У Вайбер з'явилися повідомлення, що зникають

Anonim

У месенджері Вайбер з'явилася ще одна дуже зручна функція. Тепер користувачам стали доступні повідомлення, що зникали, якими раніше можна було користуватися тільки в секретних чатах. Така функція дуже зручна, дозволяє спілкуватися з кожним контактом в одному місці і не заводити окремий секретний чат. Завдяки новій опції можна безпечно пересилати конфіденційну інформацію та скани документів.

Відправляємо повідомлення безпечно

Зараз будь-який користувач месенджера може встановити таймер у чаті зі своїм співрозмовником, у зазначений час відправлений контент зникне.Дуже зручно, що після того, як один із співрозмовників увімкнув таймер, режим секретності починає працювати для двох учасників чату.

Автоматичний звіт часу до видалення запускається відразу після того, як одержувач отримає повідомлення і побачить його. Про те, що таку опцію планується запустити, розробники повідомили ще у квітні, а доступна вона стала лише з 23 червня.

Як створити зникаюче повідомлення

Створити зникаюче повідомлення в чаті Вайбера нескладно, алгоритм дій такий:

  • Натискаємо на значок у нижній правій частині чату та встановлюємо час, через який повідомлення має зникнути;
  • Набираємо текст, кріпимо фотографію або відео з бібліотеки пристрою. При необхідності створюють новий медіафайл за допомогою камери, яка є в додатку;
  • Відправляють повідомлення адресату.

З моменту створення месенджер Viber дотримується суворої конфіденційності. У 2015 році з'явилася функція, що дозволяє видаляти вже надіслані повідомлення. З 2016 року було активовано наскрізне шифрування за промовчанням для всіх дзвінків та повідомлень. Секретні чати були запущені в 2017 році, а зараз додалися і зникаючі повідомлення у звичайних чатах.