Тариф МТС новий «Мій Smart»

Anonim

Оператор МТС запустив новий «Мій Smart», після оновлення тарифний план став вигіднішим. Новий тариф є так званим конструктором, тобто абонент може самостійно вибирати пакети хвилин, інтернет-трафіку та смс-повідомлень. Залежно від вибраних обсягів і формується кінцева ціна.

Нова опція

На оновленому тарифі «Мій Smart» з 30 червня 2020 року було запущено нову опцію «Мої месенджери». Ця опція дозволяє отримувати безлімітний інтернет при користуванні месенджерами WhatsApp, Viber, Snapchat, Discord та іншими.

На відкритому для підключення тарифі ця функція включена в початковий пакет послуг і надається безкоштовно. На архівних версіях тарифу ця опція буде коштувати 2 рублі на добу.

Опис тарифу

Тариф «Мій Smart» є конструктором. Тобто абонент може на власний розсуд вибрати обсяг хвилин, смс-повідомлень та інтернет трафіку. Це дозволяє гнучко налаштувати обсяг послуг зв'язку під свої потреби тоді, коли це необхідно.

Що включено до тарифу

Вартість нового тарифу становить 500 рублів на місяць. При підключенні до нового тарифу або переході на нього абоненти отримують такий набір послуг:

  • 10 ГБ мобільного інтернету;
  • 400 хвилин;
  • 400 смс-повідомлень.

Збільшити початковий обсяг послуг можна у будь-який момент, відразу отримуючи більше інтернету, хвилин та смс-повідомлень.

Не включено до тарифу та оплачується окремо

Далі можна налаштувати тарифний план «під свої потреби», вибираючи із прийменникового переліку пакети потрібного обсягу. Усього є кілька варіантів:

  • Інтернет-трафік: три пакети на вибір – 5 ГБ, 10 ГБ та 20 Гб на місяць;
  • 200 хвилин та 200 смс-повідомлень;
  • 400 хвилин та 400 смс-повідомлень;
  • 600 хвилин та 600 смс-повідомлень.

Плата за тарифом змінюється залежно від вибраних обсягів. Сума доплати розраховується, виходячи їх різниці між поточним розміром абонплати та розміром абонплати за вибрані пакети хвилин, інтернету та смс-повідомлень.

Уточнити доступні розміри пакетів інтернету, хвилин та SMS, а також налаштувати їх під себе можна у додатку Мій МТС на сайті mts.ru/app або на сторінці тарифу.

Додаткові опції до тарифного плану

Якщо абонент вирішить зменшити обсяг інтернету, то обсяг буде змінено відразу. Якщо вирішено зменшити пакети хвилин та смс-повідомлень, то вони будуть змінені лише з наступного розрахункового періоду.

На активному тарифі «Мій Smart» опція «Мої месенджери» входить до початкового пакету послуг при підключенні та переході та надається абсолютно безкоштовно.

На архівних версіях тарифу «Мій Smart» оплата за цю опцію подобова і становить 2 рублі.

Підключити опцію можна:

  • У додатку «Мій МТС»;
  • В Особистому кабінеті;
  • Командою 111849(і кнопку виклику).

Вартість послуг після використання пакета

Після вичерпання пакета хвилин на тарифі будуть доступні безлімітні дзвінки на номери МТС по всій Росії.

Кому підійде тариф

Тариф підійде тим абонентам, які люблять свободу у спілкуванні та не люблять переплачувати за ті послуги, які їм не потрібні. Вигода очевидна, що абонент оплачує саме той обсяг послуг, який йому необхідний щомісяця.

Як підключити тариф

Для переходу на «Мій Smart» наберіть на телефоні 1113888(виклик). Але при переході стягується абонплата за перший місяць, тому на рахунку має бути достатньо грошей.

Де діє тариф

Тариф діє біля Росії і за умовчанням передбачає авансовий метод розрахунків. Тариф не призначений для модемів. Якщо сім-карту вставляють в модем, то доступ в інтернет обмежується.

Для нових клієнтів МТС у перший місяць абонентська плата за тарифом стягується двома рівними частинами: 250 рублів при підключенні та стільки ж на 15 день користування тарифом.З другого місяця списання щомісячної плати здійснюється щомісяця у повному обсязі, у день, коли тариф був активований.