Тариф Білайн «Інтернет PRO»

Anonim

Оператор Білайн запустив новий тариф «Інтернет PRO» зі швидкісним інтернетом. Він розрахований на комп'ютери, планшети та інші пристрої, які дають змогу виходити в інтернет. Тариф доступний для підключення у фірмових салонах зв'язку і на сайті.

У зв'язку із запуском нового тарифу «Інтернет PRO» з 9 липня 2020 р. тариф «Інтернет для комп'ютера» закрито для підключень та переходів та перейменовано на «Інтернет для комп'ютера архів 07.2020». Умови обслуговування залишаються незмінними.

Що включено до тарифу

Абонентська плата за тарифом становить 900 рублів на місяць. За цю ціну абонент отримує:

Мобільний інтернет: днем ​​(з 8:00 до 0:59) – 60 ГБ, вночі (з 01:00 до 07:59) – безліміт.

На тарифі немає пакетів хвилин та смс-повідомлень, є тільки пакет мобільного інтернету, який витрачається лише вдень, вночі він безлімітний.

Не включено до тарифу та оплачується окремо

Тарифний план не містить пакетів хвилин та смс-повідомлень, ці послуги оплачуються окремо і коштують недешево.

  • Дзвінки на місцеві номери та всі номери Білайн по Росії - 2, 5 рубля за хвилину;
  • Дзвінки на номери інших мобільних операторів в інших регіонах – 5 рублів за хвилину;
  • Смс-повідомлення на всі місцеві номери – 2, 5 рублів за хвилину;
  • Смс-повідомлення на номери інших регіонів – 5 рублів за одне повідомлення;

Дізнатися про залишок мобільного трафіку можна в мобільному додатку або на офіційному сайті в особистому кабінеті.

Додаткові опції до тарифного плану

Абонентам доступний і ряд додаткових опцій, які роблять тариф більш привабливим.

  1. «Делі гігі» – це можливість ділитися мобільним інтернетом з іншими абонентами Білайн. Можна безкоштовно додати до 4 номерів. Але варто враховувати, що в момент підключення до тарифного плану «Інтернет Pro» у всіх додаткових номерів автоматично зміниться тариф на «Простий сімейний».
  2. При покупці нового стартового пакету в офісі продажів діють такі умови: в перші 14 днів надається денний пакет 20 ГБ, нічний безліміт всього за 300 рублів. З 15 дня включається нормальний режим - 60 ГБ, нічний безліміт за 900 рублів на місяць.Під час замовлення стартового пакета на сайті оператора на перші два тижні видається додатковий денний пакет 100 ГБ. При переході на цей тариф діють стандартні умови.
  3. Тарифний план може бути використаний не тільки у смартфонах та планшетах, але також у модемах та роутерах. Роздача інтернету доступна - вона безкоштовна і діє без обмежень, як запевняє оператор.

При необхідності можна підключити переадресацію дзвінків за 3, 5 рублів за хвилину. Абонентська плата в цьому випадку не передбачена.

Кому підійде тарифний план

Цей тариф оптимально підійде тим абонентам, які користуються інтернетом переважно вночі.

Якщо уявити, що абонент підключить ще 4 номери, то вийде ще сумніше видовище. У цьому випадку 60 ГБ потрібно буде поділити на 5 номерів. Такого трафіку вистачить лише на швидкий пошук інформації в інтернеті та користування месенджерами.

Як підключити тариф

Підключитися до нового тарифу можна кількома способами. Якщо ви вже абонент Білайн, просто зайдіть в особистий кабінет на сайті або в мобільному додатку, і виберіть цей варіант у списку доступних тарифів.

Як відключити тариф

Вимкнути цей тариф не можна, але за бажання можна в особистому кабінеті вибрати відповідний зі списку доступних тарифних пакетів і перейти на нього. Якщо ви не бажаєте більше користуватися послугами оператора Білайн, можна просто не вносити абонплату. У такому разі через рік договір буде розірвано з ініціативи абонента. Якщо дивитися об'єктивно, новий тариф зі швидкісним інтернетом зовсім невигідний. Платити доведеться 900 рублів на місяць, а трафіку виходить не так багато, всього 60 ГБ на місяць. Так, вночі можна користуватися інтернетом безлімітно, але зовсім небагато людей ведуть нічне життя і повноцінно тим часом користуються мережею.