку в Інстаграм?

На жаль, така функція не підтримується. В даний час є можливість лише для публікації однієї фотографії. Чи можна робити публікації з Фейсбук до Інстаграма?

Така функція можлива лише для власників бізнес-сторінки у Фейсбуку. Зробити це з особистого профілю не вдасться.