Як зробити стікери у Ватсапі на Айфоні та Андроїді

Anonim

Стикери – це відмінний спосіб показати свій настрій за допомогою схожої картинки або зображення. Багато користувачів використовують стікери як початок розмови, висловлювання своєї думки та багато іншого. З появою такої можливості багато хто перейшов із звичайних текстових повідомлень на стікери, тому що вони набагато зручніші, комфортніші та легші у використанні.

Як зробити стікери у Ватсапі на Айфоні

В ватсапі є як і свої спеціальні стікери, так і додані. Кожен користувач месенджера може додати свій необхідний атрибут, а надалі використовувати його у своїх повідомленнях.

Додавання та створення власного стікера – це легкий процес, якщо знати, як він проходить і протікає, за допомогою яких інструментів можна створити власні. На операційних системах телефонів є деякі відмінності у створенні наклейок. На Айфоні свій процес, про який варто поговорити.

Таку функцію компанія додала нещодавно, але вона вже почала знаходити своїх фанатів та шанувальників. Багато хто почав робити власні наклейки, спілкуватися за допомогою них. Детальніше про стікери в месенджері можна подивитися в цьому відео

Як говорилося раніше, створення стікерів на Айфоні – проста справа. Для нього необхідно завантажити спеціальну утиліту під назвою "Sticker Memes". Додаток сам по собі безкоштовний, але є деякі умови - створення не більше 5 наклейок у добірці, а також їх має бути не менше 3.

Тепер варто відрегулювати весь процес. Якщо все готове, то клацаємо на пункт Готово. Так проробляємо з кожним зображенням, яке хотілося б перетворити на наклейку, а також не забуваємо, що необхідно створити 4-5 зображень, щоб збереження пройшло.

Після цього користувач створив свій набір стікерів, які надалі він може легко додати в Ватсап. Докладніше про додавання також варто поговорити далі.

Скачування додатків має відбуватися лише через офіційні джерела. Не варто завантажувати утиліти з підозрілих сайтів, які не мають якісної репутації.

Як створити стікери в Ватсап на Андроїді

Створення стікерів на Андроїді практично нічим не відрізняється від створення на Айфоні. Єдина відмінність – використані програми. Вищезгадана програма не працює на операційній системі Андроїд. Зате для нього є інші програми, які також добре працюють і допомагають користувачеві у створенні своїх унікальних наборів.

Sticker Studio

Користувачі та власники телефонів на системі Андроїд можуть створювати власні набори в програмі під назвою «Sticker Studio». Розробники офіційно заявили, що якщо користувач захочуть створити власні наклейки, то вони можуть скористатися даною утилітою.

Створення різних зображень досить просто разом із цією утилітою. Раніше потрібно було створювати утиліти за допомогою комп'ютера, а тепер це можна зробити у спеціалізованому додатку.

Для початку необхідно завантажити її через офіційні