Як зробити репост у Контакті з телефону

Anonim

Контакте – сучасна соціальна мережа, що пропонує своїм користувачам величезний вибір різноманітних корисних налаштувань, опцій та можливостей. Наприклад, тут можна робити так звані репости.

Що таке репост запису в ВК

Що це таке? Можна припустити, що людина дивилася записи у соціальній мережі (наприклад, на чужій стінці чи паблику). Якась із них йому сподобалася. Користувач захотів поділитися відповідним повідомленням з іншими. Для цього існують репости.

Re-Post – це дублювання повідомлення, що сподобалося. Наприклад, у ЛЗ людині або на свою стінку. Відмінний спосіб не втратити чужі цікаві та корисні «листи».

Записи можуть «дублюватися» як з мобільних пристроїв, так і з комп'ютерів

Як зробити репост у ВКонтакті з телефону

Спосіб дублювання та результат відповідного процесу безпосередньо залежить від того, куди саме хочеться помістити запис. У цілому нині процес виявиться у всіх ситуаціях схожий.

В історії

Історії – відносно нова функція від ВКонтакте. З її допомогою можна розповісти всім про те, що відбувається в житті користувача, вивівши відповідні повідомлення в окреме меню. Сториси видаляються через 24 години.

Щоб зробити «дублювання» запису в ВК в історії, знадобиться:

  1. Відкрити офіційний додаток ВКонтакті на мобільному пристрої.
  2. Пройти авторизацію в соціальній мережі. Без цього досягти необхідного результату не буде можливим.
  3. Пошукати повідомлення, яким хочеться поділитися з іншими користувачами.
  4. Натиснути кнопку під назвою «Поділитися». Вона виражена стрілкою, спрямованою вправо.
  5. В віконці, що з'явилося, тапнути за написом «В історії».
  6. Проти «Перейти до редактора».
  7. Внести необхідні зміни до стор.
  8. Протиснути елемент управління з підписом «Опублікувати».

Після виконаних дій запис буде відправлено до сторис. Користувач зможе заздалегідь налаштувати її відображення. Наприклад, вставляючи посилання на паблики та спільноти, короткі повідомлення різними шрифтами, прикріплювати стікери тощо.

На свою стіну

Найпоширенішим варіантом є «дублювання» запису на свою стінку в соціальній мережі. Так вдасться не лише не втратити відповідне повідомлення, а й опублікувати його у своїй стрічці. Інші користувачі зможуть побачити його, прогортаючи новини, а також ознайомившись зі стіною користувача. Відповідний запис нікуди не зникне, подібно до сторис.

Щоб впоратися з поставленим завданням, необхідно:

  1. Відкрити офіційний додаток ВК з мобільного пристрою, заздалегідь пройшовши авторизацію у своєму обліковому записі.
  2. Розкрити повідомлення, яким хотілося б поділитися з іншими користувачами.
  3. Тапнути за написом «Поділитися…».
  4. Поставити позначку біля підпису «На своїй стіні».
  5. Написати повідомлення-коментар за необхідності.
  6. Клацнути по кнопці за підписом «Опублікувати».

Зроблені дії призведуть до того, що на стінці користувача, який проробив відповідний процес. При вказівці коментаря до запису відповідне повідомлення з'явиться у верхній частині посту.

На стіну в групі

Ще один варіант розвитку подій - це дублювання записів не тільки на свою стінку, але і на стіни спільнот. Цей процес мало чим відрізняється від попередніх алгоритмів.

Хочеться поділитися записом з учасниками конкретного паблік або групи ВКонтакте? Тоді потрібно зробити наступне:

  1. Знайти повідомлення, яке буде в майбутньому продубльоване.
  2. Тапнути по стрілочці під постом за підписом «Поділитися».
  3. В віконці, що вискочив на екрані, поставити позначку біля рядка, позначеної як «На стіні спільноти».

  4. У діалоговому вікні з'явиться новий рядок. Тапнувши на неї, користувачеві необхідно вибрати паблік, в якому буде публікуватися запис, що сподобався.
  5. Клікнути по елементу управління «Опублікувати».

Якщо все зроблено правильно, на екрані майне запис, що говорить про те, що репост успішно здійснено. Після цього на стіні паблика з'явиться відповідний лист.

У повідомленні

Останній варіант розвитку подій – поділитися записом з другом, що сподобався. Для цього пост потрібно надіслати в особисті повідомлення. Зробити це анітрохи не важче, ніж у всіх попередніх ситуаціях.

Інструкція з дублювання вподобаних записів користувачам в Особисті Повідомлення виглядає так:

  1. Пошукати пост, яким хочеться поділитися з іншою людиною.
  2. Клікнути по зображенню стрілки, спрямованої праворуч. Вона називається «Поділитися».
  3. Поставити позначку-точку біля напису «На особисті повідомлення».
  4. У діалоговому вікні з'явиться ще один рядок зі списком. У ньому належить вказати користувача, якому хочеться переслати опублікований раніше запис.
  5. Вказати коментар до повідомлення. Це не є обов'язковим пунктом. Цей крок можна пропустити. За подібних обставин співрозмовник побачить лише пост, без додаткових підписів.
  6. Підтвердити свої наміри шляхом натискання кнопки з відповідним написом.

Пророблені маніпуляції призведуть до того, що у користувача в діалозі з обраною людиною з'явиться репост відповідного запису. Якщо натиснути на нього, можна відкрити повідомлення в окремому віконці.

Увага: запропоновані інструкції актуальні не тільки для мобільних додатків, але й для веб-браузерів. Різниця полягатиме лише в тому, що у другому випадку доведеться проходити авторизацію в соціальній мережі через інтернет-браузер. У деяких ситуаціях – окремо розкривати вподобаний пост для його подальшого дублювання.

Додаткові опції репостів у ВК

Репостинг у ВКонтакті має різні додаткові корисні опції. Наприклад, можна прикріпити до повідомлення мультимедіа – фото, відео та аудіозаписи:

  • Для цього в нижній частині діалогового вікна, під полем «Коментар» є спеціальні кнопки.
  • Ще клікнути за написом «Еще», у списку з'явиться опція, що дозволяє прикріплювати до респостам не тільки мультимедіа, а й документи. Їх необхідно попередньо завантажити у відповідне сховище свого облікового запису.
  • Сповістки та коментарі до запису дозволяється налаштовувати після тапа по картинці з шестернею. У діалоговому меню залишиться вибрати бажані параметри, а потім зберегти їх.

Также можна робити репости у особисті повідомлення типу «тет-а-тет». ВКонтакті дозволяє ділитися записами у групових діалогах. За бажання користувач має право вибрати кілька співрозмовників, з якими він хочеться поділитися постом, що сподобався. Для цього достатньо тапнути по «Додати» у діалоговому вікні репоста. Елемент управління з'являється після додавання до списку одержувачів повідомлення хоча б однієї людини.

Чому не можу зробити репост у ВКонтакте

Репости в Контакті зробити вдається не завжди. Таке буває, якщо:

  • перевищено встановлений ліміт на дублювання записів, що сподобалися;
  • у користувача немає прав адміністратора/модератора для публікації повідомлень у паблиці;
  • відбувся системний збій;
  • репост намагаються зробити із закритої групи;
  • запис зі стінки паблика зроблено від імені людини, а не спільноти.

Якщо всьому виною системний збій, можна спробувати перейти в обліковий запис або трохи почекати.

Часті питання

Запитання експерту Чи можу я робити ріпости зі стін спільнот?

Так, можете, але якщо паблики відкриті. У закритих спільнотах репости доступні лише в особисті повідомлення Чи є якісь обмеження на репости?

Так. За добу на стіну спільноти не можна дублювати понад 50 повідомлень, на особистій стіні – більше 150. Як швидко я можу репостити повідомлення?

Інтервал між дублюванням записів повинен становити щонайменше 30 секунд