Tele2 і Xiaomi пропонують вигідні комплекти

Anonim

Оператор Теле2 активно розвиває співпрацю з компанією Xiaomi та запускає серію пропозицій у своїй роздрібній мережі. Абонента Теле2 можуть вигідно купити чудовий смартфон Xiaomi та отримувати послуги зв'язку цілий рік зі знижкою. Дуже зручно, що купити смартфон можна навіть на виплат, без першого внеску. За участю в акції знижка на мобільний пристрій доходить до 5100 рублів, вона залежить від регіону.

Взаємовигідне співробітництво

Оператор Tele2 розвиває співпрацю з компанією Xiaomi, яка активно завойовує нових користувачів і стрімко нарощує свою частку на ринку.Тільки за травень 2020 року частка пристроїв Xiaomi у продажах роздрібної мережі Tele2 склала 16, 8%. Це більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року більш ніж на 9%.

Поступово зростає і кількість гаджетів цього виробника, зареєстрованих у мережі Tele2. У травні воно склало 16%, що майже на 5% вище за результат 2019 року. У рамках співпраці з Xiaomi компанія Tele2 продовжує серію акцій, що дозволяють клієнтам купити мобільні пристрої та додаткові послуги за привабливою ціною.

Програма «Мій смартфон онлайн»

Нова програма «Мій смартфон онлайн» діє у всіх регіонах присутності оператора Теле2. Взяти в ній участь можуть як нові, так і абоненти оператора, що діють. При такому способі покупки смартфона вигода клієнта складе до 5100 рублів, в залежності від регіону покупки.

При необхідності акційний комплект можна купити на виплат або кредит, без першого внеску та переплат. Абонентам надається знижка на тариф «Мій онлайн+», який включає значний пакет мобільного інтернету та хвилин.

Як отримати знижку 50%

При покупці до кінця липня двох смартфонів Xiaomi в одному чеку покупець отримує знижку 50% на мобільний пристрій меншою вартістю. Але ця пропозиція діє тільки при купівлі додаткового пакету послуг: страховки та двох сім-карток з тарифами «Мій онлайн+» або «Скрізь онлайн» (з передоплатою на 3 місяці) у салонах Tele2.

Керівництво оператора Теле2 розповіло, що до кінця 2020 року буде проведено кілька масштабних та інтересних для клієнтів заходів у роздрібній мережі. Наразі мобільний оператор пропонує своїм абонентам різні варіанти купівлі гаджетів Xiaomi. Вигода при цьому становить від 20% до 50% залежно від умов придбання мобільних пристроїв. Для зручності клієнтів, купити смартфони можна як на виплат, так і в кредит, без переплат і першого внеску.