Як дізнатися номер телефону за особовим рахунком

Anonim

У кожного користувача будь-якої мережі мобільних послуг є свій унікальний особовий рахунок, який присвоюється конкретному клієнту або гаманцю. Часто клієнт оператора мобільних послуг міг отримувати смс від компанії з тим, що "На вашому особовому рахунку недостатньо коштів для здійснення та надання послуг". Таке компанії надсилають тим, хто має заборгованість за особовим рахунком, адже ніякі послуги не здійснюють безкоштовно.

Що таке особовий рахунок

Розмови по телефону, відправка СМС та використання інтернету – все відбувається через особовий рахунок.Гроші нараховуються саме на нього. Таким чином, особовий рахунок – це той рахунок, який автоматизований у користувача в будь-якій із систем мобільних операторів. Не має значення, якою компанією користується людина. У нього з великою ймовірністю є індивідуальний особовий рахунок.

На нього приходять гроші, а також він необхідний для того, щоб отримувати інформацію про всі надходження, які є у абонента, про витрату або доход коштів. У кожної компанії перевірка номера особового рахунку відмінна, як і алгоритм того, як його дізнатися.

Як правило, користувач відразу інформується про номер свого особового рахунку. Йому варто пам'ятати про ці цифри, щоб у будь-якому випадку пред'явити компанії, що у нього є якісь проблеми з рахунком і так далі.

Запитання експерту Лицьовий рахунок відрізняється від мобільного номера телефону?

Так, це полярні значення. Номер телефону, наприклад, доступний усім, а особовий рахунок – лише власнику сім-карти. Також це різні один від одного набори символів, що визначають різні складові. Особовий рахунок має кожен користувач?

Так, він здається тоді, коли користувач завів собі сім-карту в оператора. У цей момент заводиться новий набір цифр, що закріплюється за клієнтом. Потрібно зберігати договір?

Так, це потрібно. Договір на сім-карту - це те ж саме, що і паспорт у людини. За допомогою нього можна визначити багато чого, він також необхідний операторам стільникового зв'язку.

Як дізнатися свій номер особового рахунку

Дізнатися номер особового рахунку можна відмінними один від одного способами. У кожної компанії він свій, але в цілому у кожної є фактори, що перегукуються. Двома найактуальнішими способами пізнання номера рахунку є особистий кабінет, а також договір, в якому прописується весь алгоритм.

Варто розглянути більш практичні способи без договору, щоб у будь-який момент можна було дізнатися свій номер, навіть незважаючи на папір.

На МТС

Номер свого особового рахунку найкраще дізнаватися в особистому кабінеті. Для цього необхідно авторизуватися в ньому або зайти. Також МТС має додаток, в якому також можна авторизуватися та подивитися особовий рахунок.

Авторизація на сайті відбувається за допомогою простого пароля та коду, який прийде користувачеві тоді, коли він увійде в систему вперше. Далі йому потрібно буде придумати спеціальний пароль, за допомогою якого він входитиме в особистий кабінет надалі.

Также користувач може глянути на сім-карту свого мобільного оператора, встановлену в телефон. Вона також може відображати інформацію про особовий рахунок. Особовий рахунок у компанії МТС складається, як правило, з 12 цифр.

На Теле2

При взаємодії з мобільним оператором Теле2 можна також у різний спосіб дізнатися свій номер. Це досить просто зробити за допомогою:

  1. Відправлення запиту на спеціальний номер 201. Користувач повинен отримати спеціальне СМС - оповіщення, в якому він дізнається актуальну для нього інформацію;
  2. Також можна попросити іншого користувача зателефонувати за номером телефону. У такому разі користувач зможе швидко списати номер з екрана друга;
  3. Далі ж можна скористатися особистим кабінетом або додатком від компанії. За допомогою авторизації можна переглянути номер телефону.

У такий спосіб можна дізнатися номер особового рахунку у користувача через компанію Теле 2.

На Мегафоні

У Мегафоні алгоритм пошуку особового рахунку нічим не відрізняється від інших.Також необхідно авторизуватися в особистому кабінеті за допомогою телефонного номера, а також навести курсор мишки в поле з інформацією про користувача. Також надалі варто вибрати пункт «налаштування» і натиснути на спеціальний блок під назвою «Особисті дані». У ньому знаходиться вся так інформація, яка знадобиться користувачеві, в тому числі і особовий рахунок.

На Білайн

Номер особового рахунку на Білайн також знаходиться в особистому кабінеті. Для будь-якої компанії особистий кабінет є важливим елементом системи, тому необхідно знати, як авторизуватися в ньому.

Якщо розглядати Білайн, то процес також не відрізняється. Необхідно зареєструватися або авторизуватися за допомогою номера телефону і пароля, а далі варто подивитися в праву сторону. Там буде актуальна інформація, у тому числі й особовий рахунок користувача.Як правило, розташовується дане вікно в розділі "Договір", але все також залежить від того, який у користувача сайт.

Як дізнатися номер телефону за особовим рахунком

Як говорилося раніше, особовий рахунок і номер телефону - це відмінні один від одного речі. Особовий рахунок не означає номер телефону. Справедливо та назад. Незважаючи на це, за допомогою його можна дізнатися телефонний номер, якщо є інформація про особовий рахунок.

На МТС

МТС можна дізнатися кількома способами:

  • Відправити запит;
  • За допомогою дзвінка до технічної служби;
  • У сервісі;
  • Через ЛК.

Якщо користувач зміг увійти в особистий кабінет, то він зможе видобути інформацію і про номер телефону. Якщо звертатися до сервісів, то в них користувачеві необхідно буде продиктувати людині свій особовий рахунок, щоб той пробив її в базі та відповів клієнту на запит.

На Теле2

Для того щоб дізнатися свій номер телефону за особовим рахунком на Теле2, користувач може зателефонувати оператору мобільного зв'язку за телефоном 8 800 555 0611 / 611.

Достатньо набрати номер, вказаний на сайт, а потім здійснити необхідний дзвінок.

Оператор попросить продиктувати особовий рахунок. Зробивши це, користувач дізнається про свій номер телефону досить швидко. Також можна отримати консультацію з інших важливих і цікавих питань.

На Мегафоні

У МегаФоні номер можна знайти у відмінних один від одного джерелах. Номер договору дає користувачеві багато переваг, серед яких є отримання достовірної інформації, дані власника та багато іншого. Можна, можливо:

  1. Подивитися в договорі з компанією. Поряд із номером особового рахунку також часто прописують і мобільний телефон. Вона розташована, як правило, у верхній порожнині бланка;
  2. Звернутися до контактного сервісу за наданням інформації. Зателефонувавши за номером 0500, варто назвати особовий рахунок, а оператор підкаже всю достовірну інформацію;
  3. Звернутися до сервісу, де номер проб'ють.

На Білайн

На Білайн як і номер телефону можна дізнатися за особовим рахунком, так і навпаки. Процедура не відрізняється від інших операторів мобільного зв'язку. Необхідно звернутися до оператора за номером телефону 0622 і разом з ним вирішити проблему, дізнатися про мобільний порядок цифр.