Xiaomi закликає не оновлюватися

Anonim

Компанія Xiaomi попереджає власників своїх смартфонів не оновлювати програмне забезпечення. Багатостраждальний Xiaomi Mi A3 знову зламався після оновлення. Пов'язано це з тим, що міжнародної версії мобільного пристрою помилково було розіслано мексиканське оновлення.

Невдала спроба апдейта

Власники смартфонів Xiaomi Mi A3 почали масово скаржитися на чергове невдале оновлення програмного забезпечення. Варто сказати, що компанія вже не вперше з початку цього року випускає проблемне програмне забезпечення.

Прошивка має номер V11.0.3.0.QFQMXTC і важить 1, 4 ГБ. Вона пропонує липневе оновлення безпеки для операційної системи Android. Вона доступна «по повітрю» для міжнародної версії Xiaomi Mi A3. Але вся проблема в тому, що оновлення відключає функцію Dual SIM.

Які проблеми виникають при оновленні системи

Після оновлення користувачі скаржаться, що не можуть дзвонити та приймати дзвінки. У багатьох не визначається сім-карта та змінюється мова меню. Часто з'являються нові встановлені програми, які неможливо видалити. Дивно насправді досить багато і виникають вони тільки після оновлення системи.

Компанія визнала помилку

Варто нагадати, що модель Mi A3 була випущена в рамках програми Android One і працює на «чистій» версії Android, без спеціальної фірмової оболонки MIUI.

Компанія вже визнала свою помилку на офіційному форумі Mi і в наполегливій формі просить не встановлювати це оновлення, щоб не зламати мобільний пристрій. тих, хто вже встиг оновитися, радять користуватися поки що тільки сим-картою, хоча в ряду користувачів навіть одна сімка не розпізнається системою.