Як переглянути історію в ВК на телефоні

Anonim

Де зберігаються історії у ВК та як подивитися історію у додатку ВКонтакте. Як переглянути архів історій у ВК. Як видалити історію у ВК та подивитися історію відвідувань - розглянемо .

Де зберігаються історії у ВК

Якщо людина заходить на свою сторінку Вконтакте через браузер на телефоні, то історія про його дії в обліковому записі зберігається у спеціальному вікні браузера. При цьому, щоб переглянути історію, користувачеві потрібно виконати кілька кроків:

  1. Відкрити браузер, який використовується за замовчуванням. Зазвичай це Chrome.
  2. Клікнути по значку «Три точки», що знаходиться у верхньому правому кутку екрана.

  3. У представленому списку знайти рядок «Історія» і натиснути на неї один раз.

  4. Після здійснення вищевикладених маніпуляцій на дисплеї має з'явитися список усіх сайтів, який переглядав користувач у тому числі ВК. Причому дана інформація може безстроково зберігатися в браузері, поки людина не видаляє її. Тут легко знайти потрібний інтернет-ресурс, т.к. поряд з кожним рядком прописано час та дату його відкриття.

Для операційних систем Android та iOS розроблено мобільний додаток «Вконтакте». Тут також зберігаються відомості про переглянуті фотографії, відеозаписи, сторінки інших користувачів тощо.

Ця програма регулярно оновлюється. Тому вкладка, в якій є кнопка «Історія», може змінювати своє розташування. Зазвичай, щоб зрозуміти, де зберігається історія переглядів у додатку ВК, користувач повинен діяти за алгоритмом:

  • Відкрити «Вконтакте», клікнувши по відповідній іконці на робочому столі.
  • Тапнути по значку у вигляді трьох смуг у правому нижньому кутку тачскріна. Після цього розгорнеться спеціальна вкладка, в якій буде представлена ​​основна інформація про профіль користувача.
  • В меню, що відобразилося, можна побачити рядок «Архів історій». Натиснувши на цей рядок, користувач зможе ознайомитися з усіма раніше записаними історіями.

Як подивитися історію в додатку ВКонтакте

Для цього користувачеві потрібно буде виконати той самий порядок дій, який був представлений у попередньому розділі статті.

Як подивитися історію інших користувачів ВК у додатку

Юзери соціальної мережі «Вконтакте» регулярно створюють невеликі історії на своїй сторінці. У таких записах користувачі коротко розповідають про події, що сталися з ними останнім часом. Зазвичай історія ВК є коротким змістом однієї конкретної події. Як оформлення історії можна використовувати меми.

Загальний вигляд історій ВК виглядає так:

Як побачити історію друзів ВК у комп'ютерній версії

Якщо людина воліє користуватися соціальною мережею «Vkontakte» через браузер, то для перегляду історій їй потрібно зробити кілька простих кроків:

  1. Зайти на офіційний сайт VK, ввівши його назву в пошуковий рядок браузера.
  2. Ввести дані для входу до свого облікового запису. цьому етапі користувачеві потрібно заповнити рядки «Логин» і «Пароль». Як логін зазвичай вказується номер мобільного телефону, до якого прив'язана сторінка.

Вікно входу до ВК:

  1. Після здійснення вищезгаданих дій з'явиться основний профіль облікового запису. Тепер Вам потрібно подивитися на графу параметрів ліворуч головного меню і знайти там рядок "Новини", після чого тапнути по ній лівою кнопкою комп'ютерного маніпулятора один раз.

  2. У графі «Історії» будуть показані всі доступні користувачеві записи.
  3. Клацнути ЛКМ за назвою історії, щоб запустити та переглянути її вміст.

Як створити свою історію ВК через браузер

Для виконання поставленого завдання досвідчені фахівці рекомендують скористатися наступним алгоритмом:

  • За розглянутою вище схемою зайти на сторінку свого профілю та перейти до розділу «Новини».
  • Поруч із назвами всіх історій буде зображено знак у вигляді плюсика. Тапаємо по ньому лівою клавішею мишки для здійснення подальших дій.

  • Після здійснення описаних вище маніпуляцій з'явиться спеціально віконце зі створення історії. Тут можна буде вибрати колір фону, вибрати потрібний шрифт, додати напис, накласти ефекти і т.д.
  • Після оформлення запису Вам потрібно буде натиснути на клавішу «Опублікувати».

Тепер можна закрити віконце і переконатися, що історія справді опублікувалася і видно у стрічці головних подій дня.

Вікно створення запису в мобільному додатку виглядає так:

Як видалити історію ВК

Якщо у користувача немає бажання дивитися на чужі історії, то він може відключити повідомлення, що виходять від конкретного облікового запису. Процес виконання поставленої задачі можна поділити на кілька пунктів:

  1. Запустити мобільний додаток ВК.
  2. Тапнути по потрібній історії.
  3. Клікнути по значку профілю у верхній частині віконця.
  4. Тепер Ви зможете потрапити на сторінку користувача, який записав цю історію. Швидше за все, він є у Вас у друзях.
  5. Вгорі профілю буде представлено кілька дій. У цій ситуації треба буде натиснути за словом «Сповіщення».
  6. У контекстному меню клацнути по рядку «Не повідомляти про трансляції». Після цього у Вашому профілі не будуть висвічуватись історії цього облікового запису.

Щоб видалити власну історію, створену раніше, користувачеві потрібно утримувати по іконці запису протягом декількох секунд, після чого в контекстному меню клацнути по рядку Видалити історію, поряд з якою буде зображено піктограму сміттєвого кошика.

Поширені питання

Запитання експерту Підкажіть, будь ласка, що робити, якщо на комп'ютері на моїй сторінці в ВК немає значка плюсика для створення історії?

Можливо, у Вас відбувся системний збій. Спробуйте вийти з облікового запису, а потім знову увійти до нього або перезавантажити браузер. У крайньому випадку перезапустіть комп'ютер. Якщо значок плюсика все рано не з'явиться, то я рекомендую Вам завантажити мобільний додаток «Вконтакте» та створити історію вже через нього. Чому я не можу переглядати історію свого друга ВК, хоча точно впевнений, що він її публікує?

Швидше за все, цей користувач обмежив коло осіб, які можуть дивитися на його історію. Можливо, адміністрація "Вконтакте" проводить профілактичні роботи. Рекомендую Вам безпосередньо поговорити з другом із цього приводу. Чому процес видалення історії в VK на телефоні щоразу триває кілька хвилин?

Тут, швидше за все, проблема у технічних характеристиках вашого пристрою.Можливо, Ваш смартфон довго обробляє команду через нестачу оперативної пам'яті. Скажіть, будь ласка, чому я не можу створити історію ВК через мобільний телефон? Це можна зробити тільки на комп'ютері через браузер.

Напевно, Ви відключили таку можливість у налаштуваннях мобільної програми. Натисніть на значок шестерні та активуйте цю функцію, перевівши повзунок навпаки у положення «Увімкнено».

Таким чином, існує кілька поширених методів перегляду, створення та видалення історій у ВК. У цьому питанні багато залежить від пристрою, через який було виконано вхід до облікового запису.