У Ватсап з'явилися живі стікери

Anonim

Месенджер порадував своїх користувачів яскравими анімованими стікерами. Перший набір вже доступний у тестовій версії для операційних систем iOS та Android під номерами 2.20.70.26 та 2.20.195.1 відповідно.

Подробиці

На початку червня стало відомо, що месенджер Ватсап готується до запуску яскравих анімованих стікерів у чатах користувачів. Після запуску в бета-версії, така функція була включена розробниками у подальші оновлення програми. І тільки зараз було запущено перший анімований набір стікерів із цікавою назвою Playful Piyomaru.

Розробники планують незабаром представити користувачам та інші збірки стікерів. А першу прем'єрну версію можна вже зараз залити із WhatsApp Store. Не варто забувати, що можливості імпорту та завантаження анімованих картинок з інших джерел поки що немає. Ця функція по завіренню розробників з'явиться пізніше, хоча точні терміни вдосконалення оновлення не називаються.

Завантажити нові стікери можуть не все

Хоча про запуск тестової версії оголошено вже офіційно, завантажити новий набір стікерів можуть не всі користувачі месенджера Ватсап. Але якщо вам хтось у чаті надішле такий анімований сікер, то ви також можете почати користуватися функцією.

На даному етапі можна переглядати і за бажання завантажувати яскраві стікери собі.Завантажувати анімовані зображення ще не можна. Особливістю нової функції є відсутність зацикленої анімації, тобто після отримання анімації вона відтворюється тільки один раз. Поки що сервіс працює з перебоями, тому не всі можуть повноцінно і користуватися.

https://www.youtube.com/watch?v=jkQ2p-jjDmQ