Як прив'язати ВК до іншого телефонного номера

Anonim

Прив'язувати номер мобільного телефону до нового номера дуже просто. З цим завданням зможе впоратися кожен користувач за лічені хвилини.

Змінити контактну інформацію можна в тому випадку, якщо користувач має доступ до старого. Однак, якщо цей доступ відсутній, процес може розтягнутися приблизно на 14 днів. На новий номер надсилають код для підтвердження, а крім цього користувач повинен буде підтверджувати свої дії, використовуючи адресу електронної пошти, яка була прив'язана раніше. Це робиться задля повної безпеки користувачів.

Навіщо прив'язувати ВКонтакті до іншого номера телефону

Багато користувачів, які реєструвалися в цій соціальній мережі після її появи, пам'ятають, що на той час не потрібно було вказувати номер мобільного телефону при реєстрації. Однак через 13 років ця функція з'явилася, і тепер кожен користувач повинен прив'язувати номер мобільного телефону до своєї сторінки.

Завдяки цій функції користувач не втратить доступ до своєї особистої сторінки. Наприклад, він забув пароль, але якщо сторінка була прив'язана до контактного номера, її можна відновити завдяки цьому. Головне, щоб телефон завжди залишався під рукою.

Окрім цього, є можливість змінити налаштування так, що користувач повідомлятиме про всі дії в цій соціальній мережі. Наприклад, йому надходитимуть повідомлення про нові повідомлення, коментарі та позначки «мені подобається».

Також, необхідно прив'язувати сторінку в Вконтакті до іншого номера, якщо користувач планує змінювати телефон.

Особистий номер телефону використовується як логін для входу в Вконтакте.

Як прив'язати ВК до іншого номера телефону через налаштування

Якщо користувач має доступ до старого номера телефону, він може досить швидко змінити його на новий у налаштуваннях соціальної мережі.

Зробити це можна наступним чином:

  1. Для початку потрібно відкрити Вконтакте і знайти там розділ «Налаштування». Він знаходиться у правому верхньому кутку;

  2. Меню, що відкрилося, необхідно переглянути в самий низ, де буде знаходитися пункт «Номер телефону». Потрібно натиснути кнопку «змінити»;

  3. Після цього має з'явитися віконце, в яке потрібно ввести новий контактний номер, а потім потрібно натиснути на «отримати код»;
  4. Як тільки прийде код необхідно вписати його в спеціальне віконце.

Після цих дій заявка користувача на зміну прив'язаного номера буде прийнята, проте його змінювати лише через 14 днів. Але цей процес можна легко прискорити, якщо є доступ до старих контактів. Зробити це можна натиснувши на пропозицію про прискорення процесу.

Змінюємо номер за допомогою блокування облікового запису

Якщо телефон, який потрібно прив'язати до сторінки, прив'язаний до іншого профілю, можна спробувати його заблокувати. Після цього від заблокованої сторінки можна відв'язати цей номер і використовувати його за призначенням.

Отримати блокування в цій соціальній мережі можна роблячи різні розсилки в коментарях спільнот або надсилаючи їх в особисті повідомлення іншим користувачам.

Також це можна зробити, використовуючи спеціальні сервіси для накрутки позначок «Мені подобається» та коментарів. Після того, як сторінка буде заблокована адміністрацією, можна буде відв'язати номер.

Для цього потрібно мати під рукою SIM-карту, яка не прив'язана до будь-якого облікового запису в Вконтакті. Потім необхідно зайти на заморожений обліковий запис і ввести нові контактні дані, а потім потрібно натиснути на «продовжити». На цьому етапі з'явиться вікно, в якому потрібно ввести код підтвердження новий пароль.

Причини, за якими сторінку можуть заблокувати

Найчастіше профілі блокують з двох основних причин. А саме:

  • Найпоширеніша – порушення правил цієї мережі. До цих порушень відноситься спас, образа інших людей, заклики до насильства, а також накрутка позначок «мені подобається» або коментарів та невикористання акаунта.
  • Злом аккаунта. Такі випадки, як правило, відбуваються рідко, але адміністрація завжди відразу вживає заходів щодо вирішення цієї проблеми.

Також можна подивитися відео про те, як відновити сторінку в Вконтакте:

Як перев'язати номер

Щоб перев'язати номер у Вконтакті спочатку потрібно відв'язати його від сторінки. Для цього знову потрібна нова SIM-карта.

Найкраще для цього придбати нову SIM-карту.

Відв'язати номер можна наступним чином:

  1. Для початку необхідно зайти в розділ «Налаштування», і знайти пункт «номер телефону»;
  2. Потім користувач повинен клікнути на пункт «змінити», він розташований праворуч від прив'язаного номера;
  3. У вікні необхідно вписати новий номер телефону, а код підтвердження, що прийшов, потрібно написати в спеціальне віконце.

Після цього, за цим же планом необхідно знову прив'язати старий телефон до облікового запису замість нового.

Так само можна подивитися відео за посиланням про те, як відв'язати телефон у Вконтакте:

Як можна прискорити процес зміни номера

Нерідко бувають ситуації, коли змінити контактну інформацію потрібно дуже швидко. Наприклад, за підозри на злам профілю. У такому разі необхідно подати заявку до служби технічної підтримки з проханням про зміну номера, прив'язаного до сторінки.

Якщо користувач не надасть достатньо необхідних доказів про те, що це його сторінка, адміністратори технічної підтримки не підбадьорять відправлену заявку.

Як часто можна змінювати номер телефону в Вконтакте

Не можна надто часто змінювати контактну інформацію телефонів у цій соціальній мережі, оскільки адміністрація може заблокувати сторінку назавжди без можливості відновлення.

Максимально можна змінювати контактну інформацію не більше трьох разів.

Запитання експерту Чи можна вказувати неіснуючий номер телефону при зміні цієї інформації?

На жаль, так зробити не можна, оскільки потрібно буде вводити код підтвердження в будь-якому випадку. Що робити, якщо користувач випадково видалив сторінку?

У цьому випадку можна спробувати або відновити її, або відв'язати телефон від цієї сторінки, дотримуючись наведеної вище інструкції. Також можна написати до служби підтримки. Що робити, якщо сторінка була зламана, а пароль змінено?

У такому разі повернути доступ до сторінки можна лише написавши до служби підтримки.