Айфон з 2 СІМ-картами

Anonim

Одним з найсерйозніших недоліків iPhone є відсутність другого слота для SIM-карти. Хоча багато виробників встановлювали два SIM-слоти на свої мобільні пристрої ще до появи Android, iPhone другий слот так і не з'явився за ці роки. Хоч насправді підтримка другої карти є, але не фізичної, а eSIM. Але тільки є одне, але для мешканців низки країн і в тому числі Росії, способів використання віртуальної сім-карти поки не існує. Що ж робити тим, кому гостро необхідно користуватись двома сім-картами, але не хочеться розлучатися зі своїм Айфоном? Вихід є, розглянемо який саме.

Як встановити другу сім-карту в айфон

Встановити на смартфон з одним слотом другу фізичну карту можна за допомогою спеціального адаптера. Всього за 150 рублів його можна замовити на китайському торговому майданчику та встановити на свій улюблений iPhone. При цьому немає жодної необхідності в джейлбрейку смартфона, оскільки можливість підключення другої сім-карти передбачена системою, тому помилки видаватися не будуть.

  • Для початку купуємо на торговому майданчику адаптер саме під свою модель Айфона. Слід враховувати, що адаптер від сьомої моделі на п'яту не підійде і таке інше. Далі слід встановити перехідник у лоток для сім-карти користуватися за призначенням.
  • Після установки перехідника ставимо сім-карту в слот на адаптері та встановлюємо лоток на місце.
  • При цьому шлейф перехідника має бути спрямований від дисплея.
  • Щоб приховати цей елемент, рекомендується надіти на смартфон чохол, він допоможе зберегти і сім-карту в первозданному вигляді.

Звичайно, це рішення вимагає певних жертв, оскільки тепер доведеться користуватися мобільними телефонами тільки в чохлі.

Для Андроїд -смартфонів це теж підійде

Такі адаптери бувають і для Android смартфонів, у яких нерідко слот для пам'яті один. У такому випадку у власника гаджета є два варіанти, вставити дві сімки або одну сім-карту і одну карту пам'яті. Вони перехідник ставиться і притискається картою пам'яті.

Слід пам'ятати, що всі дії потрібно проводити тільки з вимкненим пристроєм. Після включення мобільного телефону необхідно вибрати потрібну сім-карту. Не варто лякатися, якщо при перемиканні між сім-картами відбувається невелика затримка, це абсолютно нормально.