Як купити ОКи в Однокласниках через телефон

Anonim

Багато популярних сайтів соціальних мереж передбачають власні платні функції. Саме за рахунок них заробляють інтернет-ресурси. Наприклад, активні користувачі «Однокласників» можуть купувати подарунки, активувати додаткові налаштування або прикрашати власний обліковий запис. Внутрішньою валютою на сайті є спеціальні бали «ОК». Точна вартість одного ОК залежить від способу їх покупки.

Як купити ОКи в Однокласниках через телефон

Багато активних користувачів соціальної мережі «Однокласники», цікавить питання покупки ОК через телефон.Такий спосіб користується популярністю, за рахунок своєї простоти та доступності, оскільки практично кожна людина має під рукою мобільний телефон та обліковий запис у соціальній мережі.

Спосіб поповнення віртуального гаманця через телефон хоч і зручний, але вартість покупки ОК буде відрізнятися, залежно від вибраного варіанту.

З балансу мобільного телефону

Поповнити рахунок через телефон можна наступним чином:

  • перебуваючи на особистій сторінці, в меню поповнення рахунку, вибрати іконку «через телефон»;
  • клацнути на відповідний варіант пакета;
  • вказати країну;
  • ввести номер мобільного телефону, з якого відбуватиметься списання коштів;
  • натиснути на кнопку «отримати код»;
  • ввести в рядок отриману цифрову комбінацію.

Для покупця представлено кілька платіжних пакетів.

Через додаток Однокласники

Купити «ОК» через програму Однокласники, можна за допомогою телефону, підключеного до будь-якого оператора стільникового зв'язку. Розцінки будуть однакові. Інструкція з придбання ОК:

  • зайти в профіль і натиснути на іконку меню, що знаходиться в лівому верхньому кутку;
  • вибрати пункт «поповнити рахунок»;
  • із запропонованих варіантів оплати вибрати підходящий.

Якщо обраний спосіб поповнення за допомогою телефону, то у верхній частині буде показана цифра 100, що вказує на кількість ОК, які бажає придбати користувач. Якщо потрібно менше число, його можна змінити, просто торкнувшись його, вибравши потрібну суму. Далі потрібно вписати телефонний номер у відповідне вікно і натиснути на розділ «Замовити ОК».На вказаний номер надійде SMS із спеціальним кодом. Його необхідно ввести у вікно, на сторінці, що відкрилася і натиснути на помаранчеву кнопку.

З банківської картки

Даний варіант вважається найбільш вигідним, так як 1 ОК дорівнюватиме 1 рублю. До оплати приймаються банківські картки будь-якої платіжної системи та будь-якого банку.

В віконці потрібно вказати кількість ОК, які користувач бажає придбати, ввести номер картки, дату та рік дії, а також захисний код, знайти який можна на зворотному боці картки. Після введення всіх необхідних даних слід натиснути «Оплатити». При запиті підтвердження операції слід підтвердити через телефон, на який надійде код. Як правило, такий механізм діє для власників карток Ощадбанку.

За допомогою електронних грошей

Якщо користувач має електронний гаманець, він може без проблем оплатити за допомогою нього ОК. Це може бути Яндекс гроші, QIWI Гаманець або Webmoney. Як скористатися цим методом на прикладі QIWI Гаманець:

перейти до розділу для покупки ОК - електронний гроші;

  • вибрати гаманець QIWI;
  • ввести номер телефону та клацнути на розділ «замовити»;

Перейти до оплати.

Сайт перенаправить на офіційний сайт QIWI, де потрібно ввести код із повідомлення та натиснути продовжити.

Обмінюємо бонуси Дякуємо від Ощадбанку

Щоб скористатися таким методом, користувач повинен бути учасником бонусної програми від Ощадбанку. Перевести бали на ОК, можна в такий спосіб:

  • перейти до Ощадбанку онлайн, використовуючи логін і пароль;
  • перевірити, чи є на рахунку бонусні бали;
  • зайти в обліковий запис на «Однокласниках»;
  • після авторизації натиснути на розділ «Купити ОК;
  • вибрати меню «Бонуси Дякую від Ощадбанку»;
  • система автоматично відкриє сторінку з акцією, надавши вибір переказів наявних бонусів у потрібну суму ОК;
  • після вибору потрібного варіанту, користувачеві відкриється електронна форма, за допомогою якої можна буде продовжити процес перекладу балів без реєстрації або з нею;
  • в вікні, що відкрилося, вказати електронну пошту та номер телефону, на який надійде СМС-повідомлення з кодом;
  • код вводиться у відповідний рядок форми;
  • перейти на електронну пошту, відкрити отриманий лист із кодом та активувати його за вказаною електронною адресою.

На цьому процедура перекладу завершена та бонусні бали надійдуть на рахунок Однокласників.

Поповнюємо за допомогою сертифіката або купона

На сайті представлений спеціальний розділ «сертифікати та купони», за допомогою якого також можна отримати певну кількість ОК, якщо користувач має необхідні коди.

Як поповнити рахунок в однокласниках за допомогою платіжного терміналу

За готівку можна купити ОК, використовуючи платіжні термінали. Для цього на сайті потрібно виконати такі дії:

  • вибрати країну;
  • потрібний вид терміналу;
  • тут же можна побачити логін для оплати;

після переходу на сторінку обраної платіжної системи, будуть показані найближчі терміни та інформація про те, як зробити платіж.

Як здійснити оплату через вибраний термінал:

  • на екрані натиснути «оплата послуг»;
  • найти розділ «інші послуги»;
  • вибрати «соціальні мережі» - «Однокласники»;
  • ввести номер мобільного телефону, прив'язаного до сторінки;
  • вставити купюри в термінал і натиснути «оплатити».

Кошти надійдуть відразу і їх можна буде перевести в ОК на сайті.

Який спосіб найвигідніший

Найвигіднішим варіантом отримання ОК є банківська карта, оскільки з неї не стягується комісійний збір. Іншими словами, скільки рублів заплатить користувач, стільки ОК і надійде на його рахунок. Для інших варіантів поповнення рахунку передбачена комісія, що не завжди вигідно, особливо якщо йдеться про великі суми.

Запитання експерту Що можна придбати на Окі?

"Реєстрація та основні параметри сайту Однокласники> Такої можливості сайт не надає. Але якщо оплата була здійснена випадково, то можна спробувати звернутися до технічної служби однокласників, окресливши ситуацію. Але швидше за все, надійде відмова. Тому необхідно бути уважними при використанні сайту і не зберігати реквізити картки при здійсненні платежу.Чи бувають акції на покупку ОК?"

Так, приблизно раз на місяць, адміністрацією сайту проводиться акція, що дає можливість придбати ОК зі знижкою. У період таких акцій випадає можливість отримати на 20-100% більше ОК. Були куплені бали, гроші списали, але ОК так і не надійшли на рахунок, що робити?

Так, трапляються випадки, коли куплені ОК зараховуються не відразу. Не варто лякатися, оскільки за регламентом сайту бали можуть надійти на рахунок протягом 24 годин. Якщо через добу нічого не сталося, слід звернутися до технічної служби підтримки сайту. Як перевірити Окі?

"Дізнатися кількість ОК можна на сайті Однокласників, натиснувши на розділ Купити ОК, що знаходиться під аватаркою користувача. Відобразиться вікно, де буде видно стан поточного рахунку."

Як отримати ОКи безкоштовно

В інтернеті можна знайти багато пропозицій, які гарантують отримання ОК на «Однокласниках», абсолютно безкоштовно. Важливо! Таку інформацію поширюють лише шахраї. Їхня головна мета - отримати доступ до комп'ютера або, у гіршому випадку, до банківської картки користувача.

Які законні способи отримання балів існують:

  • Участь в акціях та конкурсах, що проводяться на офіційному сайті «однокласники». За допомогою них можна накопичити пристойну кількість ОК. Знайти пропозиції можна через пошукову систему сайту, після введення «отримати безкоштовні ОК». У вікні, вибрати групу і уважно ознайомитися з умовами.

  • Стати модератором. У пошуковому рядку вводиться запит «модератор», після чого потрібно перейти на посилання «Модератор однокласників». Запуститься програма, в якій користувачеві потрібно визначити тематику фотографій та відео, які розміщуються іншими особами на сайті.Робота проста і вимагає спеціальних знань.

Нарахування балів не залежить від вибору модератора. За помилкові оцінки можуть зніматися зароблені очки. Коли на рахунку накопичиться потрібна сума, можна буде придбати ОК.