Як змінити пароль в Інстаграмі з телефону

Anonim

Як можна змінити пароль в Instagram з мобільного пристрою, як можна відновити забутий пароль у цій соціальній мережі.

Навіщо потрібно змінювати пароль у Instagram

Пароль від особистого облікового запису в Instagram необхідно змінювати в таких ситуаціях:

  • В обліковий запис користувача був зроблений вхід з будь-якого іншого пристрою, без дозволу власника;
  • Якщо публікації користувача активно відвідували різні боти;
  • На обліковому записі почали з'являтися лайки та передплати від ботів;
  • Пароль на обліковому записі не був змінений користувачем більше 6 місяців;
  • Власник облікового запису не може пригадати пароль від його особистої сторінки.

При виникненні подібних ситуацій слід негайно змінювати для того, щоб уникнути непередбачуваного блокування, підозрілого розсилання та репости з облікового запису користувача.

Як поміняти пароль у Instagram з телефону

Для того, щоб змінити інформацію для входу від особистого облікового запису в цій соціальній мережі дуже важливо пам'ятати старий пароль, оскільки якщо він забутий, то увійти до профілю не вийде.

На Android

Змінити захисну інформацію для входу на мобільному пристрої з операційною системою Android можна так:

  1. Спершу необхідно зайти в додаток, в якому користувач повинен відкрити сторінку свого профілю;

  2. Зверху можна знайти три смужки, на які потрібно натиснути. У меню потрібно відкрити розділ «налаштування»;

  3. Тепер потрібно перейти в розділ «безпека» і вибрати пункт «пароль»;

  4. Для того, щоб змінити пароль потрібно буде ввести поточний, а потім двічі новий.

На iPhone

Змінити захисний код на пристроях з операційною системою IOS так само легко, як і на Android. Для цього потрібно зробити таке:

  1. Спершу користувач повинен відкрити програму Instagram і відкрити свій профіль;
  2. Після необхідно зайти в розділ «налаштування», знайти там пункт «акаунт», а потім зайти в «змінити пароль»;
  3. Після того, як власник сторінки, введе старий захисний код і двічі новий, його буде змінено.

Можна скористатися функцією автозаповнення та запам'ятовування паролів на випадок, якщо користувач боїться забути свій пароль.

Як поміняти пароль від Instagram через персональний комп'ютер

Змінити захисний код від особистого облікового запису, використовуючи персональний комп'ютер, можна за лічені хвилини.

Для цього потрібно зайти на свою сторінку і натиснути на значок шестерні, який розташований поруч із ніком користувача.

Відкриється меню, в якому потрібно клацнути на пункт «змінити пароль». Після цього користувача автоматично перенаправлять на сторінку, де він зможе змінити код захисту.

Як відновити забутий пароль у Instagram

Користувачі популярної мережі Instagram часто стикаються з такою проблемою, як забутий пароль.

Людина може місяцями просувати і розвивати свій профіль у цій мережі, але випадково втратити доступ до облікового запису через те, що забув від нього пароль. Засмучуватися в такій ситуації необов'язково, оскільки можна без проблем повернути доступ до сторінки.

Здійснити це можна так.

На екрані входу, для відновлення пароля, необхідно натиснути на кнопку «допомога з входом в систему», а якщо цього рядка не виявиться, то має бути «забули пароль?»;

Далі можна відновлювати пароль, скориставшись одним із трьох способів, які представлені нижче:

  1. Відновлення пароля за допомогою FaceBook. Для цього потрібно натиснути кнопку «увійти через FaceBook». Потім потрібно ввести особисті дані від облікового запису на FaceBook. Після цих дій користувач зможе відновити, змінивши його на новий. Однак, цей спосіб буде дієвим тільки в тому випадку, якщо два облікові записи були пов'язані між собою;
  2. Відновлення пароля за допомогою адреси електронної пошти. Якщо власник облікового запису забув пароль, він може ввести адресу своєї електронної пошти, до якої прив'язаний обліковий запис в Instagram. Після цього він має натиснути кнопку «далі». На пошту, яка була вказана, має прийти посилання для скидання пароля, яким потрібно перейти. Після цього користувач повинен вигадати новий пароль для свого профілю;
  3. Відновлення облікового запису через номер телефону. Якщо обліковий запис користувача був прив'язаний до номера мобільного телефону, він може ввести свій номер і натиснути «далі». Система автоматично перенаправить користувача на сторінку, на якій буде потрібно ввести код, який надійшов через SMS за вказаним номером.

Крім того, за посиланням можна переглянути відео, в якому детально розказано про те, як відновити забутий пароль:

Що робити, якщо обліковий запис зламали

Якщо профіль у Instagram був зламаний, то на його відновлення може піти більше часу, ніж собі це уявляє власник. Зломщик одразу змінює пошту, пароль та номер, які прив'язані до облікового запису.

Відновити зламаний обліковий запис можна натиснувши кнопку «допомога з входом», після чого потрібно ввести дані, які прив'язані до цього профілю, і натиснути «далі».

Повинна відкритися офіційна довідка про відновлення сторінки, в якій сказано, що слід дотримуватися всіх інструкцій. Необхідно натиснути на кнопку «надіслати електронний лист», а на вказану пошту має прийти лист із ними. Крім цього, потрібно надати документи, які зможуть підтвердити особу власника.

Список необхідної інформації для відновлення сторінки:

  1. Фотографія власника з паспортом;
  2. З якого телефону користувач заходив в аккаунт;
  3. Фотографія з аркушем паперу, на якому має бути написане повне ім'я власника та код, що прийшов йому на пошту.
  4. Адреса електронної пошти, до якої прив'язана сторінка.

Як можна захистити сторінку від злому

Для повного захисту облікового запису від зломів необхідно вигадувати довгі та складні код-паролі, які власник сторінки повинен часто змінювати (як це зробити написано вище). Крім цього, потрібно завжди мати доступ до пошти, до якої обліковий запис прив'язаний. Також можна прив'язати свій обліковий запис до номера мобільного телефону.

Запитання експерту Як можна відновити захисний код від облікового запису в Instagram, якщо користувач не пам'ятає пароль від електронної пошти?

У такому разі необхідно звертатися до служби підтримки поштового сервісу. Також можна звернутися до служби підтримки соціальної мережі, а в листі написати, що обліковий запис зламаний. Що робити, якщо обліковий запис не був прив'язаний ні до чого?

У таких ситуаціях необхідно звертатися до служби підтримки соціальної мережі. Що робити, якщо на вказаний номер не надходить повідомлення для відновлення сторінки?

Повідомлення для відновлення сторінки може не надходити через технічні неполадки на сервері. У такому разі потрібно трохи почекати. Однак якщо код не надійшов, варто звернутися до служби підтримки або перевірити правильність зазначеного номера. Як часто можна міняти пароль?

Власник облікового запису може змінювати захисний код скільки завгодно, головне робити це не рідше, ніж один раз на шість місяців.